• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semiramis bebiş çok tatlı maşallah yaa:nazar::nazar::nazar:

doğum hamilelik bişey değil de bence sonrası çok yıpratıcı yaa
ben en az 30 yaşına kadar istemiyorum :26:

hoşgeldin düşş :))

aynen bendee o günleri hayal edince bi heyecan kaplıyo içimii :17:bide ellerini bi emiyo şapırtı götürüyo ortalığııı Allahım ya fatihe dicem ben bebek istiyorummm :23::1:

bizde benim öküzle hayal kurardık.. o kız isterdi ben erkek..
isimlerini bile koyduk ama ilk isimlerini :1:ikinci isimlerini de kız olursa o, erkek olursa ben koyacaktık..

aranızda gassaraylı varmı:27::27: len hayatımda ilk defa oturdum mac izledim babam izliyo diye bjkliyim ama feneri tuttum he:52:

Son düzenleme:
Hoşbulduk kızlar:3::3:
Ben ne yapayım benimkinin kıskançlıklarıyla uğraşıyorum :50:
Bugün gelmiş beni görmeye kıskançlık krizleri tuttu...
ne kıskanclığı yaptı canımmmm kovalar öyledirr benımkide cok kıskancc telefonla konusuyoruz kapının önündeydım hadi gir içeri biri bakar falan beni deli etme diyo :27:

hoşgeldin tatlım ben gergin ama mutluyum :1:
sen ??
hoşbuldum şekerim gergin ve mutlu :44: nasıl oluyo anlat bakalım:16:
hosgeldın cnm iyiyim valla fatihle konustukta morali bozukkk fb yenildi diyee bana dedi evlenince böyle önemli maçlarda helede yeniliyosak ağzını açmaa :30::1:

ehehehe eveett fb yenildi biaz yenddiiik CİMBOMUM BENİMM:62:
evlenince sen sinirini alırsın onun:34:

hoşbuldum şekerim gergin ve mutlu :44: nasıl oluyo anlat bakalım:16:

ehehehe eveett fb yenildi biaz yenddiiik CİMBOMUM BENİMM:62:
evlenince sen sinirini alırsın onun:34:
yok valla alamammmm maç konularında cok hassas fenerbahce konusunda yaniii aşk tutulmasındaki adama cok acayip benziyo karakteri falann arkadaslarıda diyolarmış :1:buarada sen naptın kuzumm senınki gelecekti konusacaktınızz bi gelişme var mı :26:

sedulu askerlik psikolojisi ilk gün herkes öyle olur sonradan alışır hem acemi birliği çabuk geçer üzmeyin kendinizi :26:

Son düzenleme:
benımkide kız istiyoo ya eskiden erkek adamın erkek oğlu olur gibi bi düşünce varmışş ama erkeklerın cogu kız istiyolar artıkk :1:

evet canım ya bende derdim "sende terslik var erkekler; erkek adamın erkek oğlu olur derler" diye oda "bırak aşkım erkek çocuklar hayırsız oluyolar artık, kız olsun vefalı olsun" derdi..

Back
X