• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

offf senınki senı gene üzmüş yok yere cnm yaa cok abartıyo bencee üstüne giydiğin kıyafete karısamazkiii zaten çıkmıyosunuz bile tam olarakk ne yapmaya calıstıgını anlayamıyorum gerçi sen anlayamıyosun ben nasıl anlıcam :31:senın kadar güzel iyi niyetli bi kızın bunları yaşamasına cok üzülüyorum :50:

Ben anlatamıyorum kendimi ona o koca kalın kafasına girmiyor onun:(

İş işten geçicek anladığında bigün ama ne zaman canım...

napıyo yine :26:
bizde barıştık düşçüm çok şükür mutluyum ya:nazar:

Ne yapsın canım yazdım oku bak neler yapıo bana :S.

Ben anlatamıyorum kendimi ona o koca kalın kafasına girmiyor onun:(

İş işten geçicek anladığında bigün ama ne zaman canım...

Ne yapsın canım yazdım oku bak neler yapıo bana :S.
emın ol o böyle yapmaya devam ettikçe sende bişeyler hep bitecek şuan o senın sevgi kredilerinden harcıyo farkında değil yaptıkları normal şeyler değil çünküü hadi çıkıyo olsanız tmm dicem merak etmiştir haklıdır kıskanmıştır ama daha dün aksam defol diyen adam bu değil mi :26:
cok pişman olacakkk buraya yazıyorumm hiç üzülme tatlım:31:

emın ol o böyle yapmaya devam ettikçe sende bişeyler hep bitecek şuan o senın sevgi kredilerinden harcıyo farkında değil yaptıkları normal şeyler değil çünküü hadi çıkıyo olsanız tmm dicem merak etmiştir haklıdır kıskanmıştır ama daha dün aksam defol diyen adam bu değil mi :26:
cok pişman olacakkk buraya yazıyorumm hiç üzülme tatlım:31:

Bende pişman olsun istiyorum canım zaten ilerde olurda...

Selam kızlar ben geldim

Semiramis bebek çok şekermiş maşallah bi an inandım sizin sandım harbiden

Allah nasip etsin size de

Sedulu sabır gülüm sabır her erkek gibi senin svgilin de yaşayıp atlatacak bu günleri

Anzercim sevgilini affetmeeeeeeeeeeeee

oo maşallah aşmışsın sen :9:
ben sadece giyim ve kozmetik takılıyorum bunalım dönemimde.. :)

biliyorum canımcım sağol :16:
cidden uyardım onu o gün bak oruçluyum hasta olmadım ama olucam karnım felakt ağrıyo bana bulaşma dedim dinlemedi bi nevi kendi kaşındı :9:
sonra küstü kendi kendine.. hayır bizi görsen sanki o regl olmuş gibi bi hassas bi triplerde töbe ya..

ben aşıyorum kıyafet,çanta,ayakkabı,kozmetik,ıvır zıvır maksat bişiler almak olsun
bence beni evlenince kocam bunalıma sokmasın yoksa kredi kartının limiti biter söyliyim yani:9:

Selam kızlar ben geldim

Semiramis bebek çok şekermiş maşallah bi an inandım sizin sandım harbiden

Allah nasip etsin size de

Sedulu sabır gülüm sabır her erkek gibi senin svgilin de yaşayıp atlatacak bu günleri

Anzercim sevgilini affetmeeeeeeeeeeeee
hosgeldın canımmmm hahahaa:1: bizim değil ama olsun Allah nasip eder inş hepimize yaa :16:

Back
X