• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

takdiri ilahi öyleymiş canım ya üzülme dicem ama bak annen yanında seni ölene kadar koşulsuz sevicek tek insan her zaman yanında olucak elini hiç bırakmayacak tek insan ALLAH tarafından bize hediye
hem ölüler sevdiklerinden haberdar olurmuş o bir yerlerde fatihle senin evlendiğini görür İNŞALLAH:5:
haklısın cnm inşallah yaa anneme bişey olur diye cok korkuyorum zatennn :5:off kötü şeyler konusmayalım dmi yaaa :25:şimdi sen patik olayı saçmamı olur diyosun kuzum :26:

aynen hissetmişim ilerde demişim okusanda işsiz kalıyorsun,kpss yle cebelleşiyorsun okusamda bişi değişmicek demişim geleceği görmüşüm:9::9::9:

ben kaç ay emdim acaba hiç sormadım anneme bunu..
ama süt sevmem et sevmem yumurta ağzıma sürmem.. bebekkende böyleysem kesin az emmişimdir..:9:

haklısın cnm inşallah yaa anneme bişey olur diye cok korkuyorum zatennn :5:off kötü şeyler konusmayalım dmi yaaa :25:şimdi sen patik olayı saçmamı olur diyosun kuzum :26:

saçma tabi canım gerçekten objektif baktım şuan içimden geçeni söyledim sana eevlenince olacak bişi o hem erkeklere öyle şeyler romantik gelmez ki
erkeklere hiç bişi romantik gelmez zaen daha önce söylemişmiydim kız ben sevgilime en sevdiğim rujumu verdim benim en dsevdiğğim eşyam benden bir şey diye ama o ne dedi "aşkım artık sürer sürer seni anarım"öküz ya:63::9: :26:
bu arada korkma canım anneme bişi olur diye düşünme kötü düşünmemek lazım

Son düzenleme:
uuuu senin kemikler ve bağışıklık sistemi baya güçlüdür :34:
evet masallah diyim mesela ben hiç hastalanmam grip olurum 1 kez 2 günde biterr :) çevremdeki herkes griptir ama ben değilimdir ve bulaşmaz kolay kolayyy :1:ben peynir falan yemiyorum mesela ama genede sağlıklıyım Allaha şükürr :31:

saçma tabi canım gerçekten objektif baktım şuan içimden geçeni söyledim sana eevlenince olacak bişi o hem erkeklere öyle şeyler romantik gelmez ki
erkeklere hiç bişi romantik gelmez zaen daha önce söylemişmiydim kız ben sevgilime en sevdiğim rujumu verdim benim en değer verdiğim şey benden bir şey diye ama o ne dedi "aşkım artık sürer sürer seni anarım"öküz ya:63::9: :26:
bu arada korkma canım anneme bişi olur diye düşünme kötü düşünmemek lazım
aman yaa hepsi mi odun olurr sürer sürer senı anarım demiş ya hiç gülesim yoktu :9: ​

ben kaç ay emdim acaba hiç sormadım anneme bunu..
ama süt sevmem et sevmem yumurta ağzıma sürmem.. bebekkende böyleysem kesin az emmişimdir..:9:

bende süt hiç sevmem ama sütlü tatlıları seviyorum,kahvenin kokusuna tahammül edemem,çay sevmem bir tek kahvaltıda içerim:9:

Son düzenleme:
Back
X