- Konu Sahibi _Semiramis_
- #20.441
ne verelim kızzEee anam siz de taşıyabileceği bir şey hediye edin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne verelim kızzEee anam siz de taşıyabileceği bir şey hediye edin![]()
bende türk kahvesinden zevk alanlara hayretle bakarımyav yurtta kızlar büyük bi zevkle yapar içerlerdi ben iyi bari banada yapın derdim yok.. bi gram zevk almazdım.. :44:
ama çayı kahvaltıda da akşam yemekten sonrada çok içerim.. ama artık şekersiz içiyorum yoksa 60 kilo olurdum..![]()
beyaz akıntın vaarsa mantar oluyor o
hahahhhh güldürdün beni yaaa erkeklerdede pek komik duruyo öyle şeylerrrgıcık ya topuklu ayakkabılarımı vericem görücek keşke verseydimö platform topuklaarımı o zaman görürdü o zaman giyer giyer seni anarım derdi![]()
o içeceklerin hiç biri suyun yerini tutmuyormuş biliyor musun şekerli olduğundanmıdır nedir:26:
ne verelim taşıyabileceği halka küpelerimi mi vereydim kız![]()
ben türk kahvesinin kokusuna bile tahammül edemem ama yapmaya bayılırım ne garip insanım ben yawww
köpüklü kahvenin sırlarınıda biliyorum soğuk suyla yapılıcak,kahve taze çekilmiş olucak hiç karıştırmıcaksın![]()
salı gunu uroloji bolumune gidicem bakalım ozaman cıkar ne oldugu ben bobrekten veya mesaneden supheleniyorum bakalım:26:
afiyet olsunn iyi geceler cnmmKızlar ben sahura kaçar sonra da harry potter izler yatar iyi geceler
Selam kimse yok mu
naber berceste![]()
ben varım canım nasılsın
İyi teşekkür ederim senden naber
İyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın
çok şükür canım iftarı bekliyorum işte
ORALAR nasıl özledim sanki :)
Buralar iyii :):)
Yeni yeni mekanlar açılıyor ne güzel gelişiyor şehrimiz
Buralara yolun düşer mi bi daha?
ben gittim gelişmeye başladı ya
diplomam orda daha canım :)