• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım seni üzmek istemiyorum ama sen çok haklısın :(

Yani bi erkek sevdiğinin başkasıyla olma ihtimalini düşünür çıldırır bir an önce evlenmek onu kapmak ister :(

Sana vaatlerde bulunuyordu ama hiç yerine getirmiyordu canım..

Ben de bunlara çok benzer şeyler yapmıştım cannım

Ne tadar emek verdiğini tahmin edebiliyorum

Hepsi harika

sen zaten hep yanımdasın çok sağol ya canım benim hep yardımcı oldun iyiki varsınız :16:

zaten varya kafaları ayrılınca isliyor yada islerine oyle geliyor ayrılınca kuzu gibiler ne desen he ama bi hissettir sevdigini gene okuzlukleri tutuyor:41: valla benide soranlar varmıs bekarmı diye babam en sonunda direticek yani adam kac senedir ses etmiyo

olur tabii kaç yaşına geldik normal böyle şeyler..
aynen şimdi kuzu modundadır bay ex.. daha önceki ayrılıklarımda bi kapıma yatmadığı kalıyodu..
hele bi kere ne diller döktü "sensiz olmuyo bu yüzden barışırsan sen ne dersen o bundan sonra" diye.. ama ne oldu?? o sözlerin tercümesini öğrendim:sen barış gerisinin ben içine edecem.. :27:

kapıda ödemeli bi siteden buldum canım hiç aklımda yoktu bende çok begendim bizimkilerde yani fotograftakinden daha güzel diyebilirm ablam diyo evet evet abartı olmuş ver montu ben benmkine vereyim :1: hemde uygundu fiyatı 90dan 30 a mıı ne düşmüştü şimdi tam hatırlamyrm yalan olmasın tabide bakar söylerim hatta istiyosan sitenin adını veriym bakarsn ben yeşili çok seviyo giyiyo diye bu renk aldım siyahları daha hoş canım :)
sitenın adını özel msjla atarmısın cnm baska şeylerde varmı diye bi göz atayımm benımki bu siteyi okuyo bazen görmesın :1:

normalde 6 saat canım ama o askere bıraktığı arkadaşıyla buranın arası 1.5 saat..
isteyen yarım saatliğinede olsa gelirdi.. kafasında 2 saat neyimize yetecek planları yapmazdı.. hiç görüşemesek bile onun gelmesi benim için dünyalara bedel olacaktı.. şimdi istediği yere gitsin..
hattını tamamen mı kapattırdın canım artık ulasamazda sana gerçi isteyen her türlü ulaşır :31:

olur tabii kaç yaşına geldik normal böyle şeyler..
aynen şimdi kuzu modundadır bay ex.. daha önceki ayrılıklarımda bi kapıma yatmadığı kalıyodu..
hele bi kere ne diller döktü "sensiz olmuyo bu yüzden barışırsan sen ne dersen o bundan sonra" diye.. ama ne oldu?? o sözlerin tercümesini öğrendim:sen barış gerisinin ben içine edecem.. :27:

farkında degiller ama sevgiyi tuketiyolar eee be adam kalasmısın sen ne diye aynı hataları yapıyon:9: kafalarına vurasım var soyle guzelcene indirecem valla :52:

kızlar erkek kardeşim sevgilisiyle ayrılmıştı bizimki telefonunuda kapatmış kız saatlerce kapımızın önünde bekledi gitmedi üzüldüm ama bişey yapamadım malesef:26:

Son filmin ikinci kısmından bahsediyorsun demi. Saçları çok iticiydi o adamın

Severus Snape nin Harry nin annesine olan aşkından bahsediyorum :43::43::43::43::43:

Ben kitaplarını okudum filmlerini defalarca izledim

Offff Snape offfff

Kızlar bi adam aşık olduğu kadın için onun çocuğu için hayatını feda eder mi ya offfffff!!!!

Back
X