- Konu Sahibi _Semiramis_
- #21.341
kızlar size birşey sormak istiyorum:
ben biraz huzursuzum kızlar ya..
böyle birşey konuşmadan bitti ya içimde huzursuzluk var nedense.. ağustosun 25 inden beri konuşmadık hiç, yani zaten ramazanın son haftası ayrıldık ama arada ben arada o nasılsın diyoduk birbirimize ama bana acayip öfke doluydu.. beni suçlu görüyo bu ilişkide ben zırt pırt ayrılmışım.. onun tek suçu işsiz olmakmış oda geçici bi sorunmuş(!) ama 25inden sonra tamamen sustuk ikimizde.. ben de oda mesaj atmadık.. sadece 1 kere kardeşime ablan nasıl dedi o kadar.. yani bu saatten sonra barışmam kendimi biliyorum içimde çok şey bitti.. tamamen bitmedi ama artık onu hayatıma kabul edemem bundan eminim..
yalnız şu var konuşamadan ayrıldık ya bu yüzden huzursuzum..hala oturduğu şehre dönmedi bu arada.. memleketinde fink atmakla mesgul..
acaba diyorum ben mesaj atıp son kez konuşsam mı yoksa yaşadığı şehire dönmesini mi beklesem ?? büyük ihtimal döndükten bi süre sonra o mesaj atıcak diye tahmin ediyorum çünkü..
off kafam çok karışık kızlar bana bi akıl verin lütfen..
acaba diyorum ben mesaj atıp son kez konuşsam mı yoksa yaşadığı şehire dönmesini mi beklesem ?? büyük ihtimal döndükten bi süre sonra o mesaj atıcak diye tahmin ediyorum çünkü..
off kafam çok karışık kızlar bana bi akıl verin lütfen..