• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar benimkinin ailesinin bizim sözümüz hakkındaki düşüncelerini bilen biliyor
hani sevgilim en son ailesiyle konuştuğunda her şey hallolmuştu ya..
bu akşam benimki yine konuşucam onlarla dedi
ben de ''olumsuz bi şey mi söylediler bu nerden çıktı'' dedim
''yok bişey demiyolar ama arada hatırlatayım ki başka hayaller kurmasınlar kafalarına göre, ne kadar kararlı olduğumu görsünler'' dedi
ya da olumsuz bişeyler oldu bana söylemiyor :25:
zaten atanmama ihtimalim var, bu sözü yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum yaa off :5:

canım üzme kendini bişey olsa söylerdi bence erkek arkadaşın..
diğer konuya gelince hayırlısı olsun ve bu kısmı zamana bırak bence..

güzelliklerim napıyosunuzz bayadır giremiyorm siteye pc den yaa telden girip bakıyorum ara sıra yoğun bi iş temposu var biliyosunuz..sizleri muhabbetlerimizi cok özledimm :29:

Kızlarr, herkese merhabalar öncelikle. Yaklaşık 1,5 aylık tatil beni buralardan fazlasıyla uzaklaştırdı. Özledim muhabbetlerimizi. Aşk ve güzel haberler dolu muhabbetlere inşallah :)

kızlar benimkinin ailesinin bizim sözümüz hakkındaki düşüncelerini bilen biliyor
hani sevgilim en son ailesiyle konuştuğunda her şey hallolmuştu ya..
bu akşam benimki yine konuşucam onlarla dedi
ben de ''olumsuz bi şey mi söylediler bu nerden çıktı'' dedim
''yok bişey demiyolar ama arada hatırlatayım ki başka hayaller kurmasınlar kafalarına göre, ne kadar kararlı olduğumu görsünler'' dedi
ya da olumsuz bişeyler oldu bana söylemiyor :25:
zaten atanmama ihtimalim var, bu sözü yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum yaa off :5:

sedefcim, bence seninkinin evinde söz mevzusu en son konusulduğundan beri hiç açılmamış, o yüzden sevgilin ailesinin son anda karar değiştirmesinden korkuyor. Bu sebeple hatırlatma gereği duymuştur. Aklına kötü şeyler getirme.
Söz sadece bağlayıcı bir simge olacak aranızda, siz zaten artık bir çok şeyi aşmış bir çiftsiniz. Atanamasan bile (ki inşallah atanırsın) ben çok büyük bir sorun olacağını sanmıyorum aranızda.

güzelliklerim napıyosunuzz bayadır giremiyorm siteye pc den yaa telden girip bakıyorum ara sıra yoğun bi iş temposu var biliyosunuz..sizleri muhabbetlerimizi cok özledimm :29:

Hoşgeldin canım:16:, ben de giremiyorum bayadır. özledim sizi çok:29: nasılsın ne yapıyorsun bakalım? en son bir fabrikada çalışıyordun, orada mısın yine?

Fıstıık hoşgeldinn :)) napayım ya ben aynı tas aynı hamam...

topik çok sessizleşti ya kimse yok artık. Bugün bi kaç saatr forumdayım aylar sonra forumda bile tanıdıklar okadar azalmışki eski muhabbetler kalmamış sanki:26:

Sen neler yapıosn:16:

Hoşgeldin canım:16:, ben de giremiyorum bayadır. özledim sizi çok:29: nasılsın ne yapıyorsun bakalım? en son bir fabrikada çalışıyordun, orada mısın yine?
hosbulduk tatlım :) evet o fabrikanın labaratuarında çalışıyorum artık :) iyi diyelim iyi olalım kuzenım aydına gitti okumaya sevgilisi hemen ev ayarlamış ara sıra gidip kalmak için biz gene hala buluşamadık onu düşünüyodum..ve onların arasında 8 saat var bizim 3 saat falan en fazla :36:

Fıstıık hoşgeldinn :)) napayım ya ben aynı tas aynı hamam...

topik çok sessizleşti ya kimse yok artık. Bugün bi kaç saatr forumdayım aylar sonra forumda bile tanıdıklar okadar azalmışki eski muhabbetler kalmamış sanki:26:

Sen neler yapıosn:16:
hosbulduk canımm evet topik baya sessizleşti gerçekten..ben çalışıyorum bildiğin gibi pek bi farkım yok sen napıyosun :54:

hosbulduk tatlım :) evet o fabrikanın labaratuarında çalışıyorum artık :) iyi diyelim iyi olalım kuzenım aydına gitti okumaya sevgilisi hemen ev ayarlamış ara sıra gidip kalmak için biz gene hala buluşamadık onu düşünüyodum..ve onların arasında 8 saat var bizim 3 saat falan en fazla :36:

ooh ne güzel, kuzeninin sevgilisini tuttum:23:
Siz ne durumdasınız şu an canım, ne kadar oldu görüşmeyeli? buralarda yokken çok şey kaçırdım:26:

Sağol güzelim yazdıkların için :)
Dini içerik burada yasak ben pek yazamıyorum o yuzden ama
Dinimi kitabımı anlamak için seçtim
İnşallah Kabeye gittiğimde okunan sureleri az çok anlayabileyim istedim
Hukuk çok zor
İlahiyat da çok zor
Ne olacak bakalım :52::52:
Sende ne var ne yok?

herşey bir sebep işte ya çok iyi düşünmüşsün canım
aslında kuran-ı kerim olduğu gibi kendi dilinde de okumak zaten çok sevap lakin ben bu ara türkçe açıklamasını okuyorum inan kılavuz gibi aradığım her şeyin cevabı kuran-ı kerim dae yazıyor ve anlayaarak okumanın tadı başka hangi surede ne anlatılmak istendiğini anlıyorsun öncelikle
ama tabi seninki daha iyi eğitimini alıyorsun ve kuran-ı kerimi anlayabiliceksin bütün harf ve kelimelerini ALLAH yardımcın olsun canışkom:34:

Son düzenleme:
hosbulduk canımm evet topik baya sessizleşti gerçekten..ben çalışıyorum bildiğin gibi pek bi farkım yok sen napıyosun :54:

Bende iim canım ya memleketteyim hala Haftaya okula gidiyorum işte yine

tek farklılık benimkiyle aramız çok şükür düzeldi valla aylardır kavga etmiyoruz rahatladım ya:nazar:

ooh ne güzel, kuzeninin sevgilisini tuttum:23:
Siz ne durumdasınız şu an canım, ne kadar oldu görüşmeyeli? buralarda yokken çok şey kaçırdım:26:
aynen kuzenim o konuda baya şanslı yani çocuğun ondan ayrı kalmaya hiç niyeti yok :) valla cnm artık saymıyorum kaç ay oldugunu saymakta istemiyorum baya oldu yani söz konusuda tamamen kapandı artık msj attım ona geçende söz falan istemiyorum zaten yapsanda mutlu olmam bunca ısrarımdan sonra benım çenemi kapatmak ıcın yaparsın dedim onunda işine geldi tabi bana diyo akılca strateji değiştiriyomusum aslında yürekten söylemiyo muşum bunları..mutsuz olan ben mişim o her türlü benımle mutluymuş:31:

dagıldık biz ya giremiyorum foruma pek:31:

Evet valla kimsecikler kalmadı hepimiz 5-10 dklıına girip çıkıorz konuşamıorz:31:

aynen kuzenim o konuda baya şanslı yani çocuğun ondan ayrı kalmaya hiç niyeti yok :) valla cnm artık saymıyorum kaç ay oldugunu saymakta istemiyorum baya oldu yani söz konusuda tamamen kapandı artık msj attım ona geçende söz falan istemiyorum zaten yapsanda mutlu olmam bunca ısrarımdan sonra benım çenemi kapatmak ıcın yaparsın dedim onunda işine geldi tabi bana diyo akılca strateji değiştiriyomusum aslında yürekten söylemiyo muşum bunları..mutsuz olan ben mişim o her türlü benımle mutluymuş:31:

Hey allahım laflara bak.. Valla bu erkeklerin hepsi aynı fabrikadan çıkmış hepsindemi aynı laflar sözler olur:24:

canım bence sen de mutlu olmaya çalış artık, söz vs. vakti gelince olur. aranız bozulmasın yeter ki. Sevgilin sözden sonra oluşacağını düşündüğü 'evlilik' baskısından korkuyor sanırım...

canım bence sen de mutlu olmaya çalış artık, söz vs. vakti gelince olur. aranız bozulmasın yeter ki. Sevgilin sözden sonra oluşacağını düşündüğü 'evlilik' baskısından korkuyor sanırım...
aynen öyle söz olunca bikac ay sonra nişan diye tutturacaksın diyo öyle bişey olmayacak zaten ailenden yana korkularım var suan ıcın mümkün değil dedim..bak aklıma geldi gene sinirlendim :47:

artık beyefendi günübirlik bulusmalarada gelmiyo bi gece kalacaktı ben geç gelecektim eve ama işten izin alamadım bülent bey kimseye izin vermiyodu istesemde alamazdım söyledim onada ben vardiyemi değiştireyim gel gündüz görüşelim gece işe giderim dedim unut onu diyo doyamıyomuş bana ama napalım 6-7 saat görüşüyoruz her geldiğinde bence gayet yeterli bi süre özlem zaten bitmez hiçbizaman :50:

Back
X