- Konu Sahibi _Semiramis_
- #21.421
Ya kızlar bizler gene ilişkimizi düşe kalka sürdürüyoruzda sashaminanınki çok kötü olmuş geçen konusunu gördüm okudum. O nasıl acaba online yakalayamadım hiç morali iimi konuşanınız varmı yakın zamanda ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ona da sorumluluk yüklemek istemiyorum, çünkü o daha okuyo olucak ve benim söz yaptıktan sonra atanmamla atanmamam arasında çok farklılıklar olucak. ama o ''hiçbişey fark etmiyo, önemli olan sensin'' diyor. duygularım sözlenmekten yana fakat mantığım çelişkide. sanırım dediğin gibi en iyisi zamana bırakmak canımcanım üzme kendini bişey olsa söylerdi bence erkek arkadaşın..
diğer konuya gelince hayırlısı olsun ve bu kısmı zamana bırak bence..
Kızlarr, herkese merhabalar öncelikle. Yaklaşık 1,5 aylık tatil beni buralardan fazlasıyla uzaklaştırdı. Özledim muhabbetlerimizi. Aşk ve güzel haberler dolu muhabbetlere inşallah :)
sedefcim, bence seninkinin evinde söz mevzusu en son konusulduğundan beri hiç açılmamış, o yüzden sevgilin ailesinin son anda karar değiştirmesinden korkuyor. Bu sebeple hatırlatma gereği duymuştur. Aklına kötü şeyler getirme.
Söz sadece bağlayıcı bir simge olacak aranızda, siz zaten artık bir çok şeyi aşmış bir çiftsiniz. Atanamasan bile (ki inşallah atanırsın) ben çok büyük bir sorun olacağını sanmıyorum aranızda.
o benım içimden gelerek söylemediğimi düşünüyo ama ben gerçekten istemiyorum artık yürekten söylemesem sizlere derdim istiyorum diye artk bana pırlantalarla bezenmiş yüzükte alsa ben o heyecanı mutluluğu yaşamam umudum kalmadı açıkçası bıktım artık ısrarcı taraf olmaktan erkeğin bi kadının peşinde koşup ısrar etmesi gerekirken benım düştüğüm durum artık gururumu zedelemeye başladı..semiramisçim hiç söz konusunu açma, o açtığında da kapat. gene aynı duruma düşmeyin canım. barıştığınızdaki hallerini de biliyoruz onun.![]()
bu anlattıklarının hepsini bende istediğim için illa söz diye tutturmuştum ama benım kalas anlamadı anlamasın bakalımben ona da sorumluluk yüklemek istemiyorum, çünkü o daha okuyo olucak ve benim söz yaptıktan sonra atanmamla atanmamam arasında çok farklılıklar olucak. ama o ''hiçbişey fark etmiyo, önemli olan sensin'' diyor. duygularım sözlenmekten yana fakat mantığım çelişkide. sanırım dediğin gibi en iyisi zamana bırakmak canım
tatlım hoşgeldin
hiç konuşulmamış da olabilir evet.. sanırım kendi garantiye almak istiyor benimki..
dediğin gibi bizim yüreklerimiz birbirine söz vereli çok oluyor zaten.. ama sözlenince ben atanamazsam bu demek oluyo ki edirnede kalıyorum ve evlerimiz arası 15 dk mesafe. içli dışlı olup aramızdaki saygıyı tüketmek istemiyorum ailesiyle. hayır sözden 1 sene sonra evlensek neyse ama sözden sonra daha bizi yıllar bekliyor olucak. sevgilime de sorumluluk yüklemek istemiyorum. duruma dışardan bakılırsa o 4. sınıfta sözlü bi öğrenci, daha askerliğini yapmamış.. ben atanamamış öğretmen, kpss ye gene çalışan sözlü bi işsiz.bu sefer çocukcağızda aman ders bırakmıyayım mezun olayım aman bir an önce iş bulayım baskısı oluşmasından korkuyorum. neyimize güveniyoruz da sözleniyoruz onu gene hiç bilmiyorum
sadece çok aşığız ve artık şu sevgili döneminden sıkıldık sanırım. daha çok evlerimize gidip gelelim, günün 24 saatinin 12 sini birlikte geçirelim. sadece uyurken ayrı kalalım ve tüm bunları yaparken etraftan çok görüşmeyin baskısı olmasın milletin ağzı kapansın.. çocuk beni 7 yıldır kapıma kadar getiriyo, helal olsun dicekleri yerde, mahallede nişanımı tebrik ediyolar. nişanlanmadık sevgiliyiz deyince o garip bakışı görmek istemiyoruz.
o benım içimden gelerek söylemediğimi düşünüyo ama ben gerçekten istemiyorum artık yürekten söylemesem sizlere derdim istiyorum diye artk bana pırlantalarla bezenmiş yüzükte alsa ben o heyecanı mutluluğu yaşamam umudum kalmadı açıkçası bıktım artık ısrarcı taraf olmaktan erkeğin bi kadının peşinde koşup ısrar etmesi gerekirken benım düştüğüm durum artık gururumu zedelemeye başladı..
o benım içimden gelerek söylemediğimi düşünüyo ama ben gerçekten istemiyorum artık yürekten söylemesem sizlere derdim istiyorum diye artk bana pırlantalarla bezenmiş yüzükte alsa ben o heyecanı mutluluğu yaşamam umudum kalmadı açıkçası bıktım artık ısrarcı taraf olmaktan erkeğin bi kadının peşinde koşup ısrar etmesi gerekirken benım düştüğüm durum artık gururumu zedelemeye başladı..
bu anlattıklarının hepsini bende istediğim için illa söz diye tutturmuştum ama benım kalas anlamadı anlamasın bakalım![]()
yok ben gerçekten istemiyorum okusun veya okumasın onada dile getirdim aynılarınıbişiy diyim mi canım bence sen bilinç altında hala istiyosundur bir de senin sevgilin buraları okuyormuş onu bildiğin içinde o okur gerekçesiyle böyle yazıyor olabilirsin yani![]()
aynen cok iyi olurdu ama artık o istesede ben istemiyorum dediğim gibi hayırlısı bakalım Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürürhele ki siz ayrı yerlerdesiniz, sizin için iyi olurdu söz. ama belki de doğru zaman gelmemiştir, bazen şer sandığımız şeyler bizim için hayırdır da biz farkında değilizdir canım
ben ona da sorumluluk yüklemek istemiyorum, çünkü o daha okuyo olucak ve benim söz yaptıktan sonra atanmamla atanmamam arasında çok farklılıklar olucak. ama o ''hiçbişey fark etmiyo, önemli olan sensin'' diyor. duygularım sözlenmekten yana fakat mantığım çelişkide. sanırım dediğin gibi en iyisi zamana bırakmak canım
tatlım hoşgeldin
hiç konuşulmamış da olabilir evet.. sanırım kendi garantiye almak istiyor benimki..
dediğin gibi bizim yüreklerimiz birbirine söz vereli çok oluyor zaten.. ama sözlenince ben atanamazsam bu demek oluyo ki edirnede kalıyorum ve evlerimiz arası 15 dk mesafe. içli dışlı olup aramızdaki saygıyı tüketmek istemiyorum ailesiyle. hayır sözden 1 sene sonra evlensek neyse ama sözden sonra daha bizi yıllar bekliyor olucak. sevgilime de sorumluluk yüklemek istemiyorum. duruma dışardan bakılırsa o 4. sınıfta sözlü bi öğrenci, daha askerliğini yapmamış.. ben atanamamış öğretmen, kpss ye gene çalışan sözlü bi işsiz.bu sefer çocukcağızda aman ders bırakmıyayım mezun olayım aman bir an önce iş bulayım baskısı oluşmasından korkuyorum. neyimize güveniyoruz da sözleniyoruz onu gene hiç bilmiyorum
sadece çok aşığız ve artık şu sevgili döneminden sıkıldık sanırım. daha çok evlerimize gidip gelelim, günün 24 saatinin 12 sini birlikte geçirelim. sadece uyurken ayrı kalalım ve tüm bunları yaparken etraftan çok görüşmeyin baskısı olmasın milletin ağzı kapansın.. çocuk beni 7 yıldır kapıma kadar getiriyo, helal olsun dicekleri yerde, mahallede nişanımı tebrik ediyolar. nişanlanmadık sevgiliyiz deyince o garip bakışı görmek istemiyoruz.
en güzeli hayırlısı demek ve zamana bırakmak kardeşimaynen cok iyi olurdu ama artık o istesede ben istemiyorum dediğim gibi hayırlısı bakalım Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür![]()
Çok iyi anlıyorum seni kuzum...
İnsanın önünü görememesi ve bazı şeylerin elimizde olmaması çok sinir bozucu gerçekten. "Hayatımız bir sınava bağlı" deyip dururduk küçüklüğümüzden beri. Hala da öyle malesef
Bizde de her şey sevgilimin kpss'sine bağlı malesef. Ancak o zaman planlar yapmaya başlayacağız gibi... O olmazsa ne olur, ne yaparız hiç bilmiyorum bile, kafadan en az 1 yıl ertelenecek her şey.
Anlattıklarına göre sen atanırsan her şey çok güzel olur, bahsettiğin olası sorunların hiç biri olmaz. Ve şu etraftakilerin çenesi de kapanmış olur.
İnş. atanırsın canım ya, sözünüz için tarih belirlemiştiniz bile, o yüzden ertelemenize benim bile gönlüm el vermiyor...
Sen şimdilik bunları düşünme, sıkıca asıl kpss'ye. Her şey güzel olacak inşallah![]()
kıyamam ya, valla lanet okuyorum artık bu eğitim ve atama sistemineen güzeli hayırlısı demek ve zamana bırakmak kardeşim
aynen aynen canım.. ama öğretmenliklere o kadar çok haksızlık var ki.. belki haberlerde görmüşsündür, evli bi bayan, eşi yanında çocuğu kucağında. 9 sene sonra atandığını öğreniyor ve sevincinden ağlıyor, çocuğu da ''anne ne oldu'' diyor. ''öğretmen oldum annecim'' diyor kadın da.. bu tablo gözümün önünden gitmiyor. içim cız etti resmen.
bu kaderini yaşamak değil ki hayatımızı sürekli sınavlar yüzünden erteliyoruz. yarın yaşıcağımız ne malum? ben garanti meslek diye bu bölümü tercih ediyorum, adam 5000 küsür sınıf öğretmeni atıyor. ben tam 4. sınıfa geçiyorum ve 300 küsüre düşürüyor. 4+4+4 e geçip norm fazlası sınıfçı çıkaracağını bize 3-4 sene önce söyleseydin de biz de ona göre tercih yapsaydık. yazık değil mi bu yıl öss ye girip sınıf öğretmenliğini seçenlere.. yazıktır günahtır ya çocuk oyuncağıyla oynar gibi oynuyor hayatlarımızla.
atanamazsam benimki iş bulduğunda evlenicez ve evlendiğimde çalışmaya devam edicem ben canım, ertelemicem kpss yüzünden onunla 1 gece daha ayrı uyuyup uyanmayı. yarın yaşıcağımızın garantisi yok. eskiden atanmadan evlenmem diyodum ama artık böyle düşünüyorum. eşim anlayışlı olduktan sonra evlenince de çalışırım zaten. son 2 haftadır onunla aynı evdeydik, yemek yapıcam fasulyeleri aldım ayıklamaya, elimden aldı bırak ben ayıklarım sen yeter ki çalış dedi. çamaşır makinesi durdu tam çamaşırları sericem, sen hakan hocanı dinle bakiim sana sınavda çamaşır nasıl asılır diye sormıcaklar dediayy bırak bari ev hanımlılığında yüksek lisansımı yapayım dedim
taban puan 88 oldu çocuk hala güveniyo ya
bence senin sevgilin inş atanır ama Allah korusun atanmasa bile tekrar bu sınav muhabbetlerine hiç girmesin başka çözümler bulursunuz canım. yoksa ertelemeler hiç bitmez. hayatı bi yerinden yakalamak lazım, geç kalmayın birbirinize, sınava az kaldı şimdiden başarılar canım sevgiline![]()
Merhaba kızlar :)
Araya kaynamış gibi oluyorum ama :) Topiğinize ben de katılayım istedim. Benimkisi 4 seneyi doldurmak üzere :) Yani 1 ay sonra
kıyamam ya, valla lanet okuyorum artık bu eğitim ve atama sistemineElimizi kolumuzu bağladılar.
İnşallah atanabilecek puanlar alır herkes :85:
Haklısın canım, ben de evlenmek için vakit kaybetmek istemiyorum, hatta evlenmeden ölürsem gözlerim açık gidecek duruma geldim
ama evlenmeden önce birikim yapmamız da şart. Bu sınav güzel gecerse her şey çok kolaylaşacak başka aksilik çıkmazsa. İnşallah herşey gönlümüze göre olur. Burada atama haberlerimizi duyururuz birbirimize mutlu mutlu
Sağol bu arada kuzum, haftaya kurtulmuş olacak, inşallah haftaya bu saatlerde size güzel haberler veriyor olurum
Senin de çalışmaların çok güzel geçer ve atanabilecek puanı alırsın inş. canım. Bu arada onur da girecekti bu kpss sınavına di mi?
Hoşgeldin canım. Maşallah nice 4 senelere inş
Evlilik tarihleriniz belli mi bari![]()
Selam kizlar
Bende super gelismeler var
Babam beni yanina cagirdi konusmak icin
Seninki napacak mezun olunca diye Sordu
Ben KPSS ye girebilir filan diye geveledim
Hic kpss filan ugrasmasin bizim sirketin basina gecsin sor bakalim kabul eder mi dedi
Ben de sordum sevgilime o da Kabul ederim tabi dedi
Babam da "O zaman yazlari yanima gelsin isi biraz ogrensin mezun olana kadar" dedi sevgilim ona da tamam dedi
Babam da "iyi o zaman okulu dert etmesin rahat rahat okusun mezun olsun nisan yapariz" dedi
Sevgilim 3 e gectii 2 seneye mezun olacak insallah