• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

İşte tam benlik bi topikkk :) Ah kızlar ya bende aynı dertten muzdaripim :) sevgilimle 3.yılımıza girdik ama daha ailelermz bile tanışmadı. Kısmetse bu yaz düşünüyoruz.. bakalım olur inşallah yaaaa :)

İlahiyatı dışardan mı okuyosun canım :) ?

Hoşbulduk tatlımm.. Allah daima mutlu etsin inşallahhhh :) kaç yıldır berabersiniz ? :)

Amin canım. Sizde hep mutlu olun inşallah.
3 yıldır birlikteyiz canım. İki yıl beraber üni okuduk. Ben şimdi açıköğretime dikey geçiş yaptım. Uluslar arası ilşkiler üçüncü snftayı. Sevgilim şuan dil öğrenmek için çin de:43:
Sizin durumlar nedir canım

Hayırlı olsun canım o zaman :) çok sevindims enin adına benim sevgilimin anneside açıktan ilahiyat okuyormuş :) ehe :) .. Canım piskoloğa neden gidiyorsun ? yani ne terapisi.. öyle söyleyim :)

Hayırlı olsun canım o zaman :) çok sevindims enin adına benim sevgilimin anneside açıktan ilahiyat okuyormuş :) ehe :) .. Canım piskoloğa neden gidiyorsun ? yani ne terapisi.. öyle söyleyim :)

teşekkür ederimm

Ablamı kaybettim de ondan sonra kendimi tam toparlayamadım o yüzden gidiyorumm

Amin canım. Sizde hep mutlu olun inşallah.
3 yıldır birlikteyiz canım. İki yıl beraber üni okuduk. Ben şimdi açıköğretime dikey geçiş yaptım. Uluslar arası ilşkiler üçüncü snftayı. Sevgilim şuan dil öğrenmek için çin de:43:
Sizin durumlar nedir canım

Neee Çin'de abuuuu .. Çok uzakmış yaa :( . . Allah kavuştursun bi an önce canım ya... Bizim ikimizinde son senesi bu sene onunki 4 yıllık benmki 2 yıllık işte. .. İkimizde mezun olcaz inşallah yazın ailelerimizi tanıştırcaz .. Nişan düşünüyoruz ama kısmet işte .. :) bişey diyemiyorum. .

Neee Çin'de abuuuu .. Çok uzakmış yaa :( . . Allah kavuştursun bi an önce canım ya... Bizim ikimizinde son senesi bu sene onunki 4 yıllık benmki 2 yıllık işte. .. İkimizde mezun olcaz inşallah yazın ailelerimizi tanıştırcaz .. Nişan düşünüyoruz ama kısmet işte .. :) bişey diyemiyorum. .

Sevgilin mezun mu oluyor süper yaa nişanı yapın yazın süper olur ya ne güzell :16::16:

Back
X