• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Sağol tatlım bende iyiym 2 gündür sevgilimle konuşmuoduk bugün barıştık çok şükür :1:

Ayy sorma canım bende bugün çok yorgundum ama şimdi daha iyiyym :) Okul yordu bugün :)

Aaaa neden bozuşmuştunuz kii :50::50:

Benim sevgilimin ayarı şaştı sabah 9-10 da yatıyor akşam 6-7 de kalkıyor
O uyandıktan sonra da ben ders çalışıyorum
Çok az msjlaşıyoruz
Az konuşunca kavga da etmiyoruz
Böyle süper gidiyo :27:

kızlar hayatınızı yaşayın ne evlenmesi :) turkiye sartlarında evlenmek bayan için problem.butun ev işleri ve tum sorumluluk size ait.3 yıldır görüşüyorum evlenmek istiyor ama ben istemiyorum 3 yıl daha diyorum.

Aaaa neden bozuşmuştunuz kii :50::50:

Benim sevgilimin ayarı şaştı sabah 9-10 da yatıyor akşam 6-7 de kalkıyor
O uyandıktan sonra da ben ders çalışıyorum
Çok az msjlaşıyoruz
Az konuşunca kavga da etmiyoruz
Böyle süper gidiyo :27:

Aynen canım az konuşmak iyi oluyo ya bazen :) Özleniyo falan :)

Yaa çok saçma bi konu yüzünden anlatsam gülersin :D Sevgilim çok hassas...

çok şeker bişey buuu:9::9: güle güle kullan tatlım

Canım çok güzel ya ben de alabilirim yani bundan çok hoşuma gitti :16:

Ben 8 yıl sabredemem ya kafayı yerim :ssz:

İyi akşamlar canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?

teşekkürler kızlar :17: bende çok beğenerek aldım. ama sadece demlik. alt kısımı yok ama olsun ben bayıldım yaa. düdüklü bide :1:
çeyizimin ilk parçası :1: devamı gelir inşallah :1:

Aynen tatlım aynen :D Zaten bi süre sonra konuşulcak bişi bulamıoz biz mesela susuoz bi kaç saat sonra tekara konuşuoz böle böle geçippp gidiyo :1:

3.5 yıldan sonra ilişkimiz oturdu heralde diyorum bugunlerde :)

teşekkürler kızlar :17: bende çok beğenerek aldım. ama sadece demlik. alt kısımı yok ama olsun ben bayıldım yaa. düdüklü bide :1:
çeyizimin ilk parçası :1: devamı gelir inşallah :1:

Ben de çeyizimize bişeyler alalım diyorum ama aşkımın parası yokkk :14:

Ben almaya kalksam doldururum baya çok şey alırım o yüzden hiç kalkışmıyorum aşkımın parası olsun öyle alalım diye bekliyorum :69:

kızlar hayatınızı yaşayın ne evlenmesi :) turkiye sartlarında evlenmek bayan için problem.butun ev işleri ve tum sorumluluk size ait.3 yıldır görüşüyorum evlenmek istiyor ama ben istemiyorum 3 yıl daha diyorum.

ya ben temizlik felan konusunda çok rahat büyüdüm. halende annem yapar evin her işini. (herkes bildiği işi yapmalı ama dimi :27:) evlenince ev işleriyle felan uğraşırken hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum. bende şart koştum ama ev işi felan yapmam dedim :1::1: yemek yaparım ama ev işi yapamam yaa. o da tamam söz sana yardımcı tutucam dedi. şartlarım sağlanana kadar evlenmicem :1::1:

Ben de çeyizimize bişeyler alalım diyorum ama aşkımın parası yokkk :14:

Ben almaya kalksam doldururum baya çok şey alırım o yüzden hiç kalkışmıyorum aşkımın parası olsun öyle alalım diye bekliyorum :69:

bence sen ufak ufak almaya başla güzelim yaa. ufak parçalarla başla. modası geçmicek şeylerle. ne biliyim su bardağı fincan çaydanlık falan filan :1:
sonra hepsi üst üste gelince zor olur. bugün güzel bi yemek takımı 1000 tl felan yanii :27::27:
ben sevgilime resmini atmıştım almadan önce. bana dediki ben şimdi bundan mı çay içicem aşkmm :1::1:
ama çok beğendiğimi görünce hevesimi kırmadı Allah tan. ben beğendiğim eşyaların felan resmini hep atıyorum bak böyle istiyorum böyle alırız felan diye. sonradan kimse müdahale etmesin diye :1::1: sağolsun o da sen nasıl istersen öyle olcak aşkım diyo :17::17: aşkito yaaa özledimm çinçançonumu:1::1:

ya ben temizlik felan konusunda çok rahat büyüdüm. halende annem yapar evin her işini. (herkes bildiği işi yapmalı ama dimi :27:) evlenince ev işleriyle felan uğraşırken hayal kırıklığına uğrarım diye çok korkuyorum. bende şart koştum ama ev işi felan yapmam dedim :1::1: yemek yaparım ama ev işi yapamam yaa. o da tamam söz sana yardımcı tutucam dedi. şartlarım sağlanana kadar evlenmicem :1::1:

Hatırlarsan biz seninle bu konularda aynı görüşlere sahiptik canım :)

Benim de ev işi yapmaya niyetim yok :1:

Hatırlarsan biz seninle bu konularda aynı görüşlere sahiptik canım :)

Benim de ev işi yapmaya niyetim yok :1:

aynen hayatımm :1: dünya görüşümüz aynı resmen :1:
ben ev işi yapmak zorunda hissetmiyorum kendimii :1:
bahçeli evimi alsın. yardımcı tutsun. köpeğimizde bahçemize koydu mu evlenirim :1::1:
tabi istediğim eşyalarla bide bahçe mobilyaları var.
bide düğün benm istediğim yerde olcak :1::1:
anlaşıldı ben evde kalıcam. çocuk benle evlenmek için çin de sürünüp gidicek yaa :1::1:

bence sen ufak ufak almaya başla güzelim yaa. ufak parçalarla başla. modası geçmicek şeylerle. ne biliyim su bardağı fincan çaydanlık falan filan :1:
sonra hepsi üst üste gelince zor olur. bugün güzel bi yemek takımı 1000 tl felan yanii :27::27:
ben sevgilime resmini atmıştım almadan önce. bana dediki ben şimdi bundan mı çay içicem aşkmm :1::1:
ama çok beğendiğimi görünce hevesimi kırmadı Allah tan. ben beğendiğim eşyaların felan resmini hep atıyorum bak böyle istiyorum böyle alırız felan diye. sonradan kimse müdahale etmesin diye :1::1: sağolsun o da sen nasıl istersen öyle olcak aşkım diyo :17::17: aşkito yaaa özledimm çinçançonumu:1::1:

Çinçonçonn :27:
Geçen bi çeyiz dükkanı gezdik zaten aşkımla çok güzeldi :69:

Çinçonçonn :27:
Geçen bi çeyiz dükkanı gezdik zaten aşkımla çok güzeldi :69:

aynen hayatımm :1: dünya görüşümüz aynı resmen :1:
ben ev işi yapmak zorunda hissetmiyorum kendimii :1:
bahçeli evimi alsın. yardımcı tutsun. köpeğimizde bahçemize koydu mu evlenirim :1::1:
tabi istediğim eşyalarla bide bahçe mobilyaları var.
bide düğün benm istediğim yerde olcak :1::1:
anlaşıldı ben evde kalıcam. çocuk benle evlenmek için çin de sürünüp gidicek yaa :1::1:

Hahaha aynen aynen
Bahçeli ev
Evde yardımcı
Kır düğünü
Country tarzı dekorasyon ve mobilya
Bi de Seyşeller adasında balayı

:27:

Oturmuştur oturmuştu :)

Ben varya hiç tahmin etmezdim bu kadar uzun bi süre bi ilişkimin olacağını.. Ama kaderde olunca kaçınılmıyo valla :)

Hep hayalimde ilk görüşte aşık olayım aileler falan tanışsın hemen düğün merasim derken evlenmiş bulayım kendimi diye hayal ederdim. Uzun süre dayanamam derdim kendi kendime :D

Ama öyle olmuo işte .. Planladığımız gibi olmuyo hiçbişey :) İnşallah planladığımızdan daha da güzel olur herşey :)

Oturmuştur oturmuştu :)

Ben varya hiç tahmin etmezdim bu kadar uzun bi süre bi ilişkimin olacağını.. Ama kaderde olunca kaçınılmıyo valla :)

Hep hayalimde ilk görüşte aşık olayım aileler falan tanışsın hemen düğün merasim derken evlenmiş bulayım kendimi diye hayal ederdim. Uzun süre dayanamam derdim kendi kendime :D

Ama öyle olmuo işte .. Planladığımız gibi olmuyo hiçbişey :) İnşallah planladığımızdan daha da güzel olur herşey :)

Hayat, biz planlar yaparken başımıza gelenlerdir canım :)

Ben de kimse beni sevmez yalnız kalırım görücü usulü anca evlenirim diye düşünüyordum :27:

Back
X