• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Doğru söylüyosun da işte ben böyleyim napayım :27:

Ben hep kendime bi hedef belirlerim ve ona ulaşırım :27:

20.09.2015 te aşkımı nikah masasına oturtmak da yeni hedefim :27:

Allaha dua ediyorum bol bol hedefim için zaten :27:

Tarihler güzel değil mi yaa sen onu söyle :27:

evet tatlım tarihler süper olmuş :27: İnşallah hedefine ulaşrsın benmde şuanlık hedefim bu yaz bizimkileri tanıştırmakkk :118:

:52:

Yok canım bu sene ikimizde mezun olcaz inşallah ama iş bulmadan da tanıştıramam.. Napsamkiii :44:

Evet canım iş bulmadan ailenin karşısına çıkması biraz zor ::50:

Hemencecik iş bulur inşallah

Bu arada caravanfotograf.com süper dış çekimi yapıyorlar

Dış çekim için İstanbula gidebilirim :27:

Son düzenleme:
Caravanfotograf tan bir foto örneği

$süper.webp

Süper değil mi??? :69:

Evet canım iş bulmadan ailenin karşısına çıkması biraz zor ::50:

Hemencecik iş bulur inşallah

Bu arada caravanfotograf.com süper dış çekimi yapıyorlar

Dış çekim için İstanbula gidebilirim :27:

Ayy sorma onlara bende çok hevesleniyorum Facede de var ya bu tarz fotoğrafçıların sayfaları.. Onların hepsini beğendim görüyorum arada çok hevesleniyorum :27:
:27:

:66:

Hehehhe :27:

Bu sene KPSS ye girmeyi düşünüyor mu canım?

Valla tatlım babasının çevresi falan var iş bulurum o sıradada kpssye hazırlanırım diyo. İngilizcesi de iyi Kpds de düşünüyo Üni.de kalmayıda düşünüyo :D Karışık biraz o durumlar :) Ama bu yaz oda nişanı istiyo o yüzden iş bulcağını düşünüyorum :) İnşallah yani :27:

Valla tatlım babasının çevresi falan var iş bulurum o sıradada kpssye hazırlanırım diyo. İngilizcesi de iyi Kpds de düşünüyo Üni.de kalmayıda düşünüyo :D Karışık biraz o durumlar :) Ama bu yaz oda nişanı istiyo o yüzden iş bulcağını düşünüyorum :) İnşallah yani :27:

İkiniz de nişan istiyosanız iyi işi de kolay bulacak gibi hadi bakalım :)

Back
X