• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

selam kızlar dün 7 saat beklemeden sonra adalete kaydımı yaptırdım sonunda ama öldüm yani benim sıram 368 di 9 da gittiğim halde bekledim o kadar.. 600 lere kadar sıra vardı hala ben giderken..
bu arada biz barıştık öyle hemen bi barışma olmadı ekimin 8 inde telde konuştuk.. hala barışmak istiyodu konuştukça aklıma yattı bende tamam zamana bırakalım dedim öyle devam etti konuşmalarımız.. gayet iyiyiz hiç kavga etmedik.. :nazar: bayramdan 2 hafta kadar sonrada işe başlıyor inşallah.. herşey yolunda şimdilik.. :)

selam kızlar dün 7 saat beklemeden sonra adalete kaydımı yaptırdım sonunda ama öldüm yani benim sıram 368 di 9 da gittiğim halde bekledim o kadar.. 600 lere kadar sıra vardı hala ben giderken..
bu arada biz barıştık öyle hemen bi barışma olmadı ekimin 8 inde telde konuştuk.. hala barışmak istiyodu konuştukça aklıma yattı bende tamam zamana bırakalım dedim öyle devam etti konuşmalarımız.. gayet iyiyiz hiç kavga etmedik.. :nazar: bayramdan 2 hafta kadar sonrada işe başlıyor inşallah.. herşey yolunda şimdilik.. :)

Aaa canım açık öğretim kaydın da sevgilinle barışmanız da hayırlı olsun

Nazar değmesin sevindim ya :16:

Kızlae sevgilim kung fu öğrenmeye gitmiş almamışlar :1::22:

Sen çinli değilsin demişler. Hemde bacaklarını tam olarak açamıyosan yapamazsın demişler.

Aaa evet kung fu ya çinli olmayanları almıyorlar bunu biliyordum ben :27:

hayırlı uğurlu olsun canım hem ilişki hem okul adına
bu yıl bu topicte aöflü sayısı artıyor :27:

Kızlar ben bir ara sevgilime süpriz yapmıştım ona ferrari sürüşü kiralamıştım hatırlıyor musunuzz

Aklıma geldi onun fotosunu koyayım dedim

Ferrar F430 ve Aşkım :69:

O gün çok mutlu olmuştuu :16:

$IMG_1285 (800x598).webp

Back
X