• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Tabiki tatlım hem de afiyetle yeniliyor:1::1: Yaş pastaların üzerindeki diş kıran güllü süsler gibi sert de değil, yumuşacık:34:
Şekerhamuru alıp kendin de yapabilirsin, internetten sipariş de verebilirsin:34: Ben burçin birdane'ye yaptırmıştım, sitesini
inceleyebilirsin düşünürsen. İstediğin her şekilde pasta, kurabiye, cupcake yapabilir. Onun dışında mutlu dükkan var, pembe
merdane var:42:

Özellikle şu pastanın üzerine iki sevdiceğin oturduğuna bayıldım çok şeker:16:
Kendim yapamam da sipariş verebilirim bende:1: Kargoylamı yolluyorlar peki malum Bursada oturuyorum? bide ne kadara yapıyor:71:

Son düzenleme:
Özellikle şu pastanın üzerine iki sevdiceğin oturduğuna bayıldım çok şeker:16:
Kendim yapamam da sipariş verebilirim bende:1: Kargoylamı yolluyorlar peki malum Bursada oturuyorum? bide ne kadara yapıyor:71:

O pasta Mutlu Dükkan ın pastası tatlım:34: Öyle şirin ürünleri var ki bayılırsın. Burçin her yere gönderim yapıyor ama Mutlu Dükkan istanbul
dışına gönderim yapıyor mu bilmiyorum canım malesef:50: Emin değilim ama sadece elden alım var diye biliyorum.Mail atarsan hemen cevap verir:34:

Fiyatlar da değişiklik gösteriyor canım. Pasta için yanılmıyorsam 120tl demişti mutlu dükkan (başka bir model sormuştum), burçin de model
ve boyuta göre fiyat söylüyor. Kurabiye ve cupcake lerin de tanesi 4tl civarı olmalı tam aklımda değil canım:44: Baya oldu çünkü ben alalı

O pasta Mutlu Dükkan ın pastası tatlım:34: Öyle şirin ürünleri var ki bayılırsın. Burçin her yere gönderim yapıyor ama Mutlu Dükkan istanbul
dışına gönderim yapıyor mu bilmiyorum canım malesef:50: Emin değilim ama sadece elden alım var diye biliyorum.Mail atarsan hemen cevap verir:34:

Fiyatlar da değişiklik gösteriyor canım. Pasta için yanılmıyorsam 120tl demişti mutlu dükkan (başka bir model sormuştum), burçin de model
ve boyuta göre fiyat söylüyor. Kurabiye ve cupcake lerin de tanesi 4tl civarı olmalı tam aklımda değil canım:44: Baya oldu çünkü ben alalı

burçin birdane'ye mail atayım o halde bakalım ne kadarmış:31:
Bayıldım şuan birdanenin sitesine bakıyorumda çok güzeller:16:
Şuan bütçem kısıtlı ama cupcake'lerin fiyatı uygun eğer öyleyse..
Çok teşekkür ederim melezim güzel bir fikir oldu umarım uygun bir ifyat söylerde alabilirim:31:

Şimdi çıkmam gerekiyor. kendine cici bak. Musmutllu günler öpüyorum:54::16::16::16:

burçin birdane'ye mail atayım o halde bakalım ne kadarmış:31:
Bayıldım şuan birdanenin sitesine bakıyorumda çok güzeller:16:
Şuan bütçem kısıtlı ama cupcake'lerin fiyatı uygun eğer öyleyse..
Çok teşekkür ederim melezim güzel bir fikir oldu umarım uygun bir ifyat söylerde alabilirim:31:

Şimdi çıkmam gerekiyor. kendine cici bak. Musmutllu günler öpüyorum:54::16::16::16:

Rica ederim tatlım beğendiysen ne mutlu bana:17:
Ben de gideyim de Hürremi mi izleyelim canım:21:
Kendine çokkk iyi bak güzelim öpüyorummmm:54:
İyi bayramlar bu arada tatlım belki tekrar giremeyebilirim:29:

insan sevdiğini kıskanır tabi,giyin kocanın yanında şıkır şıkır:1: görürsün o günleri de tabi ya,ben bile 8 senenin sonunda evleniyorsam:9:

Bende daha yeni kendime bir şeyler aldım ya anca vakit oldu koşuşturmacadan. Ayakkabıyla elbise aldım nişanlımda çanta almış bana çok şeker:16: daha simdi vakit bulup girebildim ben girincede siz olmuyosunuz tek kalıyorum:14:

Şimdiden hepinize iyi bayramlar kuzucuklarııım:16::16::16::16:

Tatlışımmm yaa bazen denk gelmiyoruz malesef.. Oda zaten çok beğendi elbisemi.. Üzerinde görmek için sabırsızlanıyom dedi :17:

Yaaa merak ettim aldıkalrını tatlım sende koyyy :) :)

Kıyamam bak şimdide ben yalnız kaldım :( Bu arada memlekete gitcem bi kaç gün giremem heralde.. Beni unutmayın olurmuu :5: :5:

Melez canım yüzümü görmek sana nasip oldu:1::1: inşallah silebilirim bu resmimmi sen gördükten sonra:1: alıntı yapmazsan silerim herhalde:9:
Bu elbiseyi giydiğimde nişanlımdan azar yemiştim,avukatlıktanda terfi ettim güzellik uzmanı olan arkadaşımın yanındayım sürekli:1:
Saçlarımın iyi hali bu, çok çok seyrek ve yıpranmış burada pek belli olmuyor ama kabarttığım için..

Yaaaaaa bende görme istiyorum haksızlık amaaaa :47:

İşte benim dağınık yatağım ve aldıklarımın bir kısmısı:1::1::1:
Renkler kötü, özellikle siyahlar hiç belli olmamış malesef:50:

Eki Görüntüle 539392 Eki Görüntüle 539393 Eki Görüntüle 539394 Eki Görüntüle 539395 Eki Görüntüle 539397 Eki Görüntüle 539398 Eki Görüntüle 539399 Eki Görüntüle 539400

Hediyeyi hazırladıktan sonra kutuyu ve hediyeyi özel msjla gönderirim canım, erkek arkadaşım siteyi biliyo da:1:
Bakmaz gerçi ama ne olur ne olmaz:1::1::1::1:

:D Bende resimleri koydum ya söyledim nolur nolmaz diye şimdi görür bişey sanır fln :D bakmaz ama biliyo siteyi benmkide :1: :1:

Bu arada o çoraplardan bende de varr :6:

:nazar::nazar::nazar:Maşallah yaaa 6 yıl 8 yıl ne demekkk:53: Biz daha toymuşuzz haftaya 4 yıl olacak diye seviniyoruzzz:52::52::52:
Topiğin cücüğü ilan ediyorum kendimi:37::37::37:

:1: Kuzum çok tatlısın ya :1: Bizimde 2 bitti 3.yılımıza girdik biz sizden daha toyuz :1: :1: 3.yılımız diye seviniyoz bizde :1:

Son düzenleme:
MeLeZGuZeL ve pembemaviii Biz bugün yada yarın memlekete gitcez ( Kayseriye ) O yüzden giremeyebilirim.. Şimdiden hepinize iyi bayramlar hepinizi çok öpüyorum..

Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim..

Kendinize iyi bakın , beni unutmayın :5:

İnşallah arkadaşlığımız dahada iyi gider .. Hep hep :) :nazar: :nazar:

:1: Kuzum çok tatlısın ya :1: Bizimde 2 bitti 3.yılımıza girdik biz sizden daha toyuz :1: :1: 3.yılımız diye seviniyoz bizde :1:

:1::1::1: Cidden ama tatlım yaaa bak biz 3-4 senelere seviniyoruz, diğerlerini çooookkkk uzak görüyoruz,
kızlar gayettt rahat söylüyolar 8 sene diye:17: Kendimi cücük gibi hissettim vallaha da:52::17:

MeLeZGuZeL ve pembemaviii Biz bugün yada yarın memlekete gitcez ( Kayseriye ) O yüzden giremeyebilirim.. Şimdiden hepinize iyi bayramlar hepinizi çok öpüyorum..

Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim..

Kendinize iyi bakın , beni unutmayın :5:

İnşallah arkadaşlığımız dahada iyi gider .. Hep hep :) :nazar: :nazar:

Ben de gezmeye çıkıcamm, çıkmadan bi bakim dedim:34: İyiki de gelmişimmm yakaladım seni canım:29:
İyi bayramlar tatlım, ailenle sevdiklerinle nice nice bayramlar dilerim:54::54::54:
İyi yolculuklar canım hemencik git gez de gellll biz buralardayızz:21::21::21::21:

$En-Güzel-Bayram-Kutlama-Mesajları.webp

:1::1::1: Cidden ama tatlım yaaa bak biz 3-4 senelere seviniyoruz, diğerlerini çooookkkk uzak görüyoruz,
kızlar gayettt rahat söylüyolar 8 sene diye:17: Kendimi cücük gibi hissettim vallaha da:52::17:

Ben de gezmeye çıkıcamm, çıkmadan bi bakim dedim:34: İyiki de gelmişimmm yakaladım seni canım:29:
İyi bayramlar tatlım, ailenle sevdiklerinle nice nice bayramlar dilerim:54::54::54:
İyi yolculuklar canım hemencik git gez de gellll biz buralardayızz:21::21::21::21:

Eki Görüntüle 539576

Ayy demi koskoca 8 sene :) Maşallah valla :nazar: :nazar:

Hemencenik gelirim hemencenikk k:54::54:

Sana ve ailenede iyi bayramlar kuzumm :16:

Sizi tanımak çok güzel.. :54:

Son düzenleme:
Ayy demi koskoca 8 sene :) Maşallah valla :nazar: :nazar:

Hemencenik gelirim hemencenikk k:54::54:

Sana ve ailenede iyi bayramlar kuzumm :16:

Sizi tanımak çok güzel.. :54:

Saol tatlım ben de çok memnun oldum sizleri tanıdığıma:29:

Pembemaviyi kaçırdın kız bu aradaa, dün saç rengini göstermek için resmini koydu:23:
Herkescikler toplaşınca ben de koyarım artık en şebeleğinden resmimi:1::1::1::1:

Saol tatlım ben de çok memnun oldum sizleri tanıdığıma:29:

Pembemaviyi kaçırdın kız bu aradaa, dün saç rengini göstermek için resmini koydu:23:
Herkescikler toplaşınca ben de koyarım artık en şebeleğinden resmimi:1::1::1::1:

Bende güzelimm :)

Ayyyy evet sorma yaa çok fena kaçırdım ama onu.. İsttiyomm bendee bende görmek istiyoum toplaşınca koyalım hepimiz sonra sileriz hemen :):)

Son düzenleme:
Lillium ;
Kuzum bir daha koyarım senin için sorun mu yani:1::1::1: Meleze nasipmiş:1:
Unutmayız seni merak etme. Kendine çok dikkat et güzel mutlu bayramlar balıma:16::16::16: Sizi bekliyorum burada gelmemezlik etmeyin:52:

Melezim sana da iyi bayramlar, musmutlu günlere inşallah:nazar:

Sizi seviyorum ve büsbüyük öpüyoruuum:16::16:
Gorusuruuuuz:3::3:

iyi bayramlar kızlaaar.

hee bide şu bayram telaşı bitsin bende koyarım albüme fotoo :17::1:
sizleride merak ediyorummm.

öpüldünüüüz :16:

Lillium ;
Unutmayız seni merak etme. Kendine çok dikkat et güzel mutlu bayramlar balıma:16::16::16: Sizi bekliyorum burada gelmemezlik etmeyin:52:

Çok saol güzelim sana da mutlu sağlıklı nice nice bayramlarrr:29::29:
Koccamannnn öpüyorummmmm:54:

iyi bayramlar kızlaaar.

hee bide şu bayram telaşı bitsin bende koyarım albüme fotoo :17::1:
sizleride merak ediyorummm.

öpüldünüüüz :16:
İyi bayramlar tatlımmm :54: Bir gün fotolaşma günü olcak zaten, şöyleeeee herkesin olduğu bir gün:34:

Buyrun kızlarrrrrrrrrr:56:
$b_6881349.webp

Lillium ;

Çok sağol canım benimmm :16: Bayramdan sonra hep birlikteyiz yine inşallah :)

Tatlım benimmmm :16:

Back
X