- Konu Sahibi _Semiramis_
- #23.281
Kızlar pat diye ortaya dalıyorum ama ailelerin evlenmek için yaş sınırı koymaları ve evlenilcek kişinin karakter özelliklerinden çok evi olucak arabası olucak vs bunlara bakılmasını ve şart koşulmasını hoş karşılamıyorum ben..
Bana göre bi kişi kendini hazır hissediyorsa evliliğe o zaman evlenmeli...(kalkıpta 17-18 demiyorum.20 yaş ve üzeri sorumluluk alabilir insan )
Bence bi insanın düzgün bi işi varsa ailesini geçindirebilecek sorumluluğa sahipse evde alınır arabada alınır.Önemli olan eşler arası sevgi saygı...
Mal mülk sonradan edinilir ve bence bunlara sahip olmaktan ziyade kullanmak nasip olmalı insana..
bu düşüncede değillerse de eliyolar bu şartlarda olmayanları.ben sevdiğiima damın sorumluluk sahibi ve ev geçindirmenin ne demek olduğunu biliyorr.evliliğe hazır.ben de hazırım.hatta çoğu ev eşyamın taksitlerini öddeim çeyiz anlamında.ailemin hiç katkısı olmadan artı ben aileme yardım ediyorum.çok da kazanmıyorum ama durum bu.sevdiğim adamın durumuiyi.ve ilk hedefimiz ev sahibi olmak.onun ailesi geniş ve düğünde takılanların birikim olarak kullamnmak istiyoruz belli kısmını.ama evlenmeden önce böyle bir lüksümüz yok ev almak gibi.ha zorlasam alınmaz mı alınır ama ailesinden böyle bi talepte bulunmıcaz.ne ben ne o.kendimiz istiyoruz yuvamızı kurmak.ama ailen yanaşmayınca bu süre uzuyor