• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hele rastlaştık kızlar :D berceste bende dinledim piyanoyu birde gitarını yeteneklisin vesselam :)
Evim sensin filmi güzel mi kızlar :)

ben çok ağladım o filmde ya ilk sahneden giriyorlar zaten damara sonra biraz mola ama sonra ağlamaya tam gaz devam..

Ben hiç ağlamadım ya kalbim taşlaşmış :)

İyiyim canım. Evde örgü örüp duruyorum. Sen neler yapıyosun. Bende dün gitmiştim. Çok hoşlanmadım sen nasıl buldun :1:

Kız sen ne örüyon kaç gündür :) ördüye merak saldın

Beğendim filmi de 'a moment to remember' filmiyle aynı konu değil miydi :)

Hele rastlaştık kızlar :D berceste bende dinledim piyanoyu birde gitarını yeteneklisin vesselam :)

Sağol canım film güzel ya duygusal filan

zaten filmin afişinde alıntı olduğu yazıyor.. o filmden alıntıymış meğerse :)
ya o filmde birde ben öndekilere sinir oldum susun dedim inadına daha çok konuştular bende bir tekme attım önümdeki koltuğa hepsi arkasına döndü 4 kişi :1: ama ben gözlerimi dikip bakınca 3ü geri çevirdi kafasını biri noluyo der gibi bir bakış atma cesaretini gösterdi :27: bende sessiz olur musunuz dedim tabi dedi sustular.. film bitincede direk kaçtılar.. :52:

zaten filmin afişinde alıntı olduğu yazıyor.. o filmden alıntıymış meğerse :)
ya o filmde birde ben öndekilere sinir oldum susun dedim inadına daha çok konuştular bende bir tekme attım önümdeki koltuğa hepsi arkasına döndü 4 kişi :1: ama ben gözlerimi dikip bakınca 3ü geri çevirdi kafasını biri noluyo der gibi bir bakış atma cesaretini gösterdi :27: bende sessiz olur musunuz dedim tabi dedi sustular.. film bitincede direk kaçtılar.. :52:

Aaaa ben afişte alıntı yazdığını hiç görmemişim hiç dikkat etmemişim :)

Ama güzeldi be

Benim kalbim taşlaşmış

Yoksa eski ben olsam ben de ağlardım :)

Ben çok hoşlanmadım canım ne biliyim yaa. Zengin kız fakir oğlan türk filmi işte :1::1:

Sağol canım film güzel ya duygusal filan

Önce diz battaniyesi örüyodum canım sıkıldım ondan bıraktım. Şimdi boyunluk örüyorum.
Ben a moment to remember ı izlemedim ama izlicem yaa.
Benim tek gözümden sadece iki damla yaş aktı o kadar. Ama baya güldüm :ssz::1:

Aaaa ben afişte alıntı yazdığını hiç görmemişim hiç dikkat etmemişim :)

Ama güzeldi be

Benim kalbim taşlaşmış

Yoksa eski ben olsam ben de ağlardım :)

olabilir canım.. :) birde bazı yerler aşırı yapmacıktı ama kaliteli filmdi ya şimdi hakkını yemeyelim özcanın.. :1:

Film duygusal desenize :)
Hiç gelemiyorum duygusal filmlere hemen ağlıyorum :)
Ağlamak sorun değilde göz yaşlarımla birlikte burnumunda muslukları açılıyor hangi birini durdurayım bi karmaşa oluyor :)

Ben çok hoşlanmadım canım ne biliyim yaa. Zengin kız fakir oğlan türk filmi işte :1::1:

Önce diz battaniyesi örüyodum canım sıkıldım ondan bıraktım. Şimdi boyunluk örüyorum.
Ben a moment to remember ı izlemedim ama izlicem yaa.
Benim tek gözümden sadece iki damla yaş aktı o kadar. Ama baya güldüm :ssz::1:

Ben de güldüm bi kaç kere :)

olabilir canım.. :) birde bazı yerler aşırı yapmacıktı ama kaliteli filmdi ya şimdi hakkını yemeyelim özcanın.. :1:

Ya ben son sahneye koptum yani :D bi kere kanunlara göre mezarlık dışı yerlere ölü gömmek suçtur :D

Ben de güldüm bi kaç kere :)

Ya ben son sahneye koptum yani :D bi kere kanunlara göre mezarlık dışı yerlere ölü gömmek suçtur :D

hemen avukatlığını konuştur hemen :)
kurtlar vadisinde mematiyide kafalarına göre bir yere gömdüler diyecem ama o dizide herşey kanun dışı zaten normal olan bişey yok :1:
ya bu arada avukatlık demişken ben adalete yazıldım biliyorsun, hukuk dersleride var idare hukukuna giriş, medeni hukuk, hukukun temel kavramları, türk anayasa hukuku.. bunlar zor mudur ya daha çalışmaya başlamadım da.. :( gerçi bunlar sana çıtır çerez gelir şimdi :27:

hemen avukatlığını konuştur hemen :)
kurtlar vadisinde mematiyide kafalarına göre bir yere gömdüler diyecem ama o dizide herşey kanun dışı zaten normal olan bişey yok :1:
ya bu arada avukatlık demişken ben adalete yazıldım biliyorsun, hukuk dersleride var idare hukukuna giriş, medeni hukuk, hukukun temel kavramları, türk anayasa hukuku.. bunlar zor mudur ya daha çalışmaya başlamadım da.. :( gerçi bunlar sana çıtır çerez gelir şimdi :27:

hehehehh canım benim idareyle yıldızım bir türlü barışmadı tek kaldığım ders idare

Anayasa, medeni, hukukun temel kavramları zor değil seversin :)

Film duygusal desenize :)
Hiç gelemiyorum duygusal filmlere hemen ağlıyorum :)
Ağlamak sorun değilde göz yaşlarımla birlikte burnumunda muslukları açılıyor hangi birini durdurayım bi karmaşa oluyor :)

Dram filmi canım evet duygusal

Ben 'aşk tesadüfleri sever' ve ''babam ve oğlum'' filmlerinde ağlamıştım

Ama artık ağlayamıyorum dediğim gibi çok büyük acılar yaşadıktan sonra insanın kalbi taşlaşıyor

Back
X