• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kizlar ben surekli cocuk ismi bulup duruyorum ya degisik degisik

Son olarak su isime kafayi taktik askimla

Hani ben ruyamda bir isim gordum ya ASİL diye

Bir de biz askimla fanatik besiktasliyiz

Son begendigimiz isim ASİL KARTAL

Ya biz cok begendik biz iydurduk Asil ile Kartal ı yanyana

Hem askimin soyadiyla da cok guzel uydu

ASİL KARTAL :69:

kul kurar ALLAH güler olmayalım İNŞALLAH da
RABBİM müsade ederde karamla evlenirsek eğer ve bir evladımız olursa RABBİMİN izniyle İNŞALLAH
biz de kız olursa ben koyacağım erkek olursa aşk kelebeğim koyacak aşk parçamızın adını:16:
ben kız olursa ikra koymayı istiyorum hani ALLAH'IN peygamberimize kuran-ı kerim indiğinde söylediği söz ikra(oku)demek:16:
oğlumuz olursa karam ediz koymayı düşünüyordu bir ara ama bilemiyorum fikri değişmiş olabilir tabiisiii :31:
aman bir de sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil önemli olan karahan ve benim parçam olması:)

Son düzenleme:
kul kurar ALLAH güler olmayalım İNŞALLAH da
RABBİM müsade ederde karamla evlenirsek eğer ve bir evladımız olursa RABBİMİN izniyle İNŞALLAH
biz de kız olursa ben koyacağım erkek olursa aşk kelebeğim koyacak aşk parçamızın adını:16:
ben kız olursa ikra koymayı istiyorum hani ALLAH'IN peygamberimize kuran-ı kerim indiğinde söylediği söz ikra(oku)demek:16:
oğlumuz olursa karam ediz koymayı düşünüyordu bir ara ama bilemiyorum fikri değişmiş olabilir tabiisiii :31:
aman bir de sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil önemli olan karahan ve benim parçam olması:)

Oy oy kıyamam :)

İnşallah hayallerimiz gerçek olur

Bizim bir Asil Kartal ımız bir de Biricik Beril imiz olur

Sizin de İkra nız Ediz iniz olur :69:

umarım ALLAHIM gerçektir
çok doğru bir karar hemde profosyönel olması lazım çatışmalardakilerin onlarıda korusun tabi ki ALLAHIM
RABBİM hepimizin sevgilisinin sağ salim askere gidip gelmesini nasip etsin İNŞALLAH AMİN

Amin kuzum

Oh iyi iyi bunu da atlattınız sayılır hadi bakalım

Darısı başımıza

Eee askerlikte napıyorlarmış ya nasıl gidiyormuş

Neler yapıyolar cidden merak ediyorum :27:

Bildiğin amelelik başka hiç birşey değil
yalnız askere gitmeden önce psikolojiyi acayip hazırlamak gerek direkt çöküntü yaşanıyor hele birde askerlik yaşın diğerlerinden büyükse çok sıkıntı oluyor

Bende burdayım kızlaar. Pek moralsizim bugün. Daha önce yüzümdeki kist için ufak bi operasyon geçirmiştim belki hatırlarsınız. Yaklaşık bir aydır felan gözümün altında ufak yağ bezesi gibi bi kabarcık vardı. Önemsemedim. Ama gittikçe büyüdü. Bende bugün doktora gittim. Gözümün altındakiyle beraber toplam 4 tane kist aldırdım yine. Yüzüm delik deşik kalıcak en sonunda yaa. Bıktım valla. :2:

Back
X