• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Belirsizlik düzensizlik kadar kötüsü yok zaten bence canım ya. Bizim de askerlik meselesi çıkmadan önce borçlar planlar düşünceler ihtimaller kör düğümdü resmen her şey. Neresinden tutsak elimizde kalıyodu. Şimdi de belirsizlik çok ama en azından bir kısmı halloldu diye avutuyorum kendimi işte :)

Umarım bi gün her şey düzene girer :31:

Aynen canımm. Çok kötü bi durum. Lise ve üniversiteyi birlikte okuduk. Üç senedir nerdeyse her gün beraberdik. Şimdi 3 ay oldu ayrıyız. Kısmetse şubatta gelicek. Ama tekrar gitme ihtimali var. Dil okulu için 6 ay daha kalması gerekebilir.

Ben hep diyorum dünya bizi kavusturmak için dönsün:5:

Leauge of Legends? :52:
Hangi hero ile oynuyorsuun?
Tek kız değilmişiim :1:

Oha ciddi misin süpersinn

Ben 1 hafta filan oldu başlayalı oyuna sevgilim ve arkadaşları oynuyor da o yüzden ben de merak ettim başladım

Morgana ve Gravers ile oynadım daha bugüne kadar :)

Sen?

Sende mi basladin oynamaya ? :1:

Evet canım hastası oldum oyunun :27:

Oha ciddi misin süpersinn

Ben 1 hafta filan oldu başlayalı oyuna sevgilim ve arkadaşları oynuyor da o yüzden ben de merak ettim başladım

Morgana ve Gravers ile oynadım daha bugüne kadar :)

Sen?

Evet canım hastası oldum oyunun :27:

Bende aynı nedenden başladım.Sevgilim sürekli oynuyordu yanımda ben sıkılıyordum.Kuzeni falanda oynuyor.
Sevgilim bigün sende oyna aşkım sıkılmazsın dedi,bende tamam dedim.
Ben Garen'la oynuyorum hep.:1:
Mundo'yla da oynadım.Ama Garen'dan vazgeçemiyorum.:1:
Dünde Leona'yı açtık ama denemedim henüz.

Bende aynı nedenden başladım.Sevgilim sürekli oynuyordu yanımda ben sıkılıyordum.Kuzeni falanda oynuyor.
Sevgilim bigün sende oyna aşkım sıkılmazsın dedi,bende tamam dedim.
Ben Garen'la oynuyorum hep.:1:
Mundo'yla da oynadım.Ama Garen'dan vazgeçemiyorum.:1:
Dünde Leona'yı açtık ama denemedim henüz.

Süpersin yaaa :)

Biz turnuvalara katılacağız sizin öyle düşünceleriniz var mı?

Ben daha iyi değilim oyunda benim öğrenmem için gelişmem için uğraşıyor sevgilim ve arkadaşları :1:

Bugün 36 şampiyon kestim Gravers ile

Oyundaki adım MsSashamia :27:

Back
X