- Konu Sahibi _Semiramis_
- #24.101
canım, hoşbulduk. Bizde haberler şöyle.. Sevgilim bugün ankara'da mülakata girdi elektrik üretim aş. için. Kpss'ye en çok o kurum için girmişti. Eğer orası olursa seneye söz, bi dahaki sene de düğün olur falan diye konuşmaya başladık şimdiden ama mülakat sonucu olumsuz olursa herşey kursağımda kalacak
Yazdıklarınızı okuyordum, aslında herkese tek tek cevap veresim geldi ama muhabbetleri kaçırdım hep. G
Kısa ve öz yorum yapayım. İnşallah sevdiceklerimizle aramızdaki mesafeler hem maddi hem manevi bir önce kapanır da kavuşuruz bir an önce..
Bu arada sevgilin yanlış hatırlamıyorsam çin'deydi değil mi canım?
Hayırlısı olsun güzelim Allah gönlüne göre versin. İnşallah olur erkek arkadaşının işi.
Amin canıım. Ahh o mesafeler...
Evet canım orada ne yazık ki. Tam gelicek diye sevinirken iki hafta kalıp tekrar 6 ay için gideceğini öğrendim. Ondan keyfim yok. Bana sordu ne yapayım aşkım dedi ne diyosun dedi. Dedim annen baban abin gitmeni istiyo 3 e karşı 1 im. Hadi bunları geçtim sen yapabileceksen git dedim. O da ailesi istediği için mecbur gidecek yine canımm. Ben daha sevgilimle konuşmadan annesi diyo bana 6 ay daha kalması çok iyi diye. Öyle işte güzelimm.