Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Asla mutlu olamazlar.Bende anlamıyorum deliler gibi seven, iyi niyetli gül gibi kız var.Tamam eğer sevmiyorsan açıkça söyle böyleyken böyle de herkes yoluna baksın.Benim anladığım bu tarz erkekler bu kendilerini seven kızlarıda tamamen hayatlarından çıkarmak istemiyolar ama üzmek içinde ellerinden geleni yapıyolar

Onu kendi haline bırak bence..Yaazık günah sana da haketmiyosun bu tavırları.Hey Allahım resmen karşı tarafı üzmekten zevk alanlar var

bırakmaktan başka çarem vaar mı ki zaten
adama sen istediğinde konuşalım diyorum ona bile cevap vermeye tenezzül etmiyor

anlamıyor evet ya o beni anlamıyor ya ben onu

ya aynı yeminle aynılar sana tek diyeceğim böyle biri için kendini üzme yıpratma değmez şöyle bir laf var
Kural şu:vazgeçtiğin an vazgeçilmez olursun diye
senin sevginden vazgeçmeyeceğinden emin ki bu kadar rahat kendini bulunmaz hint kumaşı sandım havalara girmiş
canım tabiki sınavın bu senin ama emin ol sabredince sen kazanacaksın sakın umutsuzluğa kapılma toparlanamayacağım diye
dua et hayırlı birini karşına çıkarsın Rabbim elbet öyle biri çıkacak karşına
bundanda uzak dur emin ol düzelmez böyleleri ya kendine saygısı yok bir sıkıntıda bu hale gelmiş
ilerde sizinle ilgili bir sorunda ne yapacak güçlü durup mücadele edeceğine
canım hiçbir şey öylesine olmaz Allah bunları gösteriyorki bir hata yapmayalım sen bunları anladığında çok geçte olabilirdi
düşünsene evlendiniz çocuklarınız oldu sıkıntılarınız var eşin yok ortada sana saygısını şimdiden yitirmiş evlenince emin olki bu daha kötü bir hal alırdı
sen kendi değerinin farkına var sana böyle yapmasına hakkı yok kim ki o güçlü ol sabretki bu sınavı kazanasın

herkese merhaba bu konuyu daha yeni gördüm ve tam da benim şu ara hissettiklerimi yazabileceğim bir yer diye düşündüm.
kısaca bahsedeyim hikayemden..
erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. bunun 15 ayı askerlikte geçti malesef.. birbirini yan yana iken bile çok özleyen bir çift olarak nasıl zorlandık anlatamam..
neyse ki kazasız belasız bitti gitti.. 1 ay olacak geleli :)
şimdi ise çok zor bir sürece giriyoruz..
askerdeyken 2013 yazı söz, kışa doğru nişan, 2014 yazında da düğün yaparız diye düşünürkeeennn..
artık hafta sonları görüşmek bile yetmemeye başladı.. akşamları ayrılık veda gibi olmaya başladı.
dedim ya yan yana iken bile çok özleriz birbirimizi.. ve artık ayrı yaşamak bile bize zor gelmeye başladı.
dedik ki hadi düğünü erkene alalım, bu sene yapalım.
fakat o askerlikten yeni gelmiş, daha işi gücü yok. ben de 1 yıldır aynı yerde çalışıyorum ama hiç memnun değilim. çıkacaktım ama ileriyi düşünmekten, para kazanmak lazım demekten onu da yapamadım. sallantıdayım.
bir yandan katiplik sınavına hazırlanıyorum. eğer kazanırsam yazın ancak işe başlayabilirim
kısaca nasıl olacak bilemiyorum artık dayanamıyoruz ayrı kalmaya

canım olur mu hiç öyle derler mi egolarını kim yükseltecek kim kendilerini bir halt sandıracak kadar ilgi sevgi verecek onlara
ileride birgün anlarlar onlarda ama gerçekten seven mücadele eden bizleri haketmedikleri için değmez anlamalrını beklemeyi
elbet normal düzgün biri çıkacak karşımıza zaten emek vermedik mi yeterince hep biz düşünmedik mi fedakar olmadık mı
birazcık düşünseler gül gibi geçiniyor olurduk ama yok işte yapacak bir şey yok böyleleri için tüketiyorlar her şeyi yavaş yavaş bitiyor işte

öyle canım dediklerine katılıyorum
yok anlamaz o beni üzmeeye bayılır ,erkek dediğin mert olur sevdiğini üzmeye kıyamaz dimi
bu kendi dahi olsa üzemez yani üzülmesine izin vermez
senin sevgilin de mi böyleydi neler yapıyordu sana mesela örnek versene

Merhaba canım hoş geldin :) Valla maddi açıdan bekleme durumu bizdede var birkaç aya söz olacak ama nişan ve düğünün olması zor henüz o yüzden bende bu konuda dertliyim Siz yine aynı şehirdesiniz istediğiniz zaman buluşuyosunuz biz ayrı şehirlerdeyiz kaç aydır görmüyorum. Herşeyin hayırlısı Allahım herşeyi kararlamıştır :)

canım şimdi çıkmam gerekiyor ama yazacağım

hoşbuldum canım sağol.. söz yapmakta bişey yok gibi zaten. sonrası bana çok ama çok karışık geliyor.. bir yandan yıllardır oturduğum eve yabancılaşıyorum, onunla bir evim olmalı diyorum, bir yandan da ailem hazır mı, ben hazır mıyım, daha küçük müyüm diye düşünüp duruyorum (bu yıl 23 oluyorum ) yani sadece maddi olsa belki çözümlenirdi ama benim için çok daha karışık. o dünden hazır zaten
sizin aileler biliyor mu? tanışma falan olmuş muydu?

uzuuun süreli ilişkisinde yakın zamanda sözü nişanı olmayanlara da yer var mı

Biliyolar aileler canım tanışma bu çarşamba olacak nasipse daha sonra isteme ve söz..Bende 22 yaşındayım yaşlarımıza bir şey diyemem ama ben kendimi hazır hissediyorum onun karısı olmak istiyorum :) Aileler anlaştıktan sonra iki kişi birbirini sevdikten sonra karışık bişey olmaz :)

uzuuun süreli ilişkisinde yakın zamanda sözü nişanı olmayanlara da yer var mı
??
Tabiki yer var olmaz mı hiç hoş geldin :) Neden yok canım maddi manevi yönlerden mi hazır değilsiniz ?

Ben geldim kızlaar yarın işin şans dilemenizi istiyorum sizdeen ilk günüm işte güzel geçsinnnn

Ben geldim kızlaar yarın işin şans dilemenizi istiyorum sizdeen ilk günüm işte güzel geçsinnnn

Allah kolaylık versin canım inşallah çok iyi geçer :)

??
Tabiki yer var olmaz mı hiç hoş geldin :) Neden yok canım maddi manevi yönlerden mi hazır değilsiniz ?

hoşbuldum o zaman :)evet aynen öyle. hele de ben manen hazır hisdedemiyorum yaş arttıkça. daha çok detaya takılıyorum , sorguluyorum karşı tarafa ve benim aileme kalsa seneye ben evliyim

hoşbuldum o zaman :)evet aynen öyle. hele de ben manen hazır hisdedemiyorum yaş arttıkça. daha çok detaya takılıyorum , sorguluyorum karşı tarafa ve benim aileme kalsa seneye ben evliyim

solovi hoşgeldin aramızaa Kaç yaşındasın ne gibi detaylara takılıyorsun ?

Yaa çıkmam lazım kızlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
Bana iyi geceler hayırlı işler

solovi hoşgeldin aramızaa Kaç yaşındasın ne gibi detaylara takılıyorsun ?

hoşbulduk :) bende 28-30 gibi konuşmuşum şimdi fark ettim yıla vurursak 24 aya vurursak 23.5 :) sorumluluklarla alakalı ben altından kalkabilir miyim? karşımda ki yeterince hazır mı? gibi ama daha çok kendimle alakalı bu arada ilişkim de 7,5 yılı doldurduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…