Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Dgs, Kpss okul vs derken matematik prof.'u çıkarım yakında

Sağol Sagopam.. Az önce okudum yazdıklarını baya çekmişsin sen, verilmiş sadakan varmış Canım. Rabbim senin gibi bi insan çıkarır karşına İnşallah. Tamam Canım görüşürüz yarına, ii geceler

yok benimkinin hiç böyle huyları yoktur
giyimime kuşamıma,saçıma,başıma,makyajıma,nete girmeme,dışarı çıkmama vs. hiç bir şeyime karışmaz
hatta ALLAH razı olsun o konularda çok çok anlayışlıdır
kısıtlamaz beni yok evden çıkmıcaksın şuraya gitmiceksin oe sürmiceksin vs.
aksine ben kırmızı oje ve ruju çok severim saçlarım hep sarı tonlarındaydı onunla sevgililik dönemlerimde 2 yıldır falan kendi renginde işte
bir tek dekolte giymeme izin vermez bir de çok dar giymeme sanırım
ayrılıp ayrılıp da gitmez öyle ikimiz çok nadirdir bana seni terk ediyorum dediği
ama bir eksisi var çok inatcı ben o huyuna sinir oluyorum
mesela sinirlendimi sakinleşmiyor kapris üstüne kapris
ne diyim canım senin de benim de hakkımızda lim ve neler hayırlısı ise RABBİM onları yazsın ,ALLAHIM herşeyin en iyisi bilir ve bizim göremediklerimizi görür,bilemediklerimizi bilir kudreti yüce ALLAHIM sen çiz yolumuzu ,sana emanetiz evlilik denen senin emrinde hayırlı ,mutlu olabileceğimiz,evlatlarımıza iyi baba olabilicek her konudan bize iyi koca olabileecek insanlarla yaz kaderimizi yuva kurmamızı nasip eyle YA RABB AMİN

Son düzenleme:

amin canım Rabbim eş diye alnımıza yazmadığını aşk diye karşımıza çıkarmasın
oje ruj bunlardan nefret ederdi dekolteyi demiyorum bile yani
beni ne kadar kısıtladı üzdü ben halen yanında durmaya çalıştım işte Allahtan bitti gitti çok şükür mutluyum şimdi
beni hakeden biri elbet çıkar karşıma çıkmasada sorun değil yazılanı göreceğiz sonuçta 21 yaşına gireceğim beni yaşlandırdı bu yaşımda :)

kızlar napıosunuz bakııım cumartesı gelınlık olayını hallettık:)) model begendım diktiriyorum yarın ılk provam :)) benzer model bulursam nette koyup yorum alıcam sızden

kızlar bide şey sorcam , gelınlık provası ıcın o gun gıyecegım çamaşırlarımı da götürmem lazımmış, sizce nasıl bı model alayım dırekt sutyen kulot mu alıcam yoksa jartıyer çorap felaN DA gıyılıyor mu eger ayakkabım acık olursa corap olmaz demı ben smdı sadece sutyen kulot alayım demı?

Son düzenleme:

Canım bence jartiyer çorap alma
Sadece iç çamaşırlarını götür
Ayakkabı açık olursa çoraba gerek yok
Ben ayakkabı kapalı olsa da jartiyer çorabı almayacağım gelinliğin altına

Tildam bir de gelinliğin modeli paylaş bakalım
Straplez mi aldın ?
Prenses model mi ?

Hayırlı olsun Canım :) Ben biraz uçuk severim iç çamaşırında Bence jartiyer al, çorapsız olanları da var bende bi model vardı çok hoştu bulursam koyarım bulmazsam da bi kaç güzel model koyarım

Canım bence jartiyer çorap alma
Sadece iç çamaşırlarını götür
Ayakkabı açık olursa çoraba gerek yok
Ben ayakkabı kapalı olsa da jartiyer çorabı almayacağım gelinliğin altına

Tildam bir de gelinliğin modeli paylaş bakalım
Straplez mi aldın ?
Prenses model mi ?
kuzum ewet ayakkabı acık olursa dıee bende smdılık sadece camasır alıcam
benzer model olarak su var tabı altında kuşağı yok benımkının sadece üst kısım benzıo kelebek model, ve cok kabarık prenses model belden ıtıbaren çok kabarık avatardakı gb

saol kuzum aa bulkursan koy bakalım merak ettım corapsız nasl

canım bittimmmm ben bunlaraaaaa bacak bantı alırım en azından dayanamam ben iç çamaşırı hastalıgı var bende
ama bustiyer onermedı tatlım gelınlıkcı kadın terletır ve kalın durur ddı o yuzden almıcam, birazdan cıkıcam gidicem çamasırcıya sorucam bunlardan
nasılsınız kızlaarr

iyiiz fıstık senden naberrr

fıstıklar ben bı dısarı cıkıcam..öpüldünüz dewam ederz gelınce

Çok sevindim beğenmene =) Evet bende de var o hastalık Hadi bakalım bekliyoruz

Çok sevindim beğenmene =) Evet bende de var o hastalık Hadi bakalım bekliyoruz

yavrum acaba o senın koydugun resımlerdekı gıbı camasırlar ınternette satısı var mıdır nasıl gıvenılır mıdır kı.. ben bı arastırıcam smdı, üst aldm bitane duz beyaz NBB den ama süslü bi alt çamaşır istıyorum üst kısımda aceleye geldı ama yarın provada onu gıymem lazım cnku:/

Gözümde birleştirdim canım sana zaten prenses model çok yakışır
Gelinliğin tam modeli yok mu nette
ama yaka kısmı hoşuma gitti gösterdiğin fotodaki gibiyse
Ben mesela straplez almayı düşünmüyorum oynarken ikide bir onu mu çekiştircem
Kayık yaka düşünüyorum bende
Bi de canım bacak bantı al dicektim bende dışarı çıktım acil neyse ki söylemiş minik fare
Bacak bantına bayılıyorum ben
Gelinliğin altında büstiyer kabarık duruyor o yüzden sadece çamaşır al
Jartiyer takımı falan düğünden sonra giyersin en güzeli
Bu arada nette mutlaka vardır güvenilir
Türk sitelerinden fazla alışveriş yapmadım ben ebayden alıyorum

Loyanın var güzel çamaşırları bir de la senza onunda netten alışverişi var ama la senza nın fiyatları biraz tuzlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…