iyiyim çok şükür canım iyi olmanıza sevindim
bende tamamen bitrdim kafamda ona ait ne varsa attım öyle hayatıma bakıyorum napayım :)
çıkmam gerkiyor şimdi yarın erken kalkacağım görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın
Hoş geldin canımcım nasılsın :)
ilk başlarda çok iyiydi o şahıs aşık oldum ona melek gibiydi başlardı
sevgimi belli etmezdim ben el üstünde tutuldum nasılki çok sevdiğimi belli ettim kavgalar başladı kural koymalar başladı
artık öyle bir hal aldıki ben kendi hayatımı değil onun istediği hayatı yaşar oldum
istemediği kişilerle konuşmam kesinlikle yasaktı numaramı değiştirtti bana sormadan kimseye vermeyeceksin dedi ailem bir iki arkadaştan başka kimseye vermemi istemedi
giyim konusunda çok karışırdı istemediği birşey giyineyim o gün burnumdan gelirdi artık öyle bir durumdaydıkki ne alacağımı ilk ona gösteriyordum öyle alıyordum
çok beğendiğim şeyler oluyordu ama ben ilk o acaba kızarmı onun kızmayacağı bir şey almam lazım diyip ona göre şeyler alırdım
bir ara saçımı boyatmaya karar verdim rengi kendisi seçti şu 2 renkten başka renk olmaz ya bunlara boyayacaksın yada boyamayacaksın dedi
kendi beğendiğim rengi göstermek için kozmetikçiye götürmüştüm bunu
ikide bir ayrılmasından anlayamadım bizden olamayacağını çok seviyordum çünkü gözlerim kör olmuştu
önceden ayrıldığında çok yalvardığım olmuştu kıyma bize yapamam sensiz diye
attığım her adımda haber vermek zorundaydım evden çıktım durağa geldim arabaya bindim arabadan indim şuranın önünden geçiyorum diye
nete girmemi hiç istemezdi netteyim dediğimde o gün benimle konuşmazdı kavga ederdik konuştuğumuzdada
üni tercihlerime çok karıştı yazın o dediki beni dediğim şehri yaz benimki kesinlikle orası gelecek beraber okuyalım benim ailemde izin vermedi haklı olarak
oturduğumuz şehire puanım tutarken aynı bölümü neden dışarda okuyayım ki çok sorun çıkardı istediği yeri yazmadım diye
kendi sonucu açıklandıki ora değil hiç bir yer gelmemiş buna yani dediğini yazsam hem kendisi bıraktı beni hemde boşu boşuna ailemden uzakta kalacaktım
biz 1 yıl konuştuk ama son 6 ayında belki 50 kere bu ayrıldı gitti geldi geri ben affettim gelmediği zamanlar hep ben yapma etme dedim
sonunda borç yüzünden üstümden geldi yanındayım dedikçe bana patladı derdin verdiği stresi üstüne yine o ayrılınca bendede tamamen bitti
içim rahatmı rahat ben elimden gelen herşeyi yaptım şimdide tek duam Allahım karşıma çıkarma onu :)
yok benimkinin hiç böyle huyları yoktur
giyimime kuşamıma,saçıma,başıma,makyajıma,nete girmeme,dışarı çıkmama vs. hiç bir şeyime karışmaz
hatta ALLAH razı olsun o konularda çok çok anlayışlıdır
kısıtlamaz beni yok evden çıkmıcaksın şuraya gitmiceksin oe sürmiceksin vs.
aksine ben kırmızı oje ve ruju çok severim saçlarım hep sarı tonlarındaydı onunla sevgililik dönemlerimde 2 yıldır falan kendi renginde işte
bir tek dekolte giymeme izin vermez bir de çok dar giymeme sanırım
ayrılıp ayrılıp da gitmez öyle ikimiz çok nadirdir bana seni terk ediyorum dediği
ama bir eksisi var çok inatcı ben o huyuna sinir oluyorum
mesela sinirlendimi sakinleşmiyor kapris üstüne kapris
ne diyim canım senin de benim de hakkımızda lim ve neler hayırlısı ise RABBİM onları yazsın ,ALLAHIM herşeyin en iyisi bilir ve bizim göremediklerimizi görür,bilemediklerimizi bilir kudreti yüce ALLAHIM sen çiz yolumuzu ,sana emanetiz evlilik denen senin emrinde hayırlı ,mutlu olabileceğimiz,evlatlarımıza iyi baba olabilicek her konudan bize iyi koca olabileecek insanlarla yaz kaderimizi yuva kurmamızı nasip eyle YA RABB AMİN
kızlar bide şey sorcam , gelınlık provası ıcın o gun gıyecegım çamaşırlarımı da götürmem lazımmış, sizce nasıl bı model alayım dırekt sutyen kulot mu alıcam yoksa jartıyer çorap felaN DA gıyılıyor mu eger ayakkabım acık olursa corap olmaz demı ben smdı sadece sutyen kulot alayım demı?
kızlar bide şey sorcam , gelınlık provası ıcın o gun gıyecegım çamaşırlarımı da götürmem lazımmış, sizce nasıl bı model alayım dırekt sutyen kulot mu alıcam yoksa jartıyer çorap felaN DA gıyılıyor mu eger ayakkabım acık olursa corap olmaz demı ben smdı sadece sutyen kulot alayım demı?
Canım bence jartiyer çorap alma
Sadece iç çamaşırlarını götür
Ayakkabı açık olursa çoraba gerek yok
Ben ayakkabı kapalı olsa da jartiyer çorabı almayacağım gelinliğin altına
kuzum ewet ayakkabı acık olursa dıee bende smdılık sadece camasır alıcamTildam bir de gelinliğin modeli paylaş bakalım
Straplez mi aldın ?
Prenses model mi ?
saol kuzum aa bulkursan koy bakalım merak ettım corapsız naslHayırlı olsun Canım :)Ben biraz uçuk severim iç çamaşırında Bence jartiyer al, çorapsız olanları da var bende bi model vardı çok hoştu bulursam koyarım bulmazsam da bi kaç güzel model koyarım
canım bittimmmm ben bunlaraaaaa bacak bantı alırım en azından dayanamam benCanım şu bacak bantları oluyo ya onlardan kullanabilirsin şöyle mesela Eki Görüntüle 647231 Eki Görüntüle 647232 Eki Görüntüle 647233 Şu modeller de çok hoş Eki Görüntüle 647234 Eki Görüntüle 647235 Ertesi gün böyle bişey giyebilirsinEki Görüntüle 647236
nasılsınız kızlaarr
canım bittimmmm ben bunlaraaaaa bacak bantı alırım en azından dayanamam beniç çamaşırı hastalıgı var bende
ama bustiyer onermedı tatlım gelınlıkcı kadın terletır ve kalın durur ddı o yuzden almıcam, birazdan cıkıcam gidicem çamasırcıya sorucam bunlardan
iyiiz fıstık senden naberrr
Çok sevindim beğenmene =) Evet bende de var o hastalıkHadi bakalım bekliyoruz
yavrum acaba o senın koydugun resımlerdekı gıbı camasırlar ınternette satısı var mıdır nasıl gıvenılır mıdır kı.. ben bı arastırıcam smdı, üst aldm bitane duz beyaz NBB den ama süslü bi alt çamaşır istıyorum üst kısımda aceleye geldı ama yarın provada onu gıymem lazım cnku:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?