Yine kabak gibi siruttuk mi ulaa
Aplaaa barıştınız mıı eniştemlen kııızz
Kizlar sırf o geceden korktuğum için evlenmeye bilirimaman ne ona yazıkmış asıl bana yazık o gece canı acıyacak benim anladın sen
uyurr kız benimki benden uykucudurrr yatsın kafasını yastığa koysun uyumaya başlar
haklısın o yöndenaman ne ona yazıkmış asıl bana yazık o gece canı acıyacak benim anladın sen
uyurr kız benimki benden uykucudurrr yatsın kafasını yastığa koysun uyumaya başlar
Canımsııınııızzyok kız biz seni tanıyoruz ya ondan anladık
ne bilemmmm ya barılmakla barışmamak arasındayızzz beyimize kaldı orası
bende çok korkuyorum ama evlencem ben bananeKizlar sırf o geceden korktuğum için evlenmeye bilirim
benm hiç öyle merakım yok cilvelide değilimm herif neetcekse
Canımsııınııızz
Bizde aynı durumdayız ablaa
Sana bi abla diyesim var bugün izin var midur :26:
Korkunun ecele faydası yok ki
bende çok korkuyorum ama evlencem ben banane
Sevdiğimiz adamla olunca nolcak dimiisenin şimdi tatmadığın duygular o yüzden öyle değilsin
bir evlenelim bak cilvenin alasını görürler kocalar yani ben kendimde o potansiyeli görüyorum
haklısın o yönden
asıl bize yazıkk
Al benden de o kadarayy hiç bana yazık değil ben zaten korkudan ölecem
çok korkuyorummm 1 hafta yapmasam gerdeği falan aklıma gelmez bacılar:18::18::18:
Manevi ablam ol
Korkunun ecele faydası yok ki
Sevdiğimiz adamla olunca nolcak dimii
Önce kocam olsunda sonra icabına bakarız
Canımsınnolurum şekerim manevi ablan
öyle korkunun ecele faydaası yok ama sakinleşmem de lazım bir alışmam lazım bir kaç gün o yabancı eve yabancı yatağa falan
sizin aklınıza gelmeyecekler erkeklerin aklından hiç çıkmıyo ama bayanlaradamın biri kuvvetli bi sakinleştirici almıştı eşi için düşünün en olmadı uykuda yapıcak heralde
sizin aklınıza gelmeyecekler erkeklerin aklından hiç çıkmıyo ama bayanlaradamın biri kuvvetli bi sakinleştirici almıştı eşi için düşünün en olmadı uykuda yapıcak heralde
Canımsınn
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
Hele bir evlenelimde , gerisi kolay
Tecavüz sayılmaz mı hem bi nevisakinleştiriciyi bence sakinleşsinde yapabilelim diye almıştır
hem uyuyunca yapan adama ne denir söylemeyeyim anlamışsınızdır
ne anlamı kaldı birlikte o geceyi yaşamadıktan sonra
sakinleştiriciyi bence sakinleşsinde yapabilelim diye almıştır
hem uyuyunca yapan adama ne denir söylemeyeyim anlamışsınızdır
ne anlamı kaldı birlikte o geceyi yaşamadıktan sonra
ne güzel dua ettin canım Aminnaynen öyle RABBİM hayırlısı ile ,hayırlı insanlarla o günleri göstersin de gerisi teferruat
ki birde anlayışlı erkekleri nasip etsin RABBİM AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?