Eveeett iştee buuu
Tahminin doğru canıııımm benim o
Alemsin kızo zaman sizde diğer gece fingirdeşirsiniz
şahsen bende ilk gece sevişmeyeceğim yorgun argın hiç uğraşamam yani ertesi gece veririrz defilemizi
ben evlenirken almak istediğim iç çamaşırı modellerini kaydettim pc ye unutmayayım diye
İsmimle çok ifşa oldum cnm tırsıyodumniçin değiştirdin üyeliğini bacı:26:
Evet yavrum biz napak ne edekkızlar yapmayın etmeyin daha 4 senem var benimm
gidip evlenesim geldiii
kız az değilsin haaa senınkı şanslııııııı
benım beyaz saten takımım var bı beşli (şortlu,kısa gecelık uzun gecelık pijama felan) bide kendıme fuşya bı gecelık aldıydım zamanında bohçacı kadından okadar
ama çamaşır almaya bayılırım
o zaman sizde diğer gece fingirdeşirsiniz
şahsen bende ilk gece sevişmeyeceğim yorgun argın hiç uğraşamam yani ertesi gece veririrz defilemizi
Yine kabak gibi siruttuk mi ulaakız leblebi tanidummm seniii
bende çok ilgileniyorum bu çamaşırlarla ya her çarşıya çıkışımda mutlaka bakarım kedinin ciğere baktığı gibiEvet yavrum biz napak ne edek
Alemsin kız
Herif bekler mi diğer geceyii
Aplaaa barıştınız mıı eniştemlen kııızzaz değilimdir bilirsin bacınıbeni alan yaşadı tabi kızım ne sandındındındıııııı
benim çeyizimde çok var gecelik vs.
dolu şimdiden benim kadar iç çamaşırı delisi olamsın kimse 10 takımdan fazla geceliğim var dantelli çeyizimde şortlu dantelli takımlar falan uuu dolu
enişten için giyeceğim hepsinüüüü
adamlar yorgunluk falan dinlemezz benceahahha atroşum güldürdün benı bütün her şeyi kafada planlamışın maşallah kuzum, ama o gece de şey etmezsen o gecenın anlamı kalmaz yahuuuuadı ustunde gerdek gecesı adetlerı bozmayalım pleaseee
Gözleri fal taşı gibi açar beklerbekler bekler bekletene bak sen
duştan 2 saat çıkmasam arınamıyorummmm derim sonra bi çıkmışım zaten uyuyup kalmış olur adam
yazık kızz adamabekler bekler bekletene bak sen
duştan 2 saat çıkmasam arınamıyorummmm derim sonra bi çıkmışım zaten uyuyup kalmış olur adam
benm hiç öyle merakım yok cilvelide değilimm herif neetcekse
bende çok ilgileniyorum bu çamaşırlarla ya her çarşıya çıkışımda mutlaka bakarım kedinin ciğere baktığı gibi
alsam annem kafamı kırar kime giycen bunları diye
ahahha atroşum güldürdün benı bütün her şeyi kafada planlamışın maşallah kuzum, ama o gece de şey etmezsen o gecenın anlamı kalmaz yahuuuuadı ustunde gerdek gecesı adetlerı bozmayalım pleaseee
yazık kızz adama
Gözleri fal taşı gibi açar bekler
Uyurmu bee adam yıllarca beklemişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?