Amiin canım benim Amiinn . .aynen öyle RABBİM hayırlısı ile ,hayırlı insanlarla o günleri göstersin de gerisi teferruat
ki birde anlayışlı erkekleri nasip etsin RABBİM AMİN
Tecavüz sayılmaz mı hem bi nevi
Acıyı hissetmeyim hemde uyuyum istemiştir belkidirek tecavüz bence de ama eşinin haberi var mı yok mu bilemem sonuçda.. belki kadın çok kastığından olsun bitsin demiştir bilemem ki
Amiin canım benim Amiinn . .
Benm bi yakınımın kızlık zarı esnek olduğu için kan gelmiyo ilk gece ve eşi olacak öküz kızı annesinin eine götürüp bırakıyo.
Psikolojisi alt üst oldu boşandılar .
Adi herif Allahın dan bulsun
Tecavüz sayılmaz mı hem bi nevi
Kendi kimbilir neler yapmıştır kör cahiill , kızın hayatını mahvetti .
beyinsiz insan
nefret ediyorum böyle sadece bi taraflarıyla düşünen insanlardan
Belki diziye özenmişlerdiryani ona giriyor tabi bihterle adnan bey gibi olur
Amiin canım benim Amiinn . .
Benm bi yakınımın kızlık zarı esnek olduğu için kan gelmiyo ilk gece ve eşi olacak öküz kızı annesinin eine götürüp bırakıyo.
Psikolojisi alt üst oldu boşandılar .
Adi herif Allahın dan bulsun
Acıyı hissetmeyim hemde uyuyum istemiştir belki
Mesleğin neydi canımbilemicemama bi kere başladı mı açılıyo millet bunlarda işimin tecrübeleri işte
ne işle meşgulsn canımbilemicemama bi kere başladı mı açılıyo millet bunlarda işimin tecrübeleri işte
Mesleğin neydi canım
Kendi kimbilir neler yapmıştır kör cahiill , kızın hayatını mahvetti .
Hadi tamam istemiyosun 1 2 ay bekle deki anlaşamıyoruz sonra ne yapıyosan yap.
Hemen ertesi günü bile beklemeden yaka paça alıp annesine bırakmış .
Bu zihniyetteki insanlar bekareti korusunda ne yaparlarsa yapsınlar zihniyetindeler.işte bu yüzden diyorum ya RABBİM her konudan anlayışlı insanlarla karşılaştırsın diye
sadece kan gelmesi midir olay ya kaç kişi var neler yaşayıp diktiren ,esnekmiş işte ki doğuştan kızlıksız olanlarda var bunlar napsın peki
Tekrar evlendi başkasıyla şimdi bi evladı oldu ama çok zor durumda kaldı . .kız ailesnie de mahçup olmuştur ne kadar yazık günah ya
ALLAH yar ve yardımcısı olsun o kızında
bari doktora götür ailesine götürmeden dimi
Bu zihniyetteki insanlar bekareti korusunda ne yaparlarsa yapsınlar zihniyetindeler.
Onlar biriyle birlikte olduklarında karşıdakinin bayan olduğunu unutuyorlarmı aceba.
Biz herşeyi yaşayalım birde bakire karımız olsun derdindeler.
Tabiki ben önem veriyorum ama bu zihniyetteki insanlardan da nefret ediyorum.
Neler oluyo şiddetli şekilde düşüp yırtılanıda var.
Benim teyzem küçükken evin önündeki damdan düşmüş kanaması olmuş.
Tabi utanıp dedeme söyleyememiş evlenmek istememiş , bu kez köy yerinde bu kız niye evlenmiyo diyecekler .
Evlenmiş korka korka ki şükür bişey olmamış muhtemelen zedelenmiştir .
Allah bizi düşüncesiz insanlardan korusun inşallah
Amiin kuzum size de çok geçmiş olsunn .AMİN bebişim
yani öyle tabi biraz düşünce şart teyzenin de ALLAH yardımcısı olmuş işte çok şükür
benimde kardeşimin başına böyle bir şey geldi küçğkken düştü kanaması oldu sonra annemler kadın doğum uzmanına götürdüler hemen doktor bişi olmamış korkmayın demiş
cehaleet çok kötü bişi böyle erkeklerden ALLAH uzak eylesin RABBİM senin sevdiğin insanlarla karşılaştır bizi,senin sevdiğin insanlarla yuva kurmamızı nasip et AMİN
hoşgeldiiinnKızlar merhabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?