Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

evet malesef bazen evde otursam diyorum ama o hevesim benim max.15 gün sürer onu da biliyorum

Evde oturmanında güzel yanları var ama paran yok her istediğini alamıyosun annem bir dediğimi iki etmez alır yinede insanın kendi kazanıp kafasına göre harcamasına benzemıyo :)

Evde oturmanında güzel yanları var ama paran yok her istediğini alamıyosun annem bir dediğimi iki etmez alır yinede insanın kendi kazanıp kafasına göre harcamasına benzemıyo :)

Allah hepimizn gönlüne göre versin diyelim o zman

tatlım bak corapsız olanı bugun mınıgınınfaresi de koymustu bundan, 31 liraymıs çamaşırım.cm da

lafa karışmak gibi olucak ama ben bunların düğünden sonra giyilirse daha etkileyici olucagını düşünüyorum

olabılır canım atroş gıbı dusunuyosun sende herlde:)

yani ben kendimden pay biçtiğim için düğünümde oturmam bahar yada yaz gelini olmak istemişimdir hep e terlicem de malum.. bunlar doğru atılcak kirliye mecburen aldım bi işe yarasın dimi

heee öyle düşünecek tabi
o akdar düğünde terleyeceksin bir de akıntı gelecek çamaşır batacak yıkanmak şart tildoş

haklısın yawrum yaaaa,offf duştan snra bide defıle mı yapcaz yahuuu zaten yorgun olcaz yatar uyurum ben

Kızlar ben film izleyeceğim yine gelirim

haklısın yawrum yaaaa,offf duştan snra bide defıle mı yapcaz yahuuu zaten yorgun olcaz yatar uyurum ben

o zaman sizde diğer gece fingirdeşirsiniz
şahsen bende ilk gece sevişmeyeceğim yorgun argın hiç uğraşamam yani ertesi gece veririrz defilemizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…