ay bu ne ayol hepten:83::89::96:
ay bu ne ayol hepten:83::89::96:
topiğiniz dikkatimi çekti ve yazmak istedim..eşimle 11 yıllık ilişkimizden sonra evlendik..6 yıllık evliyiz..33 yaşındayım ve 17 yıldır aynı adamın ruh eşiyim.ilk aşkım ilk sevgilim..çok mutluyum..sanki onunla varolmuşum gibi...sizinde ilişkileriniz mutlulukla sonuçlansın ve ömürlük olsun inşallah..
sohbetiniz bol olsun..sevgiler..
aynen yaoooyyy kışş geldi donuyoruuumm :2:
Kızlar nasılsınııızz
Yaz geldi diyorduk kış lastiklerimizi falan çıkarmıştık lapa lapa kar yağıyo
aynen ya
sabah kar atıştırıyordu gördüm
daha geçen gün ne güzel güneş vardı anlamadım ki bu işi
iyiym cnm okula gideceğim birazdann sen nasılsınn
Yaz geldi diyorduk kış lastiklerimizi falan çıkarmıştık lapa lapa kar yağıyo
Bende iyiyim üşüyorum ısıtıcım bozuldu kaldım ölee
İş görüşmesine gidicem bugünn , sıcacık içim olur inşallaahh
bende duş aldım saçlarım ıslak nasıl dışarı çıkcam bilmiyorumsaçlarım buz tutmazsa iyidir
güzel haberlerini alırız insallah canımm
görüş bi bakalım canım yaiyice kurutmadan çıkma canım hasta olursunn :2:
İnşallah canım pek umutlu değilim istediğim bi iş değil onlar beni aradı buldu bakalım bi gidip görüşeyim
Günaydın kızlarrr.
Atrooş priz uzakta olduğu için hem şarja takıp hem yazamıyorumm
Bugün dışarda olucam kızlar kuzenimi kendi cildiyecime götürücem sonrada biraz alışveriş yaparım belki.
offf çok güzel görünüyorrr yaa ellerine sağlık
mutfağımızda tadilatta ayol yapamam da bundan
tarifini versene kız eti puflara mı benziyor yoksa
Shannacım Vampir Günlükleri nasıl gidiyo? Ben 4. sezona başladım, her bahar bu diziye takılıp kalıyorum bu yıl da öyle olduOlaylar baya gelişiyo
Tadları da çok güzel oldu Atroşum =) Ay olsaydın da yeseydikCanım kakaolu kek yaptım, o keki ikiye böldüm, çay bardağıyla parçalara böldüm. Arta kalan kekleri robotta ufaladım. Sonra keklerimin üzerini krem şantiyle süsledim =) Daha sonra da kek kırıntılarını serpiştirdim
Kızçeler napıyosunuzzz :) Buarada yarın gidecektik ya aşkımın izni perşembe olarak ayarlanmış perşembe günü sabah yola çıkıyoruz :) Lacivert mont giyecektim ya sizce altına gri pantolon mu hoş olur yoksa koyu lacivert kot pantolon mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?