Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

iş bakıyorum canımm. keyfim yok biraz. sevgilim motorla kaza yaptı yine.

Hadi ya çok geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur umarım..Ne üzerine bakıyosun işi canım ?

kaşı yarıldı canım yaa

halkla ilişkiler veya kurumsal iletişim üzerine felan canım

Üzüldüm ya...İnşallah istediğin gibi bi iş bulursun kuzum halkla ilişkiler mezunusun değil mi ? 4 yıl mı okudun ?

Üzüldüm ya...İnşallah istediğin gibi bi iş bulursun kuzum halkla ilişkiler mezunusun değil mi ? 4 yıl mı okudun ?

yinede Allah korudu diyorum canım çünkü motor pert olmuş yani.

amin canım inşallah.

ben meslek lisesi gazetecilik + meslek yüksek okulu radyo televizyon programcılığı bitirdim canım. şuanda açıköğretim uluslararası ilişkiler 3. sınıftayım.

Selam kızlar
Yorucu bi günün ardından evdeyim.
Sevgilime hediye aradım taradım sonunda bol çeşitli bi doğum günü hediyesi vericem
Gratistente balm ürünlerine baktım bi kaç tanesini gözüme kestirdim bloglardan araştırma yapıp yarın alacağım

Selam kanka O ne kız balm ürünü derken sevgiline mi alacaksın bakım ürünü falan mı :26:

Selam kanka O ne kız balm ürünü derken sevgiline mi alacaksın bakım ürünü falan mı :26:

Selam kanka
Kendime alacağım canım bakım makyaj bakım ürünleri canım gratiste satılıyor.
Allık arıyordum bugün bi kaç renk tonu hoşuma gitti şimdi nette araştırıyorum.
Sen nasılsın

Selam kanka
Kendime alacağım canım bakım makyaj bakım ürünleri canım gratiste satılıyor.
Allık arıyordum bugün bi kaç renk tonu hoşuma gitti şimdi nette araştırıyorum.
Sen nasılsın

Hııı anladım şimdii Bende iyiyim valla dün akşam babamın penguenlerini izledim eğlenceliydi güldüm baya Buaksamda esaretin bedelini izlicemmmm Bende çok pis alışveriş yapmak istiyorum ama param yok

Hııı anladım şimdii Bende iyiyim valla dün akşam babamın penguenlerini izledim eğlenceliydi güldüm baya Buaksamda esaretin bedelini izlicemmmm Bende çok pis alışveriş yapmak istiyorum ama param yok

İzle canım esaretin bedeli şöyle bi kendini sorgulamana sebeb olan bi film etkileyicidir.
Ben alışveriş için baya para biriktirmiştim bugün bi çıktım azıcık bişi aldım dünyanın parası gitti nereye gitti bilmiyorum da
En çok ojelere veriyorum parayı ya

Bende para biriktirme huyu yok hiç ya o gün bulup o gün bitirmeden eve gelmiyorum :26:Bende en çok giyime

Bende para biriktirme huyu yok hiç ya o gün bulup o gün bitirmeden eve gelmiyorum :26:Bende en çok giyime

Bende bi ara öyleydim ama şu sıra sıktım kendimi para biriktirmeye başladım.
Bazen en sıkışık anımda aklıma geliyor ilaç gibi oluyor. Hiç değilse 1 lira 2 lira diye diye kenara atıyorum.

Bende bi ara öyleydim ama şu sıra sıktım kendimi para biriktirmeye başladım.
Bazen en sıkışık anımda aklıma geliyor ilaç gibi oluyor. Hiç değilse 1 lira 2 lira diye diye kenara atıyorum.

En iyisini yapıyosun kanka Uyku bastırdı nedense ya

Ooo beklerizz güzel Bursamıza Sevgilinle mi geleceksiniz :)

Bursa merkeze gelmeyeceğiz ama belki oraya günü birlik gezmeye gideriz.
Sevgilimle geleceğiz akrabaları var orada ama ilçede

Bursa merkeze gelmeyeceğiz ama belki oraya günü birlik gezmeye gideriz.
Sevgilimle geleceğiz akrabaları var orada ama ilçede

Aa benim olduğum ilçe olmasın merak ettim özelden bi yazsana kank

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…