yok yok yawrum ıyıyız çok şükür, artık bırbırımıze hayat arkadası olucaz oda olayın cıddıyetının farkında
Sevindim kuzum :) Evet olayın ciddiyetinin farkında olmak çok önemli.4 ay sonra evli bi hatun olacaksın artık anlatırsın bize evlilik nasıl bişey
aynen yawrum
arkamdan cok beklemeyın yalnız sızlerde gelın haa
Bana kalsa koşa koşa gelirimBizim evlenmemize bi 2 sene varda fazlasını bilmiyorum
yawrum zaman cabuk gecıyo bekarlıkta guzel kıymetını bıl valla dusunuyorumda smdı prensesler gıbıyım bulasık camasır utu derdım yok ama ewlenınce butun sorumluluklar ustume bınıcek
Evet canım orası öyle ama insan onları yapmayada alışır ya :) Uzun ilişkilerde çok zor gerçekten hani güzel yanlarıda var ama bide uzaklık varsa hasret zorAynı yerde olsak, her istediğimde görsem bende bu kadar çok evlilik istemezdim sanırım
uzaklık olunca evlenmek ıstemek daha normal canm haklısın, ya ılk etapta zor tabı ama zaman gectıkce ınsan ev işlerınde pratık oluyor, insan sewdıgıyle evlenınce bazı zorluklara sewe sewe katlanıyor hoş..
Bakalım nasıl ev kadınları olucaz merak ediyorum
demı canm ay ben cok sakar olmasam barıgeçen tavayı yaktım ya ahahaha
Yettim gari yine
Ev hanımı mı dedi birileri
Ya ben ergenken benden ev temizliği yemek yapma konusunda cacık olmaz diyordum
Ama şimdi temizlik manyağı oldum.
Mutfakta annemi geçtim sayılır. O da öyle diyor
İnsanın içinden geldikten sonra herşey olur
Kankam nerelere kayboldunNe güzel yaa benim hiç içimdende gelmiyor valla.Gerçi iş başa düşünce don başa geçer diye bi söz vardır benimde böyle olur
Selam kızlaaarrr ben geldim deli gibi alışveriş yaptım ayaklarım zonkluyor
Hem biri evlilik mi dedi :)
Evlilik deyince ilk aklıma gelen benimkinin lafı geliyor
İş yapamazsın mutfakta bir şeyi beceremezsin off offf yandım ben bütün işler bana mı kalıcak ben işteyken gezicene bi yemek kursuna gitsende yemek yapmayı öğrensen diyor
Aslında ben yemek yapmayı biliyorum ama yapmıyorum :))) Bana hizmet etmesine bayılıyorum eheheh:)
Ben tembel bi ev hanımı olurum :))
Manita oyun oynuyor bende onu izliyorum taktik veriyorum
Şimdi de yemek yapıcam karnımız acıktı
Kız bundan 4-5 sene önce benimde hiç içimden gelmezdi ama sürekli acıkan bi sevgilin olunca mecbur öğreniyorsun
Ayol herifim 2-3 saatte bir acıkıyor nereye yiyor o kadar şeyi anlamıyorum
Selam kızlaaarrr ben geldim deli gibi alışveriş yaptım ayaklarım zonkluyor
Hem biri evlilik mi dedi :)
Evlilik deyince ilk aklıma gelen benimkinin lafı geliyor
İş yapamazsın mutfakta bir şeyi beceremezsin off offf yandım ben bütün işler bana mı kalıcak ben işteyken gezicene bi yemek kursuna gitsende yemek yapmayı öğrensen diyor
Aslında ben yemek yapmayı biliyorum ama yapmıyorum :))) Bana hizmet etmesine bayılıyorum eheheh:)
Ben tembel bi ev hanımı olurum :))
Hoşgeldin canım benimde alışveriş günüm yarın
Ceket alıcam yazlık sen neler aldın
Yemek kursuna ne gerek var kız manitanın üzerinde test et yemeklerini
Selam kuzumm hoş geldinNeler aldın bakalım alışverişte :) Benimkide öyle diyo yemek kursuna git diye Bebeğimiz olduğunda da bana yardım edeceksin gerekirse altını alacaksın diyorum evet yardım ederim bacaklarını tutar kaldırırım diyo süper bi yardım gerçekten
Eheheheh bacaklarınımı tutucakmış sadece
Allahtan ben çok şanslıyım benimki mutfakta zaman geçirmeyi sever iş yaparken bana yardım eder evlendiğimizdede sana yardım ederim ben böyle ikimiz yaparız temizliği diyor :)
Oh diyorum sen gibi sevgili bana nasip oldu :))
Aynen canım şanslısınBenimkinin ev işlerine falan yardım edeceğini sanmıyorum ama bakalım Kız neler almışsın öyle özendim valla param yok ya en son orflimeden eyelıner aldım hoşuma gitti ucu falan kalın, güzel çekiyo bide yine orflimeden kırmızı ruj ısmarladım kalem ruj yeni çıkmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?