Hotiçten mi beğendin
Benimde buna benzer var ama yeni bi tane daha alıcam topuklu sandalet
Başka mağazalara bakarsın ya uygun fiyata olanlar var
ayakkabı cok guzelmiş ya bilekten baglı modellere bayılıyorum bende duz kahve tahta sandalet var kalın topuk hem rahat hemde cok sevimli oluyor
Evet kank siyah renkti farklı modellerde vardı ama alamadım işteDaha uygun fiyata vardır mutlaka bakınayım bi ara :) topuklu ayakkabı kadına ayrı bi yakışıyor ya
ayakkabı cok guzelmiş ya bilekten baglı modellere bayılıyorum bende duz kahve tahta sandalet var kalın topuk hem rahat hemde cok sevimli oluyor
Oooo Gwenim seni burda görmek çok güzelEvet bu tarz sandaleti ilk sen göstermiştin alayım mı diye çok beğenmiştim o zamanda :) Nasıl giyince rahat mı biraz yüksek gibi ama :26:
Sen daha mağazaları dolaş kanka siyah alma ya yazın şöyle cıvıl cıvıl renkler güzel oluyor.
Topuklu ayakkabı tabi ki de ayrı güzel ben seviyorum
Gwen bende bilekten bağlı modelleri çok severim çok tatlı duruyorlar özellikle yazlık elbiselerin altında hanım hanımcık gibi duruyor
bi arkadas bakıp cıkcam ablaeheueh kalın topuk 20 cm de olsa korkmadan al anacım hic problem olmuyor cok rahat
Sen daha mağazaları dolaş kanka siyah alma ya yazın şöyle cıvıl cıvıl renkler güzel oluyor.
Topuklu ayakkabı tabi ki de ayrı güzel ben seviyorum
Gwen bende bilekten bağlı modelleri çok severim çok tatlı duruyorlar özellikle yazlık elbiselerin altında hanım hanımcık gibi duruyor
evet ya ayrı bir hava katıyor elbiselerede yaz gelsin artıkınnn
Krem rengide hoş olur aslında belki o tonlarda alırımm
Yaz gelsin tabi ortalığı çatlatacaksın dimi
yok kız formumdan dustum ben artık eski ben degilim
Krem rengi al kanka kullanışlı oluyor yazın
Selam kızlar ben geldim
Selam kızlar ben geldim
Evet o renk alayım heyecan yaptım şimdi kank
Hadi ordan
Senin formsuz halin bile formlulara bin basar
Bu yıl senin yılın olacak gör bak
ahh saol bebeim hepimizin yılı olsuun yyaaa mutlu olalım hepimizzz
Bende alcam yeni pabuç
Benimkini sürükleyeyim alışveriş merkezine
Ayakkabı konusunda zevkli o bakalım neler önerecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?