Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Hotiçten mi beğendin
Benimde buna benzer var ama yeni bi tane daha alıcam topuklu sandalet
Başka mağazalara bakarsın ya uygun fiyata olanlar var

Evet kank siyah renkti farklı modellerde vardı ama alamadım işte Daha uygun fiyata vardır mutlaka bakınayım bi ara :) topuklu ayakkabı kadına ayrı bi yakışıyor ya

ayakkabı cok guzelmiş ya bilekten baglı modellere bayılıyorum bende duz kahve tahta sandalet var kalın topuk hem rahat hemde cok sevimli oluyor

ayakkabı cok guzelmiş ya bilekten baglı modellere bayılıyorum bende duz kahve tahta sandalet var kalın topuk hem rahat hemde cok sevimli oluyor

Oooo Gwenim seni burda görmek çok güzel Evet bu tarz sandaleti ilk sen göstermiştin alayım mı diye çok beğenmiştim o zamanda :) Nasıl giyince rahat mı biraz yüksek gibi ama :26:

Evet kank siyah renkti farklı modellerde vardı ama alamadım işte Daha uygun fiyata vardır mutlaka bakınayım bi ara :) topuklu ayakkabı kadına ayrı bi yakışıyor ya

Sen daha mağazaları dolaş kanka siyah alma ya yazın şöyle cıvıl cıvıl renkler güzel oluyor.
Topuklu ayakkabı tabi ki de ayrı güzel ben seviyorum

Gwen bende bilekten bağlı modelleri çok severim çok tatlı duruyorlar özellikle yazlık elbiselerin altında hanım hanımcık gibi duruyor

Oooo Gwenim seni burda görmek çok güzel Evet bu tarz sandaleti ilk sen göstermiştin alayım mı diye çok beğenmiştim o zamanda :) Nasıl giyince rahat mı biraz yüksek gibi ama :26:

bi arkadas bakıp cıkcam abla eheueh kalın topuk 20 cm de olsa korkmadan al anacım hic problem olmuyor cok rahat

evet ya ayrı bir hava katıyor elbiselerede yaz gelsin artıkınnn

bi arkadas bakıp cıkcam abla eheueh kalın topuk 20 cm de olsa korkmadan al anacım hic problem olmuyor cok rahat

Çıkma kız iki laflayalım :) Haklısın kalın topuk ayakkabılar var bende gerçekten rahatlar bunlardan alıcam

Krem rengide hoş olur aslında belki o tonlarda alırımm

Bende alcam yeni pabuç
Benimkini sürükleyeyim alışveriş merkezine
Ayakkabı konusunda zevkli o bakalım neler önerecek

Sürükle enişteyide burda olsa bende sürüklerdim Önemli olan onların beğenmesi tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…