Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

shannahayırdır küs müyğz
hiç selam sabah yok geçen gün sana yazdığım cevaba da cevap yazmadın

shannahayırdır küs müyğz
hiç selam sabah yok geçen gün sana yazdığım cevaba da cevap yazmadın

Yok kuzum olur mu öyle şey telden gördüm cvbını yazacaktım aklımdan çıktı bi daha.Son günlerde aklımda bir sürü şeyler dönüyor kusuruma bakma Nasılsın canım

Bu yaşıma kadar şunu öğrendim: kendinden başka herşeyi salla
Ben hep bunu yapmaya çalıştım
Ah ulen bi rakı içeydim iyiydi

Haklısın kankam valla gerçekten öyle ama ben yapamıyorum duygusallığımdan nefret ediyorum artık yaaaa :84:

Yok kuzum olur mu öyle şey telden gördüm cvbını yazacaktım aklımdan çıktı bi daha.Son günlerde aklımda bir sürü şeyler dönüyor kusuruma bakma Nasılsın canım

iyiyim canım bende bir değişiklik yok bildiğin gibi işte özel hayatım ama hamd olsun RABBİME sağlığım yerinde,ailem yanımda vs işte bu günümüze şükür diyorum AMİN
senin neyin var kız geçen günde sormuştum ama cevap alamadım mutsuzsun sanırı neyin var hayrola:26:

Haklısın kankam valla gerçekten öyle ama ben yapamıyorum duygusallığımdan nefret ediyorum artık yaaaa :84:

Kankam her kadın duygusaldır ama işte belli etmeyenler çok var
Onlardan biride benim dışarıdan duygusuz gözüküyorum ama içimdeki fırtınaları sen bana sor

Açtığım konuyu oku anlarsın kuzum Güzel söyledin sağlığımız yerinde kimseye muhtaç değiliz şükürler olsun

Kankam her kadın duygusaldır ama işte belli etmeyenler çok var
Onlardan biride benim dışarıdan duygusuz gözüküyorum ama içimdeki fırtınaları sen bana sor

Senin gibi olmak için neler vermezdim kanka.Gerçi o da zordur mutlaka içinde birikiyordur

Senin gibi olmak için neler vermezdim kanka.Gerçi o da zordur mutlaka içinde birikiyordur

Her durumda kötü be kanka
İçimde birikiyor tabi duygularımı kolay kolay dışarı vuramıyorum.
Ne yaşarsam ben içimde yaşıyorum bi tek öfkemi dışarı yansıtabiliyorum ki onu da yapmazsam çatlardım heralde

Açtığım konuyu oku anlarsın kuzum Güzel söyledin sağlığımız yerinde kimseye muhtaç değiliz şükürler olsun

öküzlük yapmış senin ki
bir bayanla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor daha ,karşısında ki askerlik arkadaşı değil onun sevgilisi kızların hassas olup kırılabileceğini düşünmeliydi
bende miyopum bir gözüm 0,50 bir gözüm 0,75 idi yükseldi sağ gözüm 1 oldu sonra kontrole gittiğimde bu yıl ne büyümüş ne küçülmüştü
bende ilk zamanlar çok kullanıyordum gözlüğü ciddi karşıdan gelenleri falan hiç seçemiyordu gözlerim falan bir de astigmatım var çift bulanık görüyorum bazen ne var yani gözlük taksan sen şimdi yenisin gözlerin alışmaya çalışıyor
ben şuan kaç aydır takmıyorum aam başımı çok ağrıtıyor
şimdi sevgilinin dediği gibi romantizmin "dur gözlüğümü takayım film izlerken" demenle ne alakası var yani anlamadım cıkcık ya
biz bu erkeklerin her kötü günlerinde yanındayız ve kırılmasınlar diye ağzımızı açmayız bişilerine ama onlar kadın ruhundan anlamazlar
canım lens kullanma meselesine gelincebenim eski sevgilim de lens kullanıyor senelerdir miyop o da ve bir zararını görmedi çok şükür RABBİME
ama lens kullanacaksan da sevgilin istediği için değil kendin istediğinde ve rahatın için tak lensi
bu arada lazerle çizdiriverirsin ileri de evlenince sende benim gözlerimi romantizmimiz bozulmaz böylelikle de sen ona

Son düzenleme:

Şu hayatta bana bişeyimi değiştirme şansı verseler taş kalpli olmak isterdim.Ah nerde o günler çok dertliyiz kanka karşılıklı kafaları çeksek ne iyi olurdu

Şu hayatta bana bişeyimi değiştirme şansı verseler taş kalpli olmak isterdim.Ah nerde o günler çok dertliyiz kanka karşılıklı kafaları çeksek ne iyi olurdu

Aynen kanka ya acayip rakı içesim var bugün
Yarın benimkine söyleyeyim bari iki tek atalım
Aslında haftasonu gelebilsek sana dediğim bursanın ilçesine bi mangal keyfi yapardık
Seni de alırdık kız

Aynen valla o gözlüklü olsa ben asla asla böyle konuşamazdım ona hadi diyelim yaptım bi patavatsızlık söyledim onun gönlünü almak için günlerce uğraşır çok üzülürdüm.Ona sorsan şimdi sonuna kadar haklıdır bende hata yaptım ağır konuştum demez.Gözlükle romantizmin alakası yok.Lens konusunda diğer konuyada yazdığım gibi istesem şuan en harika renklerden sipariş ederim ama ben böylede mutluyum önemli olan benim nasıl hissettiğim değil mi ? Ki gözlükle çirkin olduğumu düşünmüyorum Allahın bir kuluda sana yakışmamış demedi

iyi ki taş kalpli olmamışsın bence temiz ve iyi yürek olmak ne kadar güzel
bende duygusalımdır bir şeyi günlerce kafama takarım annem bu huyuma çok kızııyor mesela akrabalardan biri bile canımı sıkacak bişi desin günlerce takıyorum artık
hele aşık olduğum kişinin hareketlerini nasıl takıyorum artık sen bana sor
ahh biz napacağukkk seninle evlenince ha bacı
her şeye ağlarız heralde

boşver ya onlar anlamazlar ki incelik kibarlık ilgi alaka ne demek
evlnediğimde aartık kocam kim olacaksa RABBİM kibar ve beni düşünen,düşünceli,nazik,anlayışlı bir erkek olsun İNŞALLAH
şu ana kaadar karşıma çıkma dı böyle biri
tabii ki önemli olan senin ne hissettiğin ve bencede yakışmıştır gözlük sana
bir özür dilemeyi bilmiyorlar ya hani
ne diyim yani:44:

Aynen kanka ya acayip rakı içesim var bugün
Yarın benimkine söyleyeyim bari iki tek atalım
Aslında haftasonu gelebilsek sana dediğim bursanın ilçesine bi mangal keyfi yapardık
Seni de alırdık kız

Ben hayatımda hiç içmedim ama içip deli gibi sarhoş olmayı istediğim zamanlar oldu aynı şimdiki gibi Ne güzel olurdu kanka ya tertemiz hava oh miss

Kuzum duygusal olmak gerçekten çok kötü keşke öyle bi ihtimal olsaydı duygusuz, kalpsiz bişey olsaydım :/ Bende öyleyim işte çok ayrıntılı düşünüyorum herşeyi kendi kendime hep mahkeme yapıyorum biri bişey dediği zaman neden dedi ? hakettim mi ? vs vs..İnşallah istediğin gibi birisi çıkar karşına yavrm :) Gözlüklü fotoğrafım var albümümde görebilirsin yakışıp yakışmadığını kız

Ben hayatımda hiç içmedim ama içip deli gibi sarhoş olmayı istediğim zamanlar oldu aynı şimdiki gibi Ne güzel olurdu kanka ya tertemiz hava oh miss

Sarhoş olmak iyi bişi değil kanka
Bende arada bir içerim özel günler vs. yada işte canım istediğinde dozunda içmeye özen gösteririm.
Piknik yapmayı çok istiyorum ya
İşte sevgilimin yeğeni geldi buraya bakalım belki haftasonu bizde onunla birlikte geliriz bursaya

AMİN canım cemi cümlemize İNŞALLAH kalbinde ki gibi eş nasip etsin RABBİM AMİN
gayette yakışmış gözlük sen takma patavazsız sevgilinidicem ama insan takıyor işte
erkekler sanırım elindekinin değerini ya kaybedince ya da başka birine kaptırınca anlıyorlar

Nasıl bi his merak ediyorum açıkçası bi gün çok fena içicem ama arkadaş lazım işte Buyrun gelin bekleriz Yeşil Bursamıza kanka

Benim gözlerim gene gözlüklede olsa görüyor ya ona şükür kör olmayacağımız ne malum isyan hiç etmedim etmemde ben mutluyum bu halimlede :) Takmamak elde değil ki kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…