Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Selam kızlaar. Bende koştum geldim.

Bu arada dün konuştuk benimkiyle kısmetse 2016 gelini olucam

Hoşgeldin kuzum :) İnşallah hayırlısıyla hepimiz beyaz gelinliklerimizin içinde kuğu gibi süzülücez :123:
Eee nasılsınn :)

Aynen=) Gitti gidiyor'da 22 liraya düşmüştü hem yetişemedim hemde kartım yok Sanal kartta çıkarıcam bu hafta, İnşallah.. Acil lazım ama bulamıyorum Manikürümü el kremiyle yapıyorum

Aynen Canım, insanın babası duvar gibidir, sırtını yaslarsın ya, eminsin arkanda bişey var. Bize nasip olmadı işte, erken vedalaştık. Ben 16,5 yaşındaydım

enee kaçırmasaymışınn keşkee , sanal kart nasıl olyo kii :26:
Babam hasta olduğunda annem durumun ciddi olduğunu söyledi öyle ağlamıştım ki ben daha çok küçüğüm anne babam olmadan bişey yapamam ki diye
Ben annemle değil babamla uyurdum hani kızların ilk aşkı babasıdır ya benim ilk aşkımdı .
5 yıl oldu çok özlüyorum çok erken oldu gidişi doyamadım
Tedavi gördüm bi süre doktorum etrafında baba figürünü verebileceğin kimse yokmu diye sorduğunda 10 dakika düşündüm yok dedim.
ne bi amca ne bi dayı kimse yok.
varda yok . .

Hosgeldin canım aramızaa Ne güzel bizimde 3 yıl oldu bi 3 yılımız daha var :)

Hoş geldin Canım =) Sende bendensin =) Bizde lisede başladık, 2,5 yıl oldu, tahmini 5 sene bekleriz

Hoşgeldin Lidacım :) Maşallah 4 yıl az değilll :) Yaşlarınız daha küçük söz yapmanız mantıklı :)

Enee kısmetse bende öyle olurum sanıyorum ne güzel

Bizde o zaman 2016 gelinleri topiği açarız

Aaa hoş geldin Pufum =) Hayırlı olsun bakalımmm =)

Hoşbulduk canımm. Sağol hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Hoşgeldin kuzum :) İnşallah hayırlısıyla hepimiz beyaz gelinliklerimizin içinde kuğu gibi süzülücez :123:
Eee nasılsınn :)

Hoşbulduk canımm.

Topik hayırlı olsun

İnşallah gelinlikli fotoğraflarımızı da paylaşırız burada.

bende gelebilirmiyim aceba 13 aydır birini seviyorum aşık oldum ona bizde kendi aramızda yüzük taktık ama nişana daha 3 yıl var

Hoşgeldin sedulucummm :) sağol nasılsın neler yapıyosun bakalım :)

Kayınvalidem bana baharlık hırka örüyor onun telaşındayız
Ölçü alıp duruyor her gün benden
Yeşil çayımı kaptım bende anca pc başına oturdum
Sen nasılsın

Sağol kuzummm :) Paylaşmayanla cok kötü küserim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…