Canım benim yaaenee kaçırmasaymışınn keşkee , sanal kart nasıl olyo kii :26:
Babam hasta olduğunda annem durumun ciddi olduğunu söyledi öyle ağlamıştım ki ben daha çok küçüğüm anne babam olmadan bişey yapamam ki diye
Ben annemle değil babamla uyurdum hani kızların ilk aşkı babasıdır ya benim ilk aşkımdı .
5 yıl oldu çok özlüyorum çok erken oldu gidişi doyamadım
Tedavi gördüm bi süre doktorum etrafında baba figürünü verebileceğin kimse yokmu diye sorduğunda 10 dakika düşündüm yok dedim.
ne bi amca ne bi dayı kimse yok.
varda yok . .
Bizde o zaman 2016 gelinleri topiği açarız
Hoşbulduk canımm. Sağol hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Hoşbulduk canımm.
Topik hayırlı olsun
İnşallah gelinlikli fotoğraflarımızı da paylaşırız burada.
bende gelebilirmiyim aceba 13 aydır birini seviyorum aşık oldum ona bizde kendi aramızda yüzük taktık ama nişana daha 3 yıl var
Kayınvalidem bana baharlık hırka örüyor onun telaşındayız
Ölçü alıp duruyor her gün benden
Yeşil çayımı kaptım bende anca pc başına oturdum
Sen nasılsın
Hoşbulduk beyinyahu senin bu nick akıma pınar beyazdaki beyini getiriyor
bende gelebilirmiyim aceba 13 aydır birini seviyorum aşık oldum ona bizde kendi aramızda yüzük taktık ama nişana daha 3 yıl var
Ne iyi kaynana o öyle yahuYeşil çayı bende sevıyorum ya ama az önce nescafe içtim yer kalmadı onaa :)) Napıyım bildiğin gibiyimm birazdan dizimi izlemeye geçicemmm yani vampir günlükleriniiiii
Hosgeldin canım aramızaaNe güzel bizimde 3 yıl oldu bi 3 yılımız daha var :)
Hoş geldin Canım =) Sende bendensin =) Bizde lisede başladık, 2,5 yıl oldu, tahmini 5 sene bekleriz
Hoşgeldin Lidacım :) Maşallah 4 yıl az değilll :) Yaşlarınız daha küçük söz yapmanız mantıklı :)
Sevdim tatlı kız ama sadece tatlı anlatmak istediğim bu mesela ilgi çekici bi güzellik değilDizide mi gerçekte mi :)
Ağlama balım benim amaa :26:
Ehe çok komikli oldu bu hiç aklıma gelmemişti benim.
Çok şekerdir ya çok seviyorum kızı yerine koyuyor beni
Benimde dizinin yeni bölümü çıktı bu gece artık yarın izleriz sevdicekle
Pufi seninki eğitim için mi yurtdsnda hep orda mı kalacak sen gurbete mi gitceksin kız aydınlat beni
The walking dead mi?
Canım benim yaaBizde öyleydik, diğer üyeliğimde bi konu açmıştım hatta, okusan anlarsın beni Rabbimin takdiri işte, ben çok güçlüydüm, içime attım hep bu aralar patlak veriyo, geçen çok kötüydüm hatta Sedefcimle Berceste filan biliyolar. Sabaha kadar uyuyamadım ağladım da ağladım, iyi ki içine atmamışsın sen... Canım hani bazı sitelere filan güven olmuyo ya örneğin bi ayakkabı alcan 70 liraya, karta 70 lira tek yüklüyosun, alıyosun.=)
ama biz çok kavga ediyoruz 3 yıl da neler olur kim bilir korkuyorum ben
Çok şekerdir ya çok seviyorum kızı yerine koyuyor beni
Benimde dizinin yeni bölümü çıktı bu gece artık yarın izleriz sevdicekle
Hoşgeldin canımmm ağlama yaaaa zaman dediğin nedir kiii geçer giderr :) Bak biz tanışalı nerdeyse 5 yıl olacak sor bakalım bişey anladım mı daha dün gibii :))
Evet canımm. Yabancı dil öğreniyo. 2 gün sonra gidicek ve 6 ay sonra dönücek. Sonra ya iş bulup çalışıcak yada askere gidicek.
Ama yurtdışında daha çok kazanıcak olursa belki oraya da yerleşebiliriz bilemiyorum. Babası diyomuş evlenin gidin yurtdışında yaşayın. Ama ben tek çocuğum ailem kabul etmez sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?