Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Canım benim yaa Bizde öyleydik, diğer üyeliğimde bi konu açmıştım hatta, okusan anlarsın beni Rabbimin takdiri işte, ben çok güçlüydüm, içime attım hep bu aralar patlak veriyo, geçen çok kötüydüm hatta Sedefcimle Berceste filan biliyolar. Sabaha kadar uyuyamadım ağladım da ağladım, iyi ki içine atmamışsın sen... Canım hani bazı sitelere filan güven olmuyo ya örneğin bi ayakkabı alcan 70 liraya, karta 70 lira tek yüklüyosun, alıyosun.=)

Pufi seninki eğitim için mi yurtdsnda hep orda mı kalacak sen gurbete mi gitceksin kız aydınlat beni

Kayınvalidem bana baharlık hırka örüyor onun telaşındayız
Ölçü alıp duruyor her gün benden
Yeşil çayımı kaptım bende anca pc başına oturdum
Sen nasılsın

Ne iyi kaynana o öyle yahu Yeşil çayı bende sevıyorum ya ama az önce nescafe içtim yer kalmadı onaa :)) Napıyım bildiğin gibiyimm birazdan dizimi izlemeye geçicemmm yani vampir günlükleriniiiii

bende gelebilirmiyim aceba 13 aydır birini seviyorum aşık oldum ona bizde kendi aramızda yüzük taktık ama nişana daha 3 yıl var

Hoşgeldin canımmm ağlama yaaaa zaman dediğin nedir kiii geçer giderr :) Bak biz tanışalı nerdeyse 5 yıl olacak sor bakalım bişey anladım mı daha dün gibii :))

Ne iyi kaynana o öyle yahu Yeşil çayı bende sevıyorum ya ama az önce nescafe içtim yer kalmadı onaa :)) Napıyım bildiğin gibiyimm birazdan dizimi izlemeye geçicemmm yani vampir günlükleriniiiii

Çok şekerdir ya çok seviyorum kızı yerine koyuyor beni
Benimde dizinin yeni bölümü çıktı bu gece artık yarın izleriz sevdicekle

Hosgeldin canım aramızaa Ne güzel bizimde 3 yıl oldu bi 3 yılımız daha var :)

Hoşbulduk sağol canım..Maşallah senin de baya olmuş. Hayırlısıyla sevdiceğine kavuşursun inş :))

Hoş geldin Canım =) Sende bendensin =) Bizde lisede başladık, 2,5 yıl oldu, tahmini 5 sene bekleriz

Hoşbulduk.. canım Lise aşkı seninde hee vayy Allah tamamına erdirsin. Lisede başlayınca çok beklemek gerek maalesef napalım beklerizz

Hoşgeldin Lidacım :) Maşallah 4 yıl az değilll :) Yaşlarınız daha küçük söz yapmanız mantıklı :)

Hoşbulduk canımm. İnşallah söz bari yapalım artık duymayan kalmadı en nihayetinde en iyisi söz :)) aileler biliyor da bir türlü isteme olayı olmadı iştee

Pufi seninki eğitim için mi yurtdsnda hep orda mı kalacak sen gurbete mi gitceksin kız aydınlat beni

Evet canımm. Yabancı dil öğreniyo. 2 gün sonra gidicek ve 6 ay sonra dönücek. Sonra ya iş bulup çalışıcak yada askere gidicek.

Ama yurtdışında daha çok kazanıcak olursa belki oraya da yerleşebiliriz bilemiyorum. Babası diyomuş evlenin gidin yurtdışında yaşayın. Ama ben tek çocuğum ailem kabul etmez sanırım.

bende duygularımı kolay kolay belli eden biri değilim kuzum içim yanıyo çok özlüyorum elimden hiç bişey gelmiyo . Allah sevdiği kulunu erkenden yanına alırmış. Bizim babalarımızda o kullardandır inşallah. ne zaman rahatlamaya ihtiyaç duyarsan benimle paylaşabilirsin bende şu ara babamın eksikliğini çok daha başka hissediyorum çok özlüyorum. hastaydım geçenlerde babam ben hasta olduğumda başımda beklerdi naz yapardım babama şimdi naz yapacak kimsem yok. annemle ilişkim babamla olduğu kadar kuvvetli değildir ama Allah anneme sağlık versin güç versin ben bide annemin yokluğunu kaldırabilrmiyim bilmiyorum
Araştırıyım canım ben onu

Çok şekerdir ya çok seviyorum kızı yerine koyuyor beni
Benimde dizinin yeni bölümü çıktı bu gece artık yarın izleriz sevdicekle

Aman maşallahhhh nazar değmesinn :))) Bende dizime geçiş yapıyorum muhabbete doyum olmazz iyi geceler herkeseeee

Hoşgeldin canımmm ağlama yaaaa zaman dediğin nedir kiii geçer giderr :) Bak biz tanışalı nerdeyse 5 yıl olacak sor bakalım bişey anladım mı daha dün gibii :))

maşallahhh evlimisiniz şimdi canım
hoşbulduk bişey sorcam peki bir ilişkiyi bu kadar uzun sürdürmenin sırrı nedir??

Zor olur balım ya mesleği ne ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…