He ya takipçisiyiz
Daryl favorimiz
Aman maşallahhhh nazar değmesinn :))) Bende dizime geçiş yapıyorum muhabbete doyum olmazz iyi geceler herkeseeee
Aynen bayılırız benle kardeşim, sevdicek izlemediği için ne düşünür bilemiyorum ama severAynen Darly adam gibi adam ya
Sende bu zaman zarfında gidişatı görürüsün balım çok kavga iyi değil ama..
Aman maşallahhhh nazar değmesinn :))) Bende dizime geçiş yapıyorum muhabbete doyum olmazz iyi geceler herkeseeee
Zor olur balım ya mesleği ne ki ?
maşallahhhevlimisiniz şimdi canım
hoşbulduk bişey sorcam peki bir ilişkiyi bu kadar uzun sürdürmenin sırrı nedir??
Darly hiç bozmadı çizgisini ama Merle ölmeli o tam serseri
evet bebeim şimdi yeni barıştık diye kavga olmuyor ama korkuyorum yine başlıycaz diyeöff nerden açtım bu konuları ya yarın annem ameliyat olacak erken kalkacam daha sacım bonus ben ne diyorum burda ya
Hayırlı olsun
Ben de uzun süreli ilişkisi olup da adım atmaya hazırlananlardanım, sanırım
Henüz bi mesleği yok canım. Radyo tv okuduk ama ikimizde o sektörde çalışmayı düşünmüyoruz.
Yok kız Allah söyletti heralde :))) Söz düşünüyoruz önümüzdeki aylarda aile arası kısmetse :) Valla onun bi sırrı yok bence eğer arada gerçek bi bağ varsa ayrılsanda kavgada etsen onsuz yapamıyosun tıngır mıngır gidiyo
Hayırlı olsun
Ben de uzun süreli ilişkisi olup da adım atmaya hazırlananlardanım, sanırım
Evet Atroşum benim =) Yakaldın çünkü ben sana hep Atroş derdim
Aynen, çok pis ya oValiye de uyuş oluyorum, gıcık herif. Bide Rick'e bişeyler oluyo bu ara. Halüsinasyon filan görüyo :S
Ne ameliyatı balım gecmiş olsun :26:
bende duygularımı kolay kolay belli eden biri değilim kuzum içim yanıyo çok özlüyorum elimden hiç bişey gelmiyo . Allah sevdiği kulunu erkenden yanına alırmış. Bizim babalarımızda o kullardandır inşallah. ne zaman rahatlamaya ihtiyaç duyarsan benimle paylaşabilirsin bende şu ara babamın eksikliğini çok daha başka hissediyorum çok özlüyorum. hastaydım geçenlerde babam ben hasta olduğumda başımda beklerdi naz yapardım babama şimdi naz yapacak kimsem yok. annemle ilişkim babamla olduğu kadar kuvvetli değildir ama Allah anneme sağlık versin güç versin ben bide annemin yokluğunu kaldırabilrmiyim bilmiyorum
Araştırıyım canım ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?