Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Sende bu zaman zarfında gidişatı görürüsün balım çok kavga iyi değil ama..

evet bebeim şimdi yeni barıştık diye kavga olmuyor ama korkuyorum yine başlıycaz diye öff nerden açtım bu konuları ya yarın annem ameliyat olacak erken kalkacam daha sacım bonus ben ne diyorum burda ya

Hayırlı olsun
Ben de uzun süreli ilişkisi olup da adım atmaya hazırlananlardanım, sanırım

maşallahhh evlimisiniz şimdi canım
hoşbulduk bişey sorcam peki bir ilişkiyi bu kadar uzun sürdürmenin sırrı nedir??

Yok kız Allah söyletti heralde :))) Söz düşünüyoruz önümüzdeki aylarda aile arası kısmetse :) Valla onun bi sırrı yok bence eğer arada gerçek bi bağ varsa ayrılsanda kavgada etsen onsuz yapamıyosun tıngır mıngır gidiyo

evet bebeim şimdi yeni barıştık diye kavga olmuyor ama korkuyorum yine başlıycaz diye öff nerden açtım bu konuları ya yarın annem ameliyat olacak erken kalkacam daha sacım bonus ben ne diyorum burda ya

Ne ameliyatı balım gecmiş olsun :26:

hadi hayırlısı canım :))) evet bende onsuz yapamıyorum valla

Canım benim ya üzme kendini lütfen. Kendimden biliyorum, düşündükçe kahroluyor insan.. Allah eksik etmesin başımızdan annelerimizi, sende ne zaman istersen burdayım ben, hiç çekinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…