Hoşgeldin mutii nasılsın bugün :)[/I]
sağol bitanem kafasında bir şişlik vardı 10 yıldır korktu annem gitmedi bu şiş büyüdü iyice ogün gitti işte yarında ameliyatla alacaklar
Rick uçtu artık şizofreni başlangıcı
Ah ah şu güzel sözlere bakkkk canım cok sağolll senın bakışının güzelliğinden kaynaklanıyo o :))) valla o da öyle diyo ya evlenınce yandın diye
İyiyim kuzumm sen nasılsın?
Çalıştım bugün kafa dağıttım
Geçmiş olsun Sagopam..
Aynen =) Şu Maggie'nin kardeşi sarı kız asılıyo sanki ona
sağol bitanem kafasında bir şişlik vardı 10 yıldır korktu annem gitmedi bu şiş büyüdü iyice ogün gitti işte yarında ameliyatla alacaklar
teşekkür ederim canım :) :) iyiki varsınız
Merhaba kızlar,
Başlığı görünce hemen atlama isteği uyandı içimde :) HAyırlı uğurlu olsun....
Ben de 5 yıllık ilişkimi inşallaah martta resmileştirmeyi düşünüyorum. Martta nişanımız var :)
Bu arada tamamını okuyamadım mesajların. Ama genel olarak hasta olanlara acil şifalar, kaybı olanlara da sabır diliyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Eninde sonunda olacak ama en azından vakitsizce olmasın
Kızlar bende çıkayım, annem dırdıra başladıhadi ii geceler, görüşmek dileğiyle :119:
Evet onda bi hoşlantı doğdu özellikle bebek doğduktan sonra annelik yapıyor gibi bişi oldu ya
Ortalık karışacak zaten
Merhaba kızlar,
Başlığı görünce hemen atlama isteği uyandı içimde :) HAyırlı uğurlu olsun....
Ben de 5 yıllık ilişkimi inşallaah martta resmileştirmeyi düşünüyorum. Martta nişanımız var :)
Bu arada tamamını okuyamadım mesajların. Ama genel olarak hasta olanlara acil şifalar, kaybı olanlara da sabır diliyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Eninde sonunda olacak ama en azından vakitsizce olmasın
Hoş geldin Canım. Rabbim mutluluğunuz daim etsinÇok sağol iyi dileklerin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?