• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Canım benim ya üzme kendini lütfen. Kendimden biliyorum, düşündükçe kahroluyor insan.. Allah eksik etmesin başımızdan annelerimizi, sende ne zaman istersen burdayım ben, hiç çekinme :16:

Elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum canım , acı ilk günki gibi olsa yaşatır mı hergün biraz daha alıştırıyo yerine başka acılar bile veriyo. Sağol canım benim böyle bi konuyla tanışmak istemezdim ama acılarımizin adı da tadı da aynı . .

Bu ne kız perakendeci kovuşu gibi :27::27:

Enee sen hep bana komikli yorum mu yapcan ben çok gülüyorum senin yorumlara :1:
Yetişemiyorum şu an kendi geyik topiğimlede ilgileniyorum da ondan öyle dedim :1:

Enee sen hep bana komikli yorum mu yapcan ben çok gülüyorum senin yorumlara :1:
Yetişemiyorum şu an kendi geyik topiğimlede ilgileniyorum da ondan öyle dedim :1:

Yok kız komikli yorum :27:
Ben genelde öyle konuştuğum gibi yazarım aklıma geleni yani :27:
Geyik yapa yapa tabi bana normal geliyor :27:

Merhaba kızlar,
Başlığı görünce hemen atlama isteği uyandı içimde :) HAyırlı uğurlu olsun....
Ben de 5 yıllık ilişkimi inşallaah martta resmileştirmeyi düşünüyorum. Martta nişanımız var :)
Bu arada tamamını okuyamadım mesajların. Ama genel olarak hasta olanlara acil şifalar, kaybı olanlara da sabır diliyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Eninde sonunda olacak ama en azından vakitsizce olmasın :(

hoşgeldin :3: amin Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Allah bir ömür mutlu etsin bizi sevdiceklerimizle inşallah

Yok kız komikli yorum :27:
Ben genelde öyle konuştuğum gibi yazarım aklıma geleni yani :27:
Geyik yapa yapa tabi bana normal geliyor :27:

Tam geyikçisin he 2013ün en geyikçi üyesi diye anket olursa oyum sana hadi yine iyisin :1:

bende kaçtım canlar saçımı düzleyecem daha :14: yarın erken kalkacam off iyi geceler hepinize iyi sohbetler ola

Ehee 10 ay sora baskıları yapıp açtıralım bu anketi :1:

He ya on ay geç ama daha erkenden başlamak gerek ki baskılara dayanamayıp açsınlar :27:
Bu ne ya herkes kaçtı gitti erkenden daha karpuz kesicez :27:

He ya on ay geç ama daha erkenden başlamak gerek ki baskılara dayanamayıp açsınlar :27:
Bu ne ya herkes kaçtı gitti erkenden daha karpuz kesicez :27:

Bu arada seçim propagandası yapan başbakan adayı gibi oldu bu konusmalar:27:
Pazartesi sendromu basladı bence herkesde. Ben ev sarmasıgı oldugum için şeyimde değil bu durum şu an:1:

Bu arada seçim propagandası yapan başbakan adayı gibi oldu bu konusmalar:27:
Pazartesi sendromu basladı bence herkesde. Ben ev sarmasıgı oldugum için şeyimde değil bu durum şu an:1:

Ben ev sarmaşığını geçtim artık ev ormanıyım :27::27:
Sendrom da neymiş vız gelir tırıs gider :27::27:

Ben ev sarmaşığını geçtim artık ev ormanıyım :27::27:
Sendrom da neymiş vız gelir tırıs gider :27::27:

Ohh oturma organımı yaya yaya oturuyorum şu an rahatım yerinde ama dün 4 de uyudum cok uykum geldi :27:

Ohh oturma organımı yaya yaya oturuyorum şu an rahatım yerinde ama dün 4 de uyudum cok uykum geldi :27:

Benim bugün daha erken yatmam lazım 2-3 gibi mesela çünkü manita öğlen kahve içmeye gelecek bize :27:

Hoş şey tabi bunlar yavruma ellerimle kahve yapcam sanki hiç yapmamışım gibi :27::27:
Kız seninki de gelsin ananın elini öpsün :27:

Benimki anamın elini öptü dee uzakta benim yarim yeaa :26:Olsun ama ben onu çok seviyam:1:

Benimki anamın elini öptü dee uzakta benim yarim yeaa :26:Olsun ama ben onu çok seviyam:1:

Hasretlik zor :ssz:
En yakın zamanda gelsin o zaman kahveni içmeye hatta sen yap o kokusunu duyup gelir :27:
Ben de çok seviyorum yavrumu :23:

Back
X