- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
Çıkanlara komple iyi geceler![]()
Bu ne kız perakendeci kovuşu gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkanlara komple iyi geceler![]()
Canım benim ya üzme kendini lütfen. Kendimden biliyorum, düşündükçe kahroluyor insan.. Allah eksik etmesin başımızdan annelerimizi, sende ne zaman istersen burdayım ben, hiç çekinme![]()
geçmiş olsun canım ALLAH şifalar versin anneciğine RABBİM yar ve yardımcınız olsun İNŞALLAH AMİN
Bu ne kız perakendeci kovuşu gibi![]()
Enee sen hep bana komikli yorum mu yapcan ben çok gülüyorum senin yorumlara
Yetişemiyorum şu an kendi geyik topiğimlede ilgileniyorum da ondan öyle dedim![]()
Merhaba kızlar,
Başlığı görünce hemen atlama isteği uyandı içimde :) HAyırlı uğurlu olsun....
Ben de 5 yıllık ilişkimi inşallaah martta resmileştirmeyi düşünüyorum. Martta nişanımız var :)
Bu arada tamamını okuyamadım mesajların. Ama genel olarak hasta olanlara acil şifalar, kaybı olanlara da sabır diliyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Eninde sonunda olacak ama en azından vakitsizce olmasın![]()
Yok kız komikli yorum
Ben genelde öyle konuştuğum gibi yazarım aklıma geleni yani
Geyik yapa yapa tabi bana normal geliyor![]()
Tam geyikçisin he 2013ün en geyikçi üyesi diye anket olursa oyum sana hadi yine iyisin![]()
Hadi bakalım +1 oyu garantiledik yöneticilere baskı yapıcam bu kategori benim olmalı![]()
Ehee 10 ay sora baskıları yapıp açtıralım bu anketi![]()
He ya on ay geç ama daha erkenden başlamak gerek ki baskılara dayanamayıp açsınlar
Bu ne ya herkes kaçtı gitti erkenden daha karpuz kesicez![]()
Bu arada seçim propagandası yapan başbakan adayı gibi oldu bu konusmalar
Pazartesi sendromu basladı bence herkesde. Ben ev sarmasıgı oldugum için şeyimde değil bu durum şu an![]()
Ben ev sarmaşığını geçtim artık ev ormanıyım
Sendrom da neymiş vız gelir tırıs gider![]()
Ohh oturma organımı yaya yaya oturuyorum şu an rahatım yerinde ama dün 4 de uyudum cok uykum geldi![]()
Benim bugün daha erken yatmam lazım 2-3 gibi mesela çünkü manita öğlen kahve içmeye gelecek bize![]()
Oouuww ne hoş şeysiler ne hoş şeysiler afiyet olsun hiiş kıskanmadım![]()
Hoş şey tabi bunlar yavruma ellerimle kahve yapcam sanki hiç yapmamışım gibi
Kız seninki de gelsin ananın elini öpsün![]()
Benimki anamın elini öptü dee uzakta benim yarim yeaa :26:Olsun ama ben onu çok seviyam![]()