• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Canım ben tam bi alışveriş delisiyim :)
Benim hep bi listem vardır :)
Biticek olan malzemelerimin listesi.Alıncaklar listesi vs:)
Buna göre alışveriş yaparım ben :)
Bitenlerin yerini hemen doldururum :)
Söz konusu kıyafetse bunda işte limit yoktur :)
Beğendiğim her şeyi alırım :)Ama bu aralar pek bir şey beğenemiyorum kıyafet konusunda :(

Bende çok seviyorum alışverişi ama annem kızıyor artık giysi dolabım açılınca insanın kafasına kıyafetler düşüyomuş vs vs insan doymuyo ama yaa :1:

Bende çok seviyorum alışverişi ama annem kızıyor artık giysi dolabım açılınca insanın kafasına kıyafetler düşüyomuş vs vs insan doymuyo ama yaa :1:

Pc yanımda ben uyuyup kalmışım ya :2:
Şimdi uyandım ne kadar çok yorulmuşum ben :)
Bu arada canım hangi kadın kıyafetim var der ki hiç :)
Biz kadınların hiç kıyafeti yoktur :)
Ne kadar alsakta yoktur işte :))))
Hep offf ne giysem hiç bir şeyim yok modundayız :)

Selam kızlar :) Sizlere bikaç sorum var cevabını merak ediyorum.Sizce bir erkek gerçekten sevdiğini ve değer verdiğini nasıl gösterir ? İlgisizlik neden oluşur sevgisiyle doğru orantılı mıdır ?

Selam kızlar :) Sizlere bikaç sorum var cevabını merak ediyorum.Sizce bir erkek gerçekten sevdiğini ve değer verdiğini nasıl gösterir ? İlgisizlik neden oluşur sevgisiyle doğru orantılı mıdır ?

Selam kanka nasılsın
Sorduğun sorular iyi hoş ama kişiden kişiye farklılık gösterir değer kavramı

Selam kanka nasılsın
Sorduğun sorular iyi hoş ama kişiden kişiye farklılık gösterir değer kavramı

İyi diyelim iyi olalım kanka sen nasılsın :) Öyle ama genede belli etmez mi mesela senin sevgilinin sana değer verdiğini nerden anlıyosun bu akşam bende soru yağmuru var :1:

İyi diyelim iyi olalım kanka sen nasılsın :) Öyle ama genede belli etmez mi mesela senin sevgilinin sana değer verdiğini nerden anlıyosun bu akşam bende soru yağmuru var :1:

Bende iyiyim kanka
Sevgilimin bana değer verişini bana davranışlarından, sözlerinden anlarım.
İsteklerimi yapmaya çalışır neyi istediğimi, düşündüğümü ben daha söylemeden bilir.
Dışarıda korumacı bi yapıya bürünür. Bana en ufak bir zararın gelmesini istemez.
Moralim bozukken beni şıp diye güldürür.
Verdiği değeri en çok ona sarıldığımda anlıyorum öyle içten bir sıcaklık ki anlamamak elde değil :69:

Bende iyiyim kanka
Sevgilimin bana değer verişini bana davranışlarından, sözlerinden anlarım.
İsteklerimi yapmaya çalışır neyi istediğimi, düşündüğümü ben daha söylemeden bilir.
Dışarıda korumacı bi yapıya bürünür. Bana en ufak bir zararın gelmesini istemez.
Moralim bozukken beni şıp diye güldürür.
Verdiği değeri en çok ona sarıldığımda anlıyorum öyle içten bir sıcaklık ki anlamamak elde değil :69:

Maşallah:nazar: Evet beklediğim cvplar bunlardı.İnsan sevdiğini merak eder,düşünür hele erkek yani :ssz:

Maşallah:nazar: Evet beklediğim cvplar bunlardı.İnsan sevdiğini merak eder,düşünür hele erkek yani :ssz:

Tabi ki düşünüp merak etmesi gerek
Sonuçta seviyorsun değer veriyorsun ama kendi kendine değil karşı tarafa belli etmedikçe o değerin ne anlamı var :ssz:
Yanlış mıyım kanka :ssz:

Tabi ki düşünüp merak etmesi gerek
Sonuçta seviyorsun değer veriyorsun ama kendi kendine değil karşı tarafa belli etmedikçe o değerin ne anlamı var :ssz:
Yanlış mıyım kanka :ssz:

Tam üstüne bastın kanka :31: Anlamı yok tabiki her kadın şımartılmak ister bende istiyorum :31:

Katılıyorum kankam ne diyeyim valla özlediyse kalamasamda gelir zaten :31:Sen neler yaptın bugün bakalım evde miydin :)

Aynen kanka özlediyse gelmesi gerekir
Ben evde değildim bugün
Gelin kaynana coştuk börek, kek yaptık bolca canımız çekti malzemede vardı e hadi ne duruyoruz dedik
Bi saate hepsi fırına atılmak üzere hazır oldu :1:
Hiç birinde ölçü yok göz kararı ne olduysa onu koyduk pek te güzel oldu komşular tarif istedi biz birbirimize baktık :27:

Aynen kanka özlediyse gelmesi gerekir
Ben evde değildim bugün
Gelin kaynana coştuk börek, kek yaptık bolca canımız çekti malzemede vardı e hadi ne duruyoruz dedik
Bi saate hepsi fırına atılmak üzere hazır oldu :1:
Hiç birinde ölçü yok göz kararı ne olduysa onu koyduk pek te güzel oldu komşular tarif istedi biz birbirimize baktık :27:

Gelin kaynana toprağından olur derler ikinizde marifetlisiniz demek kank :1: Bugün yorulmuşum valla bende hava ağırdı ya bide alışveriş falan derken :)

Gelin kaynana toprağından olur derler ikinizde marifetlisiniz demek kank :1: Bugün yorulmuşum valla bende hava ağırdı ya bide alışveriş falan derken :)

O da öyle dedi kanka ya :27:
Hava çok güzeldi burda ama tabi yağmur yağacak yarın onun sıkıntısı vardı
Ben de alışverişe çıkacaktım sözde ama olmadı bugün :1:

O da öyle dedi kanka ya :27:
Hava çok güzeldi burda ama tabi yağmur yağacak yarın onun sıkıntısı vardı
Ben de alışverişe çıkacaktım sözde ama olmadı bugün :1:

Bende bugün bi sandalet beğendim ama 90 tl dedi alamadım o kadar para yoktu yanımda :31:Bunun siyahıydı bu modeldendi $KALN-T~1.webp

Back
X