- 11 Mart 2016
- 148
- 143
- 33
- Konu Sahibi tomvejerry
-
Sakın öyle demeyin hiç ama hiç gerek yok, doğru zamanı Allah bilir hiç merak etmeyin. Hiç ummadığınız yerde karşınıza çıkacaktır eminim. Size naçizane bir öneride bulunmak istiyorum ara ara da olsa resimlerine bakmayın. İnsan sevilmeyi özlüyor, haklısınız, kadın gibi hissetmeyi özlüyor insan ama yine aynı insan kendi kendine de çok mutlu olabiliyor. Ne zaman ki bir şey olsun diye beklemekten vazgeçiyorsunuz o zaman karşınıza çıkarıveriyor kader. Resmine bakasınız geldiğinde aklınıza babasını getirin :) her işte bir hayır vardır, herkesin kısmeti bir yerlerde merak etmeyin. Umarım kısa sürede hayatımın aşkı diyeceğiniz adamla tanışırsınız :)Ben varim.
2 senelik bi iliskiyi beni aldatmasi sonucu bitirdim. Yikildim. O benim ilk sevgilimdi, ilkim ve sonum olucakti. Ama pislik aldatti. Su an 2 bcuk sene gecti uzerinden. Ben 1 bcuk sene ask acisi cektikten snra ancak kendime geldim. Su an cok guzel farkindayimki o bana uygun degildi. Pisirikti bi kere. Babasida ayri bi belaydi.
Iyikide onla evlenmemisin diyorum.
Ama canim yaniyor hala arada sirada.
Konuya yazan tum arkdaslari gozden gecirdim. Kimisi 2nci ayda kimiside 1 sene snra bulmus hayati aski diye tanimladigi ksiiyi. Bende 2 ayda gecti bi senede gecti. Insan ozluyor bazen. Sevilme hissini ozluyor. Aslinda aldatmasaydi iyi adamdi ya diyorum mesela su an. Ara ara resimlerine bakiyorm ve benim canimi o yakmamis gbi mutlu mesut resimlerini gordukce ofkeleniyorum.
Ne zman cikicakki benim karsima hayatimin aski? Galiba hic bi zaman.
Spordan birini bulmuş olabilir. Olmayabilir de tabii ki. Ama siz çok çok daha iyilerine layıksınız! Aha da buraya yazıyorum 2 ay sonra girin okuyun içiniz daralacak kendi yazdıklarınızdan amaan diyeceksiniz. Kız arkadaşlarınızla bir süre dışarı çıkın, vakit geçirin, eğlenceli şeyler yapın. Bir süre ikili ilişki olayını düşünmemeye çalışın, hiç kimseyle. Ayrılık zor şey ama çaresiz değil. Allah dermansız dert vermesin. 2 ay sonra burada mısınız? :)Calisiyorum. Bende cok dusundum sik bogaz mi ediyorum, yanlis mi anliyorum diye ama insan hisseder ya, hissediyorum iste. En buyuk tutkusu spor oluverdi. Onceden beni heryere davet ederken, simdilerde nereye gittigini bile soylemez oldu. Dun oglen ona bu konuyu sordugumda, arkadaslarimlayken oyle skiliyorsun bisey yapmiyorsun, bende artik davet etmiyorum dedi. Bir de gecmisi hatirladikca bugunu bana yetmiyor. Gecmiste pesimde pervaneydi. Bu bir sene iki sene degil sunun surasinda gecen aralik ayina kadar boyleydi ve sonra hersey bir anda degismeye basladi iste
Sakın öyle demeyin hiç ama hiç gerek yok, doğru zamanı Allah bilir hiç merak etmeyin. Hiç ummadığınız yerde karşınıza çıkacaktır eminim. Size naçizane bir öneride bulunmak istiyorum ara ara da olsa resimlerine bakmayın. İnsan sevilmeyi özlüyor, haklısınız, kadın gibi hissetmeyi özlüyor insan ama yine aynı insan kendi kendine de çok mutlu olabiliyor. Ne zaman ki bir şey olsun diye beklemekten vazgeçiyorsunuz o zaman karşınıza çıkarıveriyor kader. Resmine bakasınız geldiğinde aklınıza babasını getirin :) her işte bir hayır vardır, herkesin kısmeti bir yerlerde merak etmeyin. Umarım kısa sürede hayatımın aşkı diyeceğiniz adamla tanışırsınız :)
Sevgiler..
Amin canim cümlemize insallahAh canım benim ya Allah'ım sana en kısa zamanda huzur nasip etsin inşallah...
Cok tatlisiniz, sarilasim geldi size
Cok teskkur ederim canim benim.
Soyleki, whatsapptan bana yazma ihtimalini ortadan kaldirmak icin engel listesine aldim onu. 2 sene gecti herseyin uzerinden ama belkide yazar diyorum. Aklimi bulandirmasini engellemk istiyorum. Yazarmi bundan snra eminde degilim( en son ayrilmamizdan 2 hafta snra yazmisti).
Engelli listesinde engelini kaldirip yine bakiyor olrak buluyorum kendimi. Cunku elimin altinda.
Engeli kaldirsammiki acaba? Oysaki gecen gunler unutmustum bile numarasini, engel listesindende kaldirmistim. Resmine bakmak icin numarasini ekleyim dedim zamanimi aldi farkli numaralae deneye deneye. Silmesi en iyisi. Ama o zmnda geri bi umit sariyor beni; engelini kaldirdim her an yazabilir bana diye. Evet umit. Cunku ben asik olmayi cok sevmistim ya, onda aski tatmayi
Karisik isler. Engeli bassammi basmasammi bilemedim. Napsamki?
Dogrusu su an kimse cikmasin karsima. Bitirmem gereken okulum var. Ama o hisleri tekrar ne zman yasarim, yada yasayabilirmyim tekrardan o beni korkutuyor.
5 yıllık ilişkimi bir kaç ay önce bitirdim, üstelik nişanlanmıştık ve nişanı attım.
henüz bir kıpırdama yok.
Ben de 24 yaşındaydım 3.5 yıllık ilişkim vardı terkedıldım birde. .. dünya başıma yıkıldı sandım nasıl acı cekmeler ama... arayıp yalvardım bi de utanmadan. Bi süre sonra alısıyo insan aynı senin gibi dusunuyodum kimi bulcam da sevcem diye? Kimse olamaz iş yerinden diyordum ve normalde hiç olmayacak birine tutuldum resmen benden 11 yaş büyüktü... ve ayrılığın üstünden sadece 2 ay geçmişti. Bana güvenme dedim bosluktaydım çünkü..Kac yasindasiniz?
Ben nedense yasi taktim kafaya. 24 yasindayim. Hala gencim biliyorum ama yeni birileriyle tanisma ihtimalim cok dusuk bi hayat yasiyorum. Butun gun is yerindeyim. Is yerinde kesinlikle kimse olamaz herkes benden yasca cok buyuk. Spora gidiyorum, genelde hep kadinlarin oldugu siniflari aliyorum, sonra hop eve. Ve butun bi haftam boyle geciyor.
Okula falan gidiyor olsam surekli cevremde yeni birileri olurdu ama boyle gercekten zor, ve bu beni endiseneldiriyor
Ben varım 6 yıllık ilişkimi bitirdim , evliyim 6 yıllık mutluyum iyi ki onla evlenmemişim eşimi seviyorumKizlar Merhaba,
Dun gece itibariyle, 3 senelik iliskim bitmis durumda. O kadar mutsuzum, o kadar cokmus durumdayim ki size anlatamam. En cok biten hayallerime uzuluyorum. Ben onunla evlenecegimizi dusunuyordum. 2-3 seneye kadar cocuklarimiz olur diye dusunuyordum. Aramiz onun isi gucu, oncelikleri, sporu yuzunden acildikca acildi. Uzun suredir mutsuzdum zaten, en sonunda dun ayrilmaya karar verdim. Bu ayriligin geri donusu yok. Net bir sekilde sevilmedigimi dusunuyorum cunku.
Size sorum, sizde benim gibi hic evleneceginizi dusundugunuz adamdan ayrilip, umutsuzluklara kapilmisken, hayatinizin askini buldunuz mu? O kadar cok korkuyorum ki bir daha asla aski bulamayacagim diye. Yasim 24, bu Ekimde 25 olacagim bu arada..
Tesekkur ederim herkese yorumlari icin
İnanır mısın ben lisedeyken platonik aşık olduğum bir çocuk vardı, sevilmeyi bir kenara bırak, sevmek öyle güzel bir duygu ki belliydi aramızda bir şey olamayacağı, bunu bildiğim için acaba yine böyle aynı heyecanla birini sevebilir miyim diye endişeleniyordum :) daha bile güzeli oluyor inan buna. Sadece uzun bir ara vermişsin aşk hayatına o kadar. O duygular öyle güzel canlanıyor ki sıfırdan sen bile şaşıyorsun :) Benden tavsiye istiyorsan tamamen silmeni tavsiye ederim numarasını. Sırf kafan dağılsın diye de birileriyle internette yazışma dahi olsa bir flört ve/veya arkadaşlık yaşadın mı bu ilişkinden sonra? Direkt o gözle bak demiyorum ama bir arkadaş olarak dahi erkeklerin kafanı dağıtmada çok etkili olduklarını söyleyebilirim :) benim de sana sarılasım geldi ama o suratları yapmayı bilmiyorum henüz idare et :)
Kizlar Merhaba,
Dun gece itibariyle, 3 senelik iliskim bitmis durumda. O kadar mutsuzum, o kadar cokmus durumdayim ki size anlatamam. En cok biten hayallerime uzuluyorum. Ben onunla evlenecegimizi dusunuyordum. 2-3 seneye kadar cocuklarimiz olur diye dusunuyordum. Aramiz onun isi gucu, oncelikleri, sporu yuzunden acildikca acildi. Uzun suredir mutsuzdum zaten, en sonunda dun ayrilmaya karar verdim. Bu ayriligin geri donusu yok. Net bir sekilde sevilmedigimi dusunuyorum cunku.
Size sorum, sizde benim gibi hic evleneceginizi dusundugunuz adamdan ayrilip, umutsuzluklara kapilmisken, hayatinizin askini buldunuz mu? O kadar cok korkuyorum ki bir daha asla aski bulamayacagim diye. Yasim 24, bu Ekimde 25 olacagim bu arada..
Tesekkur ederim herkese yorumlari icin
kısmet ayağına geliyor merak etme ...Nerede tanistiniz yarinizle?
Konuşursun da görüşürsün de, hayal de kurarsın, çocuklarının adına kadar düşünürsün. Sonra bir gün bakarsın ki bitmiş. Aslında her şey ondan sonra başlıyor o kendinle mücadelen, gururun mu sevgin mi?? Bütün sorun bu oluyor. Sonra bazıları yeterince zeki olmuyor, karşındakinden duydukların, senin hassasiyetlerini ayrılmaman için kullanmaya çalışması soğutmaya yetiyor buz gibi oluyorsun bununla mı geçti yıllarım diyorsun. Adam ayrılıkta belli oluyor.. Sonra bi adam çıkıyor karşına her şeyinle kabul ediyor seviyorsun güveniyorsun evleniyorsun ne mutlu bi son demi?? Öyle değil bi gün geliyor o da yüzüne vuruveriyor. Hah işte o zaman babana bile güvenmemeyi öğreniyorsun kendini herkesten çok sevmeye başlıyorsun ve kimse vazgeçilmez olmuyor senin için. Hah yeterince kazık yediysen şimdi tam oldun işte bi adım sonrası nirvanaya ermek gibi bi şey zatenağlattın beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?