Uzun sureli iliskisini bitirip sonradan mutlu olan var mi?

Sakın öyle demeyin hiç ama hiç gerek yok, doğru zamanı Allah bilir hiç merak etmeyin. Hiç ummadığınız yerde karşınıza çıkacaktır eminim. Size naçizane bir öneride bulunmak istiyorum ara ara da olsa resimlerine bakmayın. İnsan sevilmeyi özlüyor, haklısınız, kadın gibi hissetmeyi özlüyor insan ama yine aynı insan kendi kendine de çok mutlu olabiliyor. Ne zaman ki bir şey olsun diye beklemekten vazgeçiyorsunuz o zaman karşınıza çıkarıveriyor kader. Resmine bakasınız geldiğinde aklınıza babasını getirin :) her işte bir hayır vardır, herkesin kısmeti bir yerlerde merak etmeyin. Umarım kısa sürede hayatımın aşkı diyeceğiniz adamla tanışırsınız :)

Sevgiler..

Spordan birini bulmuş olabilir. Olmayabilir de tabii ki. Ama siz çok çok daha iyilerine layıksınız! Aha da buraya yazıyorum 2 ay sonra girin okuyun içiniz daralacak kendi yazdıklarınızdan amaan diyeceksiniz. Kız arkadaşlarınızla bir süre dışarı çıkın, vakit geçirin, eğlenceli şeyler yapın. Bir süre ikili ilişki olayını düşünmemeye çalışın, hiç kimseyle. Ayrılık zor şey ama çaresiz değil. Allah dermansız dert vermesin. 2 ay sonra burada mısınız? :)

Cok tatlisiniz, sarilasim geldi size
Cok teskkur ederim canim benim.
Soyleki, whatsapptan bana yazma ihtimalini ortadan kaldirmak icin engel listesine aldim onu. 2 sene gecti herseyin uzerinden ama belkide yazar diyorum. Aklimi bulandirmasini engellemk istiyorum. Yazarmi bundan snra eminde degilim( en son ayrilmamizdan 2 hafta snra yazmisti).
Engelli listesinde engelini kaldirip yine bakiyor olrak buluyorum kendimi. Cunku elimin altinda.
Engeli kaldirsammiki acaba? Oysaki gecen gunler unutmustum bile numarasini, engel listesindende kaldirmistim. Resmine bakmak icin numarasini ekleyim dedim zamanimi aldi farkli numaralae deneye deneye. Silmesi en iyisi. Ama o zmnda geri bi umit sariyor beni; engelini kaldirdim her an yazabilir bana diye. Evet umit. Cunku ben asik olmayi cok sevmistim ya, onda aski tatmayi
Karisik isler. Engeli bassammi basmasammi bilemedim. Napsamki?

Dogrusu su an kimse cikmasin karsima. Bitirmem gereken okulum var. Ama o hisleri tekrar ne zman yasarim, yada yasayabilirmyim tekrardan o beni korkutuyor.

İnanır mısın ben lisedeyken platonik aşık olduğum bir çocuk vardı, sevilmeyi bir kenara bırak, sevmek öyle güzel bir duygu ki belliydi aramızda bir şey olamayacağı, bunu bildiğim için acaba yine böyle aynı heyecanla birini sevebilir miyim diye endişeleniyordum :) daha bile güzeli oluyor inan buna. Sadece uzun bir ara vermişsin aşk hayatına o kadar. O duygular öyle güzel canlanıyor ki sıfırdan sen bile şaşıyorsun :) Benden tavsiye istiyorsan tamamen silmeni tavsiye ederim numarasını. Sırf kafan dağılsın diye de birileriyle internette yazışma dahi olsa bir flört ve/veya arkadaşlık yaşadın mı bu ilişkinden sonra? Direkt o gözle bak demiyorum ama bir arkadaş olarak dahi erkeklerin kafanı dağıtmada çok etkili olduklarını söyleyebilirim :) benim de sana sarılasım geldi ama o suratları yapmayı bilmiyorum henüz idare et :)

Yes. 5 yıllık iliskim bitti aradan zaman geçti önce onu unuttum sonra baskasını sevdim şimdi de okul bitince evlenicez diye beklemekteyiz.Ama evlenicez derken ayrılırsakta geçmişte yaşayıp gördüğüm için biliyorum ki buda unutulur baska biri sevilir.Hayat yani zaten nolucakki baska.

5 yıllık ilişkimi bir kaç ay önce bitirdim, üstelik nişanlanmıştık ve nişanı attım.
henüz bir kıpırdama yok.

5 yıllık ilişkimi bir kaç ay önce bitirdim, üstelik nişanlanmıştık ve nişanı attım.
henüz bir kıpırdama yok.

Kac yasindasiniz?

Ben nedense yasi taktim kafaya. 24 yasindayim. Hala gencim biliyorum ama yeni birileriyle tanisma ihtimalim cok dusuk bi hayat yasiyorum. Butun gun is yerindeyim. Is yerinde kesinlikle kimse olamaz herkes benden yasca cok buyuk. Spora gidiyorum, genelde hep kadinlarin oldugu siniflari aliyorum, sonra hop eve. Ve butun bi haftam boyle geciyor.

Okula falan gidiyor olsam surekli cevremde yeni birileri olurdu ama boyle gercekten zor, ve bu beni endiseneldiriyor

Ben de 24 yaşındaydım 3.5 yıllık ilişkim vardı terkedıldım birde. .. dünya başıma yıkıldı sandım nasıl acı cekmeler ama... arayıp yalvardım bi de utanmadan. Bi süre sonra alısıyo insan aynı senin gibi dusunuyodum kimi bulcam da sevcem diye? Kimse olamaz iş yerinden diyordum ve normalde hiç olmayacak birine tutuldum resmen benden 11 yaş büyüktü... ve ayrılığın üstünden sadece 2 ay geçmişti. Bana güvenme dedim bosluktaydım çünkü..
Ama o adam öyle bi sabrettı öyle bi ilgilendi öyle bi özveri gösterdi ki 6 ay içinde nikah masasında buldum kendimi 3 yıllık da evlıyım çok da muyluyum iyi ki terketmıs beni. Ha bi de o şahıs pişman olup geri döndü bu arada ama ne ben eskisi gibiydim ne de o hiç düşünmeden acı da çeksem ona geri dönmedim sonra zaten her şeyi unuttum. Miss gibi bi hayatım var

Ben varım 6 yıllık ilişkimi bitirdim , evliyim 6 yıllık mutluyum iyi ki onla evlenmemişim eşimi seviyorum

Bnmde yas 25 :) 3 sene beni de biri oyaladi ((oyalamis diyorum bak sevgiliydik bile diyemiyorum şimdi bakinca)) seni seviyorum ailem istemiyora geldi sonunda ve hooop haftasina kiz istemeye gittiler. Simdi evli mi bilmiyorum ama 7 ay oldu ayrılalı ilk.iki ay yemek dahi yiyemedim agladim zirladim. Sonra kndime sans verdim ve su an 4 aylik bi iliskim var. :) hemen de birinu bulmuş damgasi yerim diye istemedim basta ama aptallıkmis. Kimjn ne dediği kimin umurunda bn mutluluğuma bakarim :) çivi çiviyi söker sana tavsiyem kndine şans ver

Oylemi dersin? Tamam siliyorum simdi numarasini. Aslinda dgrusu bi kac gorucu usulu tanisma teklifleri geldi ama ben kestirip attim. Hic dusunmek istemedim evliligi felan o yasadiklarimdan snra. Su an yasim 21. Yavs yavas olabilir aslinda. Tabi okulum var evlenmek felam olmazda. Ancak 3 sene sonraya belki evlilik.
Bi sans vermeye baslaya bilirim birilerine.
Ondan ayrildiktan snra hala bi ara sosyal medyaya takildim, arkdas olarak yazdim tek bi kisiye oda sapik bi gay cikti bana uygunsuz rsimler yolladi. Elim ayagim sasti hemen engelledim. Bi zaman snra facebooku dondurdum ve 2 senedir facebook feln kullanmiyorum. Tek bi kadinlar kulubune uyeyim. 5 gun once instagram hsabi actim ama hic aktif degilim. Icimden gelmiyor, resim felanda hic paylasmam. Whatsapp a resmimide koymam mesela hic( bizim etrafta en azindan bi whatsapp resmi yararli oluyor birileri seni birilerine onerirken, resmini gostere biliyorlar. Tamda bu sebepten istemedim, gonul islerinden uzak duruyum diye).
Insallah o aski sevdayi tekrar tadarim, ama bu sefer dgru kisiyle. Bana " seni sevdigim icin asla aldatmam" demesin. O sevgi biter âlada aldatir. Bana " Allahtan korktugm icin aldatmam ben" desin. Iste o zmn inanirim ve guvenirim. Allah korkusu olsun icinde.
Cok guzel geldi dertlesmek senle, oyle tatlisinki
O yuz ifadeleri tamda yazi yazdigin kutucugun ustunde. Bi gulucuk ifade varya? Oraya bas ve sayfada asaga dogru in, yazi kutucugunun altinda beliriyor emoticonlar.

Bende 2yıllık ilişkimi 8ay önce bitirdim,dediğin gibi sanki hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyo başka biriyle.evet umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama bazen kendimi çok kötü hissediyorum.o kdar çok kişi varki sonrasında daha mutlu olan ve iyiki diyen acaba sorun bende mi diyorum.inş hayırlsı buymuş bunları yaşamamızın bir nedeni varmış diyebiliriz,üzenler çok güzel hayatlarına devam edebiliyolar Sabredicez daha güzel günler için yapcak başka bişeyimiz yok

Konuşursun da görüşürsün de, hayal de kurarsın, çocuklarının adına kadar düşünürsün. Sonra bir gün bakarsın ki bitmiş. Aslında her şey ondan sonra başlıyor o kendinle mücadelen, gururun mu sevgin mi?? Bütün sorun bu oluyor. Sonra bazıları yeterince zeki olmuyor, karşındakinden duydukların, senin hassasiyetlerini ayrılmaman için kullanmaya çalışması soğutmaya yetiyor buz gibi oluyorsun bununla mı geçti yıllarım diyorsun. Adam ayrılıkta belli oluyor.. Sonra bi adam çıkıyor karşına her şeyinle kabul ediyor seviyorsun güveniyorsun evleniyorsun ne mutlu bi son demi?? Öyle değil bi gün geliyor o da yüzüne vuruveriyor. Hah işte o zaman babana bile güvenmemeyi öğreniyorsun kendini herkesten çok sevmeye başlıyorsun ve kimse vazgeçilmez olmuyor senin için. Hah yeterince kazık yediysen şimdi tam oldun işte bi adım sonrası nirvanaya ermek gibi bi şey zaten ağlattın beni..

Ben varım; 10 yılın üzerine aldatıldım ve bitirdim, 28 yaşındaydım
Sonra eşim çıkageldi hayatıma, 35 de evlendim
Çok şükür iyiyim

Ben de 1.5 yillik iliskimi 2 hafta önc bitirdim. Ayni senin gibi 24 yasindayim ve Temmuzda 25 olacagim. Senin gibi kendime soruyordum hep baskasiyla olabilir miyim, Bir daha mutlu olabilir miyim acaba diye. Buradakileri okuyunca benim de icim rahatladi valla Insaallah en kisa sürede hayatimizin askiyla tanisiriz

Benim de boşa harcanmış bi 3 yılım var. Suan başka biriyle evliyim. Hep diyorum ki ' Allahım ben kimin duasını aldım da bu adamla evlendim'
Canım sana tavsiyem bir an önce bu 'alışkanlığından' kurtul. Çivi çiviyi söker deyip de kimseyi de bulma hemen. Ya biraz saplığın tadını çıkarın kizlar. Şu kk da bunca konu hep erkekler yüzünden değil mi ? Salın gitsin. Bak çok iyi bi kocam olduğu halde şimdiki aklım olsa valla hiç aşk meşkle isim olmaz 30 yaşına kadar hayatımı yaşardim...

Hemde çok mutluyum bende 3 yıla yakın ilişkim bitirmiştim onun için herkesi karşıma alırım onsuz olamam sanırdım öyle değilmiş. Ondan 5ay sonra Allah muhteşem bi adam çıkardı karşıma. Ayrıldıktan tam 1 sene sonra nişanlıydım. Doğru insan değilmiş şimdi görüyorum anlıyorum. Aklımın ucuna bile gelmiyor. Allah doğru zamanda doğru kişiyi yolluyor hayatın sonu değil ileride ki güZEL günlere odaklan.

Ben malesef o ikinci adamdaydim. Bu kisiyle iliskim ruya gibi basladi. Ve gecen aralik ayina kadar da oyleydi. Hayattaki en onemli kisinin ben oldugumu hissettiriyordu. Herseyimle seviyordu beni. Sonra bir anda yogunluk, baska aktiviteler, sunlar bunlar derken kopmamiza sebep oldu. Kendisi yapti bunu. Onu sucluyorum cunku ben gidisati farkedince onu uyardim. Ama degisen bisey olmadi malesef ve gelinen sonuc bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…