Uzun sureli iliskisini bitirip sonradan mutlu olan var mi?

İnsallah canim

Ben de aynı durumdayım kızlar. Yani iki yıllık ilişkim bitti. Terkedildim.. o iki ay geçmeden başkası ile söz kesti. Ben de diyorum acaba ben de bir daha mutlu olur muyum sever miyim.

Aynısı ya aynı durum. İki ay içinde başkası ile sözlendi. Ben çok korkuyorum başkası ile başlamaktan güvenmiyorum artık. Ama sizin yazdığınızı okuyunca bi umut geldi icime

ben de aynı durumdayım ...
heyecanla bekliyorum hayatımın erkeğini ..
ve dua ediiyorum şimdiden bize :)

mutluluk uzak olmasın inşallah . rabbim bi an evvel karşıma çıkarsın onu ... :/

ben de aynı durumdayım ...
heyecanla bekliyorum hayatımın erkeğini ..
ve dua ediiyorum şimdiden bize :)

mutluluk uzak olmasın inşallah . rabbim bi an evvel karşıma çıkarsın onu ... :/

Amiiin. Allahim sen gonlumdeki erkegi biliyosun, oyle birisini cikar karsima...
Bi dua vardi ; hayirli es duasi. Ona yumulasim geldi. Artik bundan snra iskalayamam mutlulugu..
Insallah sende bende buluruz o erkegi.

Ben hiç canını sıkma gerçekten sana değer veren çıkınca iyi ki bitmiş diyorsun

O kadar seneyi o kişilerle yedik diye öyle üzülüyor ki içindeki bir yer bir şey ! .. Ahhh çekiyorsun derinden gele gele . . . .

Ama bitince bitiyor önce nefes alıyorsun ama ölmüşsün gibi bir acı .. Sonra bahar sonra çiçek ..

of of .. Geçer arkadaşım canını yakar , acıtır ama geçer sökse de kanatsa da geçer..

Ben ciddi bir ilişkiden bahsetmiyorum aslında, sadece sohbet muhabbet olsun diye yazışma anlamında dedim ki hem yüzünü görmediğin birine aşık da olamazsın işine gelir :) sen de çok tatlısın ayrıca bu yollardan hepimiz geçtik sen sadece arada kimse olmadığı için bir öncekine gidiyorsun o da seninki işte, arada biri olsa ikisini de düşünür ikisinin de resmine bakardın, aşk değil yani bu sadece ilgiye olan özlemin. Bırak erkekler sana ilgi göstersin, buluşmak zorunda bile değilsin sadece kafanı dağıt. Ben eşimle internette tanıştım biliyor musun belki de bunu tavsiye etmemin sebebi budur, bir de internetten tanıdığım bir arkadaşım oldu, erkek. Allah'ım bir insan bu kadar mı iyi olur iyi ki tanımışım. Yani netteki herkes sapık değil sadece arkadaş ol. Dediğim gibi buluşmana bile gerek yok. Dur bakayım öğrenebildim mi :)

Ben 5 senelik ,
eşmde 6 senelik sevgilisinden ayrılalı 3 ay olmuştu biz tanıştıgımzda
Butun sorunlarimizi aştik ve şuan çok iyiyiz allah bozmasin.

Her işte bir hayir vardir...

Hic arkdas niyetiylede konusmadim.
Vardi 2 tane abi aslinda benden yasca byuk olan. Iyi abilerdi. Ama birisinin art niyetli olduguna dair supelerim vardi, yavas yavas civiyordu. Digeride cok konusan bi abiydi. Abi konustukca bana gina geliyordu, gece yarilarina kadar yazardi. Onu oyle gordukce tamda yeni kurtuldugum kpim aklima geliyordu o aralar. Gormussundur belkide baska yorumlarda. Oglu askerdeyken bana " gelenim" ayagiyla herseyime hesap soran, uyukluyor olmama ragmen 2 dk yazmassam hemen " uyan" diye telefonu caldiran "alooooooooooooooo nerdesin" sen diye insanin gozunu sasi eden birisiydi.
Facebooku full kapattim.
Ve dogrusu guvenmiyorum hic kimseye ordan. Cok korkuyorum. Hatta o abilerden birisi nasil yaptiysa benim evimin resmni atti bna. Resmen benim nerde oturdgumu biliyor dusunebiliyomusun? Nasil becerdiyse onu. Onun yerine aklimda dugunlere nisanlara gidip, boy gosterip " gorucu usulu" olrak tekliflerin gelmesini bekliycem dogrusu. Bunu ciddi ciddi yapicam. Gorucu tekliflerini kabul etmiycem, ama senin ddigin gibi begenilmek bana iyi gelicek sanirim.
Kocanla internetten tanistgini bilmiyodum, cok buyuk cesaret. Aslinda bende eski sevgilimle internetten tanistim biliyomsun. Tam olarak olmasada. Cunku akraba oluyoruz, ben yurtdisina tasindim ve 7 8 sene gormedim onu. Sonra buyuduk felan. Annen gil napiyor felan diye internetten muhabbet ederken bi bakmisiz sevgili olmusuz. Ama tamda bu yuzden dahada kaciyorum internetten.

Sevilme hissini özlediğinizde aklınıza aslında hiç sevilmemiş olduğunuzu getirin..çünkü herkes bilir ki seven erkek asla aldatmaz .aldatamaz..asıl sevilme hissini tattığınızda anlıcaksınız

Yeni birinden hoşlanıyodur.ondan yeşil ışığı alsa o zaten sizi bırakırdı,siz amerikadaydınız hatırladım.Bence çok iyi yapmışsınız tlf açmama falan gibi baya şaibeli hareketleri vardı.

Ben geçtiğimiz yaz dilini bile bilmediğim bir ülkede 3,5 yıllık tek aşık olduğum adamı terkedip,yalnız eve çıktım..ben ki kimseden hoşlanamam bile çok zor bişey hissederim,ona aşık olmuştum.yaşımda 29..hiç pişman değilim ayrıldığıma

N
Netten nerden tanistiniz?Gereksiz insan dolu iyi sansin varmis.

Sevilme hissini özlediğinizde aklınıza aslında hiç sevilmemiş olduğunuzu getirin..çünkü herkes bilir ki seven erkek asla aldatmaz .aldatamaz..asıl sevilme hissini tattığınızda anlıcaksınız

Dogru diyosunuz. Sevilmemisimki. Ama sevmistim Allah kahretsin, cok sevmistim. Hayatimin aski o degilmis bu kesin.Peki ben nasil bilicem onca erkek arasinda gercekten seven erkegi? Ben bi ikinci yikimi daha kaldiramamki. O yuzden aslinda kabuguma cekildim, korkuyorum. Ikinci bi hatadan korkuyorum. Kendimi kaptirip yine kandirilmaktan.

O benim çocukluğumdu, dostumdu, herşeyimdi. Her gün birlikteydik çok iyi anlaşıyorduk ama ayrılırken sarf edilen cümleler hiç öyle değildi. İlk zamanlar çok ağlıyorsun her gün rüyalarına giriyor aldığın nefes yetmiyor ve en gereksiz ayrıntı bile canını yakıyor. Sonra geçen zamanına yanıyorsun yarı yolda bırakıldığına ve emeğine. Ama doğru insanı bulunca şükrediyorsun. Ne demiş Mevlana
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...

benim uzun ilişkim olmadi kısa ilişkim oldu çok sevdim ayrıldık. olmayacak dedim adam hemen evlenmek istiyordu benim evlenme niyetim yoktu... işimi kurmak gibi hayalim vardi. 4 yıl boyunca inişli çikişili ilişki yaşadım. (yalnız kalmamak amaciyla) ciddi degildim hiç birinde... sonunda memur oldum.. ve kocişimle taniştim evlendim..:)
1,5 yıllık evliyim çok şükür.

İnan bana o erkek gelicek ve sen gerçekten sevildiğini çok net hissediceksin..adinin teki yüzünden insanlara güvenini yitirme,düzgün insanlarda var yeter ki biz o düzgünleri seçelim..

Evlilik öncesi her ayrılık kardır kardeşim. Yaşın küçük bu yaşadığın sana çok önemliymiş gibi geliyor ama gelecekte umurunda bile olmayacak hatta aman ne diye üzülmüşüm diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…