Uzun süreli ilişkiyi bitirmek

Kendi ilişkimi okudum sandım bi ara :) bizde çabalayan bendim herşeye rağmen gene olmadı. Olmaz sonu yok bunun emin ol. 6 yıl verdimmdiye üzülürken şimdi ömrün için şükür et bence.
Kaç yıl geçti ayrılmanızın üzerinden ? Şimdi aklınıza geldiği zaman nasul hissediyorsunuz kendiniz. Ben sanki hiç bi zaman unutamayacağım her aklıma geldiğinde üzüleceğim gibi hissediyorum. İlk zamanlar olduğu için böyle değil mi . sonra geçiyor ?

Suan 1 gün geçti tabi önceki ayrıldığımız yerlerdeydim hep iğrençti herşey vs. Suan üzülmüyorum son konuma bakarsanız anlarsınız belki üzülürüm bir kaç gün sonra. Sizin öle olmanız normal. 1 aya bir şey kalmaz net

insanların o kadar köklü biçimde değişebileceğine inanmıyorum. mutlaka bi gün patlardı. iyi olmuş ayrıldığın. 4 sene çok bile dayanmışsın.

1 gün mü. Daha uzun bir zaman bekliyordum nedense .d
sizede geçmiş olsun . çarçabuk geçsin gitsin şu zamanlar bian önce.

Geçer geçer :)
Şimdi açtığınız konulara baktımda sevgililerimiz o kadar çok brnziyormuşki . şaşırdım vallahi bu kadar benzemelerine. Bi konunuzds tüm kıyafetlernizin fotoğrafını istrdiğini yazmışsınız.tıpstıp aynısnı benimkide istemişti. Hatta açık olanları yakacapım falsn diyordu.eğer bi yere gidip 1 saat durucağım deyip 1 saat 10 daka durmuşsam o 10 dakka için bana yalan söyledin 1 saat duracağım demiştin diyr kavga çıkarıyordı.
kusura bakmayında sizinkide benimkide tam bir manyakmış.gerçi brnimki son 1 2 yıl bunların hiç birini yapmadı ama bu yaşattıklarını hiç bizamsn unutamadım.

O zamanlarda bende sizin gibi kendimi çok kaptırmıştım . türlü saçmalıklarına rağmen tam olarak bitiremiyordum. Ama şuan şükür artık kafamda bitirdim .
Bizi allah kurtarmış

Sizin gibi mantıklı kadınlar görünce bizim için cidden umut vardır belki diye seviniyorum cidden ya :) Evliliğinde felaketler yaşayanların çoğu aslında sevgililik, nişanlılık döneminde bir şeyleri hissedip değişir sananlar, ve ya adamın davranışlarının sahteliğini farkedemeyenler oluyor malesef. Bazı insanlar değişir evet, gençken çok sinirliyken olgunlaştıkça siniri geçip durulabilir, kıskançlığının boşluğunu farkedip anlayabilir. Ama sizinki öyle olsa bence böyle hissetmeye devam etmezdiniz.

Benimkileri attı hahahh topukluları bile ya neler neler nişanlardan mı kovmadı. Demek tek değilmişiz ben kabul ediyrdum yapıyordum o asla dğişmediğimi idda edip ayrılıyordu :) ben gene bitirmiyordum kendi bitiriyordu hahhahh. En kendi düğünde geldi sövdü etti neler neler etti sonra kendi gitti :)) ay gülüyorum suan önceden üzülürdüm falan ama yok yani. Hep altan aldım hep düzeltmeye çalıştım hep yalancı oldum. Dediğin gibi olmucak şeylerde köşeye şıkıştırırdı yalancı olurdum :)) konuyu farklı dilden anlatınca yalancı olurdum. Onunla buluşmaya gideerken çöp attım yolun üstünde sen nere gittin dedi senin yanına geldmmişte dedim çöpü attgmı sölemediğimmiçin yalancı oldum :)

Ben numune sanıyordum valla bizimkini ama asla geri adım atmaz aslaaaaaa altan almaz tamam öle olsun demez :)))

Teşekkürler düşüncrlrriniz için ama ben mantığımı baya bi geç devreye soktum. Ama olsun geç olsun temiz olsun :)

Ben numune sanıyordum valla bizimkini ama asla geri adım atmaz aslaaaaaa altan almaz tamam öle olsun demez :)))
Boşverin bi bakıma iyi olmuş alttan almaması . eğer alttan alsaydı sizde ilişkiyr kıyamaz bitiremezdiniz belkide. Daha ne saçmalıklar yaşatırdı size kimbilir.
Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın kimseyi

Cidden.. yada kendilerine uygun bu tipte biri varsa ne diyelim.. vardır illa. Mutlu olsunlar ya.

Tip: evden çıkmıcak çalışmıcak açık giyinmixek makyaj ruj yok akrabalara gitmek yok düğündü nişandı kim olursa olsun gitmek yok, bileğinndahi göZükmücek. Telefonunda çok numara olmucak mümkünse tek onunki :) dedikoduyapmıcan sağa sola bakmıcan, biri yolda ölüyosa bile dönüp nolmuş demicen. Gülmücen. Ve sayamadım daha vardır bir kaç madde :)) zor ya benim ruhumu emdi tükendim yani ben hissediyorum :) en son resmen dalga geçti. Ayıp yani insan insana yapmaz

Kısaca ölü bir kadınla beraber olmak istiyorlar .ben anlamıyorum ailelerinde ne yaşıyorlar ne görüyolarda böyle bir zihniyete sahip oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…