• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun süren ilişkiler ve sonları......

persiangirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
1.396
107
163
sizce uzun soluklu ilişkilerin sonu mutlu sonlamı bitiyor kızlar?çevremde gördüğüm kadarıyla işin suyu çıkıyor sanki bi süreden sonra ve genelde evlilikle sonuçlanmadı gördüklerimde.sizce sebebi ne olabilir yada ben yanılıyormuyum kızlar ne dersiniz?

cnm bu sirf uzun süreli iliskilerde degilki her iliskide olabilicek bisey
eger bi iliskinin temeli saglamsa isterse 10 yil gecsin yinede mutlu son olur
ama bi iliski sadece laf olsun diye sürdürülüyosa tabi mutsuz olunur
bilemiyorum evlilik icin bence acele etmemek gerekir

bazı uzun yıllar süren ilişkide aşk heyecan merak umut herşey tükeniyor. gitgide onu kıskanmıyor önemsemiyorsunuz. öyle alışıyorsunuz ki saçını kestirsen o traş olsa birbirinizi görmüyorsunuz. günlük notlardan ibaret bir ilişkiye dönüyor gitgide kankalaşıyorsunuz iki kişide bunu farketsede yılların hatrına susuyor. derken kişilerden biri etrafa ilgi duyuyor. ve itiraf ediyor. artık bitmeli yeni bir yol çizicem diyor. diğeri tamam dene olmazsa burdayım diyor... çok fazla sevmenin mi yoksa artık hayatı ciddiye almamanın vermiş olduğu tepki midir bilmem. giden gidiyor. aşkı yakalarsa evleniyor benim gibi:)

bazı uzun yıllar süren ilişkide aşk heyecan merak umut herşey tükeniyor. gitgide onu kıskanmıyor önemsemiyorsunuz. öyle alışıyorsunuz ki saçını kestirsen o traş olsa birbirinizi görmüyorsunuz. günlük notlardan ibaret bir ilişkiye dönüyor gitgide kankalaşıyorsunuz iki kişide bunu farketsede yılların hatrına susuyor. derken kişilerden biri etrafa ilgi duyuyor. ve itiraf ediyor. artık bitmeli yeni bir yol çizicem diyor. diğeri tamam dene olmazsa burdayım diyor... çok fazla sevmenin mi yoksa artık hayatı ciddiye almamanın vermiş olduğu tepki midir bilmem. giden gidiyor. aşkı yakalarsa evleniyor benim gibi:)

doğru söylüyorsun canım bi süre snra ne heyecen kalıyor ne bi şey ve gittikçe yüz göz olunuyor tabi sonuç hüsran....senin mutlu sonla neticelenmesine sevindim canm varmı peki bunun bi sırrı?ne yapmalı sence ?

canım konu dikkatimi çekti 17 gün sonra aşkımla 8.yılımızı dolduracagızopuyorumnanaktan biz ve bu sene subatta nişanlandık eylül gibi de düğün düşünüyoruz ve ilk günkünden daha cok aşığız heyecan istek monotonluk olmadı ama bir ton anımız hatıramız ve en önemlisi beraber büyümenin bağlılığı oldu ilk cıkmaya başladıgımzda ben 14 nişanlım 17 yaşındaydı diğer ilişkilerden farklı görüyorum ben kendimizi dünğmüzde bugünümüzde ve allah nasip ettikçe geleceğimizde sadece ikimiz olduğu için ama benim de etrafımda uzun süre cıkmıs malesef de işin suyunu cıkarmıs kişiler görmüyo değilim:olmaz:

doğru söylüyorsun canım bi süre snra ne heyecen kalıyor ne bi şey ve gittikçe yüz göz olunuyor tabi sonuç hüsran....senin mutlu sonla neticelenmesine sevindim canm varmı peki bunun bi sırrı?ne yapmalı sence ?

ben 8 yıllık bir ilişkiyi bıraktım gittiğim yerde aşık oldum çok mutlu oldum. geriye dönüp bakmadım. baksam da o zaten mutlu olmamı dilerdi hep. 1 yıl içinde nikahı bile yaptım şak diye karar verdim. mutlu son derken uzun ilişkimde değildi bu...:kedi:

eğer gerçekten bi insanı seviyosanız yıllar geçsede bıkmazsınız şöyle düşünün 20 yıllık 30 yıllık anneniz babnızı sevmekden sıkılırmısınız arada sorunlar dargınlıklar kırgınlıklar illa olur ama yinede seversiniz onları çünkü sevginiz sağlam temellere dayalıdır ilişkide böyle gerçekten sevdiiniz insanı buldnuzda ondan asla sıkılmzsınız onun varlığına o kadar alışırsınız ki yokluğu dayanılamz olur kahreder sizi tıpkı bi organınız gibi kolunuzun olmadığını düşün insan sıkılırmı hiç kolundan:)) işte yıllar geçtikçe eşiniz sevgilinz sizden bir parçaymış gibi gelicek size vazgemeiceğiniz kesip atamıcanız yokluna alışamıcağınız...

herkes için geçerli diil ama ne yazık ki yaklaşık 1-1.5 seneden sonra ilişki eski temposunu kaybediyo. git gide de kötüye gidiyo ne yazık ki düzelmiyo yani. dediim gibi herkes için geçerli diil 8 seneyi devirip ilk gün gibi devam ediyomus arkadas nazar degmesin :)))

herkes için geçerli diil ama ne yazık ki yaklaşık 1-1.5 seneden sonra ilişki eski temposunu kaybediyo. git gide de kötüye gidiyo ne yazık ki düzelmiyo yani. dediim gibi herkes için geçerli diil 8 seneyi devirip ilk gün gibi devam ediyomus arkadas nazar degmesin :)))

valla öle sağol canım allah nazarlardan saklamış o monotonlaştırmamak insanın kendi elinde bugün biz eşya bakmaya cıkmıstık ikimiz dönüşte yemek yeriz bi yerlerde demişti uzun zamandır gitmek istediğimiz şık bi restaurant vardı hiç söylemden oranın önünden geçerken pat durduk bu akşam yeeğimiz burdan dedi yani belki baştan direk oraya gidelim dese bi heyecan olmaz tabi ama araya böyle ufak süprizler şımartmalar koydun mu yıllar su gibi geçiyoboshayallersmile

canım konu dikkatimi çekti 17 gün sonra aşkımla 8.yılımızı dolduracagızopuyorumnanaktan biz ve bu sene subatta nişanlandık eylül gibi de düğün düşünüyoruz ve ilk günkünden daha cok aşığız heyecan istek monotonluk olmadı ama bir ton anımız hatıramız ve en önemlisi beraber büyümenin bağlılığı oldu ilk cıkmaya başladıgımzda ben 14 nişanlım 17 yaşındaydı diğer ilişkilerden farklı görüyorum ben kendimizi dünğmüzde bugünümüzde ve allah nasip ettikçe geleceğimizde sadece ikimiz olduğu için ama benim de etrafımda uzun süre cıkmıs malesef de işin suyunu cıkarmıs kişiler görmüyo değilim:olmaz:

masallah cnm darisi benle askimin basina ins:asigim:
yazini okurken sanki beni yazmissin gibi hissettim boshayallersmile

bence genelleme yapmak yanlis olur kizlaropuyorumnanaktan
tabikide uzun süreli iliskileri sürdüremeyenler var ama hepsi böyle demekte dogru degil
hicbi iliskinin garantisi yoktur cünkü olumunekankayizsmile

eğer gerçekten bi insanı seviyosanız yıllar geçsede bıkmazsınız şöyle düşünün 20 yıllık 30 yıllık anneniz babnızı sevmekden sıkılırmısınız arada sorunlar dargınlıklar kırgınlıklar illa olur ama yinede seversiniz onları çünkü sevginiz sağlam temellere dayalıdır ilişkide böyle gerçekten sevdiiniz insanı buldnuzda ondan asla sıkılmzsınız onun varlığına o kadar alışırsınız ki yokluğu dayanılamz olur kahreder sizi tıpkı bi organınız gibi kolunuzun olmadığını düşün insan sıkılırmı hiç kolundan:)) işte yıllar geçtikçe eşiniz sevgilinz sizden bir parçaymış gibi gelicek size vazgemeiceğiniz kesip atamıcanız yokluna alışamıcağınız...

bencede her kelimesine katiliyorum:)

biz aşkımla 5buçuk yıldır beraberiz askerden yeni döndü bu yaz sözleniyoruz önümüzdeki baharda da evlilik var:asigim: bence ilişkinin temeli aşk anlayış aynı dili konuşmaya dayanıyorsa sürüyor...5buçuk yıl olmasına rağmen hala birbirimizi şaşırtmak için uğraşıyoruz küçük süprizler yapıyoruz ...birazda emek istiyor...ben hala çok aşığım:asigim::nazar:

Uzun süreli ilişkilerden yanayım.Adamı tanımadan pat diye evlenilirse o zaman hüsrana uğramak kaçınılmaz olacaktır.Kavun değil ki koklayasın.sempatiksalakcinni

genelleme yapmak kesinlikle çok yanlış tabiki..
hayat bu her an herşey olabiliyor malesef...
kişilerin kendi ellerinde olan,birde yapıya bağlı bir durum bence monotonlaşıp monotonlaşmaması..
dönem dönem değişebilirde,biz eşimle 6 yıl flört ettikten sonra evlendik...
zaman zaman ilk günkü gibi aşık,zaman zamanda 30 yıllık evli gibi ruh hallerimiz oluyor...
bence olması gerekende bu,asıl aynı olursa monotonlaşır hayat...
ve 8 yıllıkta evliyiz..ALLAHIM HUZURU VE SAĞLIĞI BOZMASIN..
bence evlilikte huzur aşktanda çook önemli....

Uzun süreli ilişkilerden yanayım.Adamı tanımadan pat diye evlenilirse o zaman hüsrana uğramak kaçınılmaz olacaktır.Kavun değil ki koklayasın.sempatiksalakcinni

Şeniz hay agzini öpeyimm sempatiksalakcinni
bende kisa süreli iliskileri tasvip etmiyorum ama sürdürenleri tebrik ediyorum opuyorumnanaktan

Back
X