• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun süren ilişkiler ve sonları......

biz aşkımla 5buçuk yıldır beraberiz askerden yeni döndü bu yaz sözleniyoruz önümüzdeki baharda da evlilik var:asigim: bence ilişkinin temeli aşk anlayış aynı dili konuşmaya dayanıyorsa sürüyor...5buçuk yıl olmasına rağmen hala birbirimizi şaşırtmak için uğraşıyoruz küçük süprizler yapıyoruz ...birazda emek istiyor...ben hala çok aşığım:asigim::nazar:

genelleme yapmak kesinlikle çok yanlış tabiki..
hayat bu her an herşey olabiliyor malesef...
kişilerin kendi ellerinde olan,birde yapıya bağlı bir durum bence monotonlaşıp monotonlaşmaması..
dönem dönem değişebilirde,biz eşimle 6 yıl flört ettikten sonra evlendik...
zaman zaman ilk günkü gibi aşık,zaman zamanda 30 yıllık evli gibi ruh hallerimiz oluyor...
bence olması gerekende bu,asıl aynı olursa monotonlaşır hayat...
ve 8 yıllıkta evliyiz..ALLAHIM HUZURU VE SAĞLIĞI BOZMASIN..
bence evlilikte huzur aşktanda çook önemli....

maşallah kızlar :nazar: allah bozmasın bizimde 4 yıl olucak eylülde:asigim:
darısı bize inşş:asigim:

Iliskinin süresiyle alakali bir durum degil bu.
Tamamen kisilerin aralarinda olan bag ve birazda nasip isi.
Mesela benim cevremdede uzun yillar cikipta evlenen cok.
Biri 5 yillik iliski, biri 4 digeri 10 ve hepside evlendiler.
Daha niceleri var böyle.
Ama sunuda söyleyeyim, her beden kaldiramaz uzun süreli iliskileri. sIkIlir, ask bitti der, baska heycanlar arar. Iste senin bahsettiginde bu tarz iliskiler olmali.
Nasiptende öteye gidilmez tabi buda var.

Çok uzun süren ilişkilerden yana değilim. Birbirini tanımak adına zaman lazım ama bu zamanın çoook uzun olmasından yana değilim. 2 sene gezince az tanıyıp, 7 sene gezince çok tanıyamıyorsun ki, evlenince çıkıyor ortaya ne olduğu, ne kadar tanıyorumda deseniz.

Çok uzun sürdüğünde, illa birşeyler biter ve sağlam olmaz diye birşey yok, ama o kadar uzun sürdü mü, bence evlilikte yaşanacakların tadı aynı kalmıyor, ister istemez tüketiyorsunuz. Birşeylerde evlilik aşamasına kalmalı bence. Onun tadı başka.

Ayrıca bence, çok uzun sürdüğünde , ilişkileri evliliğe taşıma ihtimalide azalıyor. Herkes ayrılır diye birşey yok ama çoğu kişide kopma olma ihtimali yüksek bence.

Uzun süreli ilişki yaşayan herkes ilişkiyi tüketmiyor ki,evlenince tadı kaçsın.:umursamaz:

Uzun süreli ilişki yaşayan herkes ilişkiyi tüketmiyor ki,evlenince tadı kaçsın.:umursamaz:

Hiç birşey ilk gün kü gibi kalmıyor. Evlenince bile böyle. Hani cicim ayları denir ya, o aylar bile geçiyor. İnsan yeni birşeyler bulup, ilişkisini ayakta tutar elbette, yoksa insanlar 2 günde boşanırdı. Ama zamanı uzattıkça, paylaşımlarda o kadar artacak demektir. Paylaştıkça paylaşımlar artacak elbette, bu paylaşılanlar zaten evlilik öncesi yaşandığı için, evlendiğinde aynı tadı vermiyor bana göre. Hani ilk defa elini tuttuğunda ki heyecan başkadır, sonra ki başkadır, hani evliliğin ilk birkaç ayı farklıdır, sonraki seneler farklıdır.
Yoksa evlilik öncesi uzun sürerse, bu ilişki sağlam olmaz anlamına gelmez, aynı tadı vermez bana göre.

Hiç birşey ilk gün kü gibi kalmıyor. Evlenince bile böyle. Hani cicim ayları denir ya, o aylar bile geçiyor. İnsan yeni birşeyler bulup, ilişkisini ayakta tutar elbette, yoksa insanlar 2 günde boşanırdı. Ama zamanı uzattıkça, paylaşımlarda o kadar artacak demektir. Paylaştıkça paylaşımlar artacak elbette, bu paylaşılanlar zaten evlilik öncesi yaşandığı için, evlendiğinde aynı tadı vermiyor bana göre. Hani ilk defa elini tuttuğunda ki heyecan başkadır, sonra ki başkadır, hani evliliğin ilk birkaç ayı farklıdır, sonraki seneler farklıdır.
Yoksa evlilik öncesi uzun sürerse, bu ilişki sağlam olmaz anlamına gelmez, aynı tadı vermez bana göre.

ben kısa sürede evlenmeye karar vermiş ve mutsuz olmuş çok fazla kişide gördüm.bence kesinlikle süreyle ve çok paylaşımla alakalı birşey değil;ki hayat paylaştıkça güzeldir.
zaten öyle olsa kısa sürede evlenen herkes çok mutlu olurdu evlilikten çok tad alırdı...ikili ilişkilerde kişiler daha önemli bana göre...

hani bana masallah:sinifsinif:
canım maşallah size:nazar: yazdıklarını şimdi okudum çok güzel zaten beraber büyümek demek aynı dili konuşmak aynı şeylere gülmek,tek bakışta ne demek istediğini anlamak ve bir takım olmak demek...bizde beraber büyüdük sevgilimle..:asigim:

ya bize alıştuğımız için böyle geliyo bilmiyorum ama dünyaya tekrar gelsem bu sefer koşa koşa gene aşkıma giderim benŞenizsiz de var mı canım nişan falan bişeyler

uzun süre birliktelik uzun süren nişanlılık döneminden sonra evlendim
7 yıllır evliyim eşimi ilk zamanlardakinden daha çok seviyorum
benim kesinlikle katılmadığım konu evlenmeden herşeyin tüketilip evliliğe birşey kalmayacağı düşüncesi
ee ilişkiler bu mantıkla düşünülürse ilişkilerin bir süresi var o süre bitince herşey biter anlamına gelir bu
o zaman birbirini çok fazla tanımayan bir çiftte bu süreyi evliliğin başında tüketirler
ee sonrasında ne oldu ha evliliğin başında bitmiş ha birkaç yıl sonra bitmiş

canım daha yeni askerden geldi sevgilim.bu yaz sözleniyoruz inşallah en erken kış sonu büyük ihtimal 2011 yazına evlilik var sırada ::dance: sen de varmı nişan falan canım?fotograftan var gibi:)

uzun süre birliktelik uzun süren nişanlılık döneminden sonra evlendim
7 yıllır evliyim eşimi ilk zamanlardakinden daha çok seviyorum
benim kesinlikle katılmadığım konu evlenmeden herşeyin tüketilip evliliğe birşey kalmayacağı düşüncesi
ee ilişkiler bu mantıkla düşünülürse ilişkilerin bir süresi var o süre bitince herşey biter anlamına gelir bu
o zaman birbirini çok fazla tanımayan bir çiftte bu süreyi evliliğin başında tüketirler
ee sonrasında ne oldu ha evliliğin başında bitmiş ha birkaç yıl sonra bitmiş

maşallah canım:nazar: olumsuz şeylerden çok böyle güzel hikayeler ve evlilikler olduğunu okumak daha güzel...zaman konusuna göre yapttığın çıkarım da çok doğru..yaşananlar tüketim değil ki niye duygular tükensin...sevdiğin kişiyle paylaşmadıktan sonra hayatı ne anlamı var zaten:1hug:

Back
X