- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi persiangirl
-
bazı uzun yıllar süren ilişkide aşk heyecan merak umut herşey tükeniyor. gitgide onu kıskanmıyor önemsemiyorsunuz. öyle alışıyorsunuz ki saçını kestirsen o traş olsa birbirinizi görmüyorsunuz. günlük notlardan ibaret bir ilişkiye dönüyor gitgide kankalaşıyorsunuz iki kişide bunu farketsede yılların hatrına susuyor. derken kişilerden biri etrafa ilgi duyuyor. ve itiraf ediyor. artık bitmeli yeni bir yol çizicem diyor. diğeri tamam dene olmazsa burdayım diyor... çok fazla sevmenin mi yoksa artık hayatı ciddiye almamanın vermiş olduğu tepki midir bilmem. giden gidiyor. aşkı yakalarsa evleniyor benim gibi:)
doğru söylüyorsun canım bi süre snra ne heyecen kalıyor ne bi şey ve gittikçe yüz göz olunuyor tabi sonuç hüsran....senin mutlu sonla neticelenmesine sevindim canm varmı peki bunun bi sırrı?ne yapmalı sence ?
herkes için geçerli diil ama ne yazık ki yaklaşık 1-1.5 seneden sonra ilişki eski temposunu kaybediyo. git gide de kötüye gidiyo ne yazık ki düzelmiyo yani. dediim gibi herkes için geçerli diil 8 seneyi devirip ilk gün gibi devam ediyomus arkadas nazar degmesin :)))
canım konu dikkatimi çekti 17 gün sonra aşkımla 8.yılımızı dolduracagızopuyorumnanaktan biz ve bu sene subatta nişanlandık eylül gibi de düğün düşünüyoruz ve ilk günkünden daha cok aşığız heyecan istek monotonluk olmadı ama bir ton anımız hatıramız ve en önemlisi beraber büyümenin bağlılığı oldu ilk cıkmaya başladıgımzda ben 14 nişanlım 17 yaşındaydı diğer ilişkilerden farklı görüyorum ben kendimizi dünğmüzde bugünümüzde ve allah nasip ettikçe geleceğimizde sadece ikimiz olduğu için ama benim de etrafımda uzun süre cıkmıs malesef de işin suyunu cıkarmıs kişiler görmüyo değilimlmaz:
eğer gerçekten bi insanı seviyosanız yıllar geçsede bıkmazsınız şöyle düşünün 20 yıllık 30 yıllık anneniz babnızı sevmekden sıkılırmısınız arada sorunlar dargınlıklar kırgınlıklar illa olur ama yinede seversiniz onları çünkü sevginiz sağlam temellere dayalıdır ilişkide böyle gerçekten sevdiiniz insanı buldnuzda ondan asla sıkılmzsınız onun varlığına o kadar alışırsınız ki yokluğu dayanılamz olur kahreder sizi tıpkı bi organınız gibi kolunuzun olmadığını düşün insan sıkılırmı hiç kolundan:)) işte yıllar geçtikçe eşiniz sevgilinz sizden bir parçaymış gibi gelicek size vazgemeiceğiniz kesip atamıcanız yokluna alışamıcağınız...
bencede her kelimesine katiliyorum:)
cnm katılıyosunda onu niye kafama vuruyosunn:1shok::roflol::roflol:
:roflol: yanlislikla oldu o kiz:roflol:
kaydirigubbakcemile5 bunu yollicaktim alsanaalsanasmile bunu yollamisim yanlislikla:roflol:
allah iyiliğniini versşn kzı bende dedimsüprizzzzz noldu kiibilmiyorumkismile
:roflol::roflolpuyorumnanaktan
Uzun süreli ilişkilerden yanayım.Adamı tanımadan pat diye evlenilirse o zaman hüsrana uğramak kaçınılmaz olacaktır.Kavun değil ki koklayasın.sempatiksalakcinni
Uzun süreli ilişkilerden yanayım.Adamı tanımadan pat diye evlenilirse o zaman hüsrana uğramak kaçınılmaz olacaktır.Kavun değil ki koklayasın.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?