- Konu Sahibi persiangirl
-
biz aşkımla 5buçuk yıldır beraberiz askerden yeni döndü bu yaz sözleniyoruz önümüzdeki baharda da evlilik var:asigim: bence ilişkinin temeli aşk anlayış aynı dili konuşmaya dayanıyorsa sürüyor...5buçuk yıl olmasına rağmen hala birbirimizi şaşırtmak için uğraşıyoruz küçük süprizler yapıyoruz ...birazda emek istiyor...ben hala çok aşığım:asigim:
genelleme yapmak kesinlikle çok yanlış tabiki..
hayat bu her an herşey olabiliyor malesef...
kişilerin kendi ellerinde olan,birde yapıya bağlı bir durum bence monotonlaşıp monotonlaşmaması..
dönem dönem değişebilirde,biz eşimle 6 yıl flört ettikten sonra evlendik...
zaman zaman ilk günkü gibi aşık,zaman zamanda 30 yıllık evli gibi ruh hallerimiz oluyor...
bence olması gerekende bu,asıl aynı olursa monotonlaşır hayat...
ve 8 yıllıkta evliyiz..ALLAHIM HUZURU VE SAĞLIĞI BOZMASIN..
bence evlilikte huzur aşktanda çook önemli....
maşallah kızlarallah bozmasın bizimde 4 yıl olucak eylülde:asigim:
darısı bize inşş:asigim:
Şeniz hay agzini öpeyimm sempatiksalakcinni
bende kisa süreli iliskileri tasvip etmiyorum ama sürdürenleri tebrik ediyorum opuyorumnanaktan
canım sizede kocaman bir maşallah
katılabilir miyiiiiimsositososito
maşallah kızlarallah bozmasın bizimde 4 yıl olucak eylülde:asigim:
darısı bize inşş:asigim:
bizimde agustosta 4 olcak:asigim:
hepimizdee kocaman bi masallahi hakkettik dimiii
Uzun süreli ilişki yaşayan herkes ilişkiyi tüketmiyor ki,evlenince tadı kaçsın.:umursamaz:
Hiç birşey ilk gün kü gibi kalmıyor. Evlenince bile böyle. Hani cicim ayları denir ya, o aylar bile geçiyor. İnsan yeni birşeyler bulup, ilişkisini ayakta tutar elbette, yoksa insanlar 2 günde boşanırdı. Ama zamanı uzattıkça, paylaşımlarda o kadar artacak demektir. Paylaştıkça paylaşımlar artacak elbette, bu paylaşılanlar zaten evlilik öncesi yaşandığı için, evlendiğinde aynı tadı vermiyor bana göre. Hani ilk defa elini tuttuğunda ki heyecan başkadır, sonra ki başkadır, hani evliliğin ilk birkaç ayı farklıdır, sonraki seneler farklıdır.
Yoksa evlilik öncesi uzun sürerse, bu ilişki sağlam olmaz anlamına gelmez, aynı tadı vermez bana göre.
masallah cnm darisi benle askimin basina ins:asigim:
yazini okurken sanki beni yazmissin gibi hissettim boshayallersmile
sizin de mi böle cocukluk askı canımkaydirigubbakcemile5
canım maşallah sizehani bana masallah:sinifsinif:
uzun süre birliktelik uzun süren nişanlılık döneminden sonra evlendim
7 yıllır evliyim eşimi ilk zamanlardakinden daha çok seviyorum
benim kesinlikle katılmadığım konu evlenmeden herşeyin tüketilip evliliğe birşey kalmayacağı düşüncesi
ee ilişkiler bu mantıkla düşünülürse ilişkilerin bir süresi var o süre bitince herşey biter anlamına gelir bu
o zaman birbirini çok fazla tanımayan bir çiftte bu süreyi evliliğin başında tüketirler
ee sonrasında ne oldu ha evliliğin başında bitmiş ha birkaç yıl sonra bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?