Uzun ve kalın hırkalar

ben çok beğeniyorum ve kullanıyorum kolye çanta ,şal,flar ile tamalanabiliyor olamsı çok hoşuma gidiyor

ben çok beğeniyorum çünkü bi kazak üzerine kaban benim için çok sıradan...
halbuki ince bir bluz üzerine uzun hırka,boyna takılan uzun bir kolye ya da fular kombine hava katabilecek en basit adımlardan biri

1 tane var bende. gri. ama kışın değil de serin bahar havalarında giyiyorum. çünkü üstüne mont da giyince çok kötü göründüğünü düşünüyorum...

bende çok seviyorum çnkü kaban mont giymekten nefret ediyorum,hareket edemiyorum içlerinde.
özellikle mavi jeans te bu sezon güzel hırkalar var,bakmanızı öneririm

Ben bu hırkaları çok hantal buluyorum kabanın içerisinde çok kilolu gösteriyor ancak bahar aylarında nispeten kullanışlı ancak benim favorim Zara nın Basic uzun yanlardan cepli modeli ve ya Kolları düğmeli yine yanlardan cepli modeli... hem ince hem ısıtıyor hem çok asil buluyorum tek dezavantajı hiç bir zaman indirime girmiyor oluşu girsede ben yakalayamıyorum Mango da da benzeri olsada Zara nın basic kadar yünü malesef ki kaliteli değil aslında verdiğine değiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…