Uzun ve kalın hırkalar

peptyy

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
360
13
643
1-2 yıldır moda olan bu hırkaları hiç sevemedim en zayıf insanı bile hantal gösteriyo bana göre , üstelik dışarı çıkarken üstüne uygun bir kaban yada mont bulamıyorum1no2:

ben çok seviyorum, çok havalı geliyor bana. skinny jean'lerle çok iyi kombinlenebiliyor. mangoda çok güzel modeller var.

evet ya çok kadınsı gosterdıgını dusunuyorum...
feminine bence çok..

Cok hos duruyor gercektende hem kolay oluyor bir tisort un ustune giyip cikiyorsun helede acele cikmak gerketiginde ideal.

harika tam bana göre çok seviyorum rahatlığı sevenlere tavsiye ederim...

mudodan aldım geçenlerde bi tane uzun kalın siyah örgü bişey acaip indirim vardı kızlar gidin bakın bence 70 liradan 35e düşmüştü

yaa daha çok zayıf kişilere ben de yakıştırıyorum.Hani kilolu biri tabii giysin ama biraz daha kilosuna kilo katıyor gibi geliyor.

bende seviyorum değişik şekilleri var zaten ama cok kalın olanları tercih etmem

1-2 yıldır moda olan bu hırkaları hiç sevemedim en zayıf insanı bile hantal gösteriyo bana göre , üstelik dışarı çıkarken üstüne uygun bir kaban yada mont bulamıyorum1no2:
evet canım sana katılıyorum bendede bir sürü var ama sadece üstüne panço alarak dışarda giyebiliyorum ve böylece soğuktan donuyorumkaydirigubbakcemile3

ben de beğeniyorum birkaç tane de aldım
evet kabanla olmuyor kaban yerine giymek gerekiyor
aşırı kalın olmadığı ve çok da uzun olmadığı sürece alıştım,giyiyorum

ben de beğeniyorum birkaç tane de aldım
evet kabanla olmuyor kaban yerine giymek gerekiyor
aşırı kalın olmadığı ve çok da uzun olmadığı sürece alıştım,giyiyorum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…