Uzun yıllar flört edip evlilikle sonuçlandıran arkadaşlar

mavikelebek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
95
8
86
Adana
arkadaşlar erkekler çok değişiyor mu yada ne gibi değişiklik olur açıkcası nişandan sonrada değiştide umarım çok değişmez

arkadaşlar erkekler çok değişiyor mu yada ne gibi değişiklik olur açıkcası nişandan sonrada değiştide umarım çok değişmez

canım seninki erken değişmiş. evlenince değişiiyorlar. şükür iyiyiz . 6 yıl beraberlikten sonra nişanlandık 1 yıl nişanlı kaldık. 5 yıldır da evliyiz. ama keşke arkadaşlık günlerine geri dönsek.

canım seninki erken değişmiş. evlenince değişiiyorlar. şükür iyiyiz . 6 yıl beraberlikten sonra nişanlandık 1 yıl nişanlı kaldık. 5 yıldır da evliyiz. ama keşke arkadaşlık günlerine geri dönsek.

ha bizde çok iyiyz ama flört oldugumuz zamanlardaki gibi değil açıkcası neyse o kadarda olur sanırım :))))) darısı başımıza inşallah

tabi ki değişiyor.
hem sadece eşin değil sen de değişiyorsun... belki de sendeki değişiklik ona yansıyor
ama eski günler daha güzeldi tabi..

işin içine aileler girince farklı oluyor tabi, birbirine olan kaybetme korkusu azalıyor sanki tabi bu erkekte daha çok kendini gösteriyor...

ben değişeceğine inanmıyorum aşkımın:48::48::48::48::48:

5 yıldır birlikteyiz sanırım 1 2 yıl daha evlenemeyeceğiz:30:

kesinlikle katılıyorum bende 5 yıl çıktıkdan sonra 6 ay önce nişanlandık ama aileler araya girince herşey çok farklı oluyor

bu aile konusuna kesinlikle katılıyorum kendini blen çiftler daha çok kenetleniyor ama arkadaşlar eger erkek çok ailem ailem diyorsa biraz sorun çıkıyo eskiden iki kişiydik çimdi en az 9- 10 kişi oluyoz kafa olarak (anne baba -kaynana kayınbaba görümce gelin vs vs vs) lütfen dış etkenler yüüznden birbirinizi kırıp incitmeyin allahtan nişanlım benim çok arkamda her zaman

uzzuuuunca yillar olmasada sahane bir sevgililik yasayip, evlendik..
o dönemdeki gibi olmasada hala ask var , 8yil oldu evleneli, hala bana askim ,yavrum, kusum diye hitab eder, ask dolu bakar...bende aynen ona .. bence evlilik insani dahada olgunlastiriyor, sonucta flort ederken daha genc,ve birbirinize dahada heyecanla yaklasiyorsunuz, tanimaya calisiyorsunuz, ama evlenince gercekten taniyorsunuz...bu ise ya daha iyi oluyor,yada daha kotu....bizim icin mükemmel olmustu, Rabbime sukur hala asigiz, hala mükemmeliz ...
:nazar::nazar:

bende 6 yıl beraberlikten sonra evlendimmm...1.5 2 seneye yakın evliyim kesinlikle değişiolarrr...bi keree elde etmiş oluolar kaybetmee korkuolarııı olmuoo....valla ben flört dönemlerimii özlüorumm ozamanlardaa ahh bi evlensek diodummm amaa evlenmeden önce herşey daha farklıydııı neyse herkesinkii bir olck die bişi yokk...aynen aileside beni yıprattıııı birbirimizi çok kırdık zamanındaaa

uzzuuuunca yillar olmasada sahane bir sevgililik yasayip, evlendik..
o dönemdeki gibi olmasada hala ask var , 8yil oldu evleneli, hala bana askim ,yavrum, kusum diye hitab eder, ask dolu bakar...bende aynen ona .. bence evlilik insani dahada olgunlastiriyor, sonucta flort ederken daha genc,ve birbirinize dahada heyecanla yaklasiyorsunuz, tanimaya calisiyorsunuz, ama evlenince gercekten taniyorsunuz...bu ise ya daha iyi oluyor,yada daha kotu....bizim icin mükemmel olmustu, Rabbime sukur hala asigiz, hala mükemmeliz ...
:nazar::nazar:

rabbim daha da çok arttırsın darısı tüm bay ve bayanlara olsun inşallah

Nekadar sevip sevilsekte, evlenince işin rengi değişiyor...tamam sevgi var muhakkak..

Ama bazı heyecanlar yerini alışkanlığa bırakıyor...

Aynı evde, aynı çatı altında yaşamanın, aynı yatakta yatmanın, beraber yiyip beraber içmenin sonucunda elbette flört dönemiyle bir farkınız olacak..
NeticeDE evlisiniz..bir elmanın iki yarısı oldunuz...

Ve erkeği değiştiren en büyük şeyde bence
evlenince kaybetme korkusunun azalıyor olması :27:

Adam bir rahatlıyor bir rahatlıyor sorma..artık benim diyor..avucumun içinde diyor...ee sende öyle diyosun tabi...

çıkarken telefonuna '' aşkım canım birtanem diye yazarken''

evlenince

yazdığın mesaj şu oluyor

akşam eve gelirken ekmek almayı unutma

yani elbette değişecek bazı şeyler..amann boşverin kızlar böylesi daha güzel..
Takmayalım öyle abudik gubidik şeyleri :66:

Son düzenleme:
Nekadar sevip sevilsekte, evlenince işin rengi değişiyor...tamam sevgi var muhakkak..

Ama bazı heyecanlar yerini alışkanlığa bırakıyor...

Aynı evde, aynı çatı altında yaşamanın, aynı yatakta yatmanın, beraber yiyip beraber içmenin sonucunda elbette flört dönemiyle bir farkınız olacak..
Netice evlisiniz..bir elmanın iki yarısı oldunuz...

Ve erkeği değiştiren en büyük şeyde bence
evlenince kaybetme korkusunun azalıyor olması :27:

Adam bir rahatlıyor bir rahatlıyor sorma..artık benim diyor..avucumun içinde diyor...ee sende öyle diyosun tabi...

çıkarken telefonuna '' aşkım canım birtanem diye yazarken''

evlenince

yazdığın mesaj şu oluyor

akşam eve gelirken ekmek almayı unutma

yani elbette değişecek bazı şeyler..amann boşverin kızlar böylesi daha güzel..
Takmayalım öyle abudik gubidik şeyleri :66:

kesinlikle yorumlarına bayılıyorum sanırım haklıısn sadece onlar değişmiyor bizde değişiyoruz ...

ben hatırlıyorumda buluşacağım gün bir gün önceden mide agrısı başlardı ...
kuaförler saçlar makyajlar ne giysem ne yapsam ......:34:

ama şimid :1: eşofmanlarımla karşılıyorum yada buluşmaya gidecegim zaman giyinip çıkıyorum :))))

sanırım herkes değişiyor önemli olan içizdeki sevgiyi saygıyı yitirmemek :49:

kesinlikle yorumlarına bayılıyorum sanırım haklıısn sadece onlar değişmiyor bizde değişiyoruz ...

Ben hatırlıyorumda buluşacağım gün bir gün önceden mide agrısı başlardı ...
Kuaförler saçlar makyajlar ne giysem ne yapsam ......:34:

Ama şimid :1: Eşofmanlarımla karşılıyorum yada buluşmaya gidecegim zaman giyinip çıkıyorum :))))

sanırım herkes değişiyor önemli olan içizdeki sevgiyi saygıyı yitirmemek :49:

aynen canım sana katılıyorum...önemli olan içimizdeki sevgiyi ve saygıyı yitirmemek..
çünkü sevdiklerimizin hayatımızda nekadar kalacağının garantisi yok.....
Ve
hayat ; detaylarla yaşanacak kadar uzun değil...

Bende çok uzun yıllar flört edip evlendim:nazar: Daha yeni evliyim 7 aylık bende değişmesini bekliyordum..Daha ilgisiz daha bi serbest olur diyordum ki adama evlilik ters tepki yaptı:61:Daha bi kıskanç daha bi ilgili daha bi üstüme düşer oldu...Önceden günde 3 kere ararsa şimdi 5 kere arıyor bende anlamadım ama belki yeni diye biz 7 yıl çıktıktan sonra evlendik bakalım ne olcak???

bız 3 sene çıktıktan sonra evlendik. evlenınce daha farklı oldu. daha çok üstüme düştü... paylaştıgımız vakıt ve şeyler çogaldı..

hamılelıgımın 7 ayındayım.. hava çok sıcak bunalıyorum.. ve sıcaktan aglıyorum.. o kadar zor geçti.. gece eşim bana sarılmış. bende itmişim onu uykumun arasında.. bana o uykunun arasında artık bana neden sarılmak istemıyorsun diye sordu.. sabah cevap verdım.. "hamıleyım bunalıyorum".. :)))
kafasına takılmış bu soru sabaha kadar :))

bız 3 sene çıktıktan sonra evlendik. evlenınce daha farklı oldu. daha çok üstüme düştü... paylaştıgımız vakıt ve şeyler çogaldı..

hamılelıgımın 7 ayındayım.. hava çok sıcak bunalıyorum.. ve sıcaktan aglıyorum.. o kadar zor geçti.. gece eşim bana sarılmış. bende itmişim onu uykumun arasında.. bana o uykunun arasında artık bana neden sarılmak istemıyorsun diye sordu.. sabah cevap verdım.. "hamıleyım bunalıyorum".. :)))
kafasına takılmış bu soru sabaha kadar :))

:))))))))))))) çok güzel ya zaten bu hamilelik olayı bambaşka bir boyut :)))))

Bu tarz şeyleri genellememek lazım, kesinlikle çiftine göre değişiyor,
Biz de 5 yıl birliktelikten sonra evlendik, 6 yıldır da evliyiz, ne değişti derseniz, eşim çok çok daha sevgi dolu, üzerime titreyen, bir dediğimi iki etmeyen, ağzından sevgi sözcükleri düşmeyen, hatta geceleri ben uyurken saatlerce sıkılmadan uyumamı izleyen bir adama dönüştü. Evlenmeden önce de ılımlı, sevgi dolu bir insandı ama kesinlikle bu kadar değildi. Bekarken kendi kendine vakit geçirmeyi, arkadaşlarına ailesine zaman ayırmayı çok severdi, şimdi bensiz dışarı adım atmıyor, sadece maçlara bensiz gidiyor, o da farklı takımları tuttuğumuz için :27:
Yani aşkınız gerçekten büyükse zamana yenik düşmüyor, hatta giderek büyüyor, olgunlaşıyor, eskiden başkasına kaptırma korkusu varken, o yerini gerçekten kaybetme korkusuna bırakıyor, daha bir sıkı sarılıyorsunuz birbirinize :16:

Back
X