- Konu Sahibi mavikelebek01
arkadaşlar erkekler çok değişiyor mu yada ne gibi değişiklik olur açıkcası nişandan sonrada değiştide umarım çok değişmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar erkekler çok değişiyor mu yada ne gibi değişiklik olur açıkcası nişandan sonrada değiştide umarım çok değişmez
canım seninki erken değişmiş. evlenince değişiiyorlar. şükür iyiyiz . 6 yıl beraberlikten sonra nişanlandık 1 yıl nişanlı kaldık. 5 yıldır da evliyiz. ama keşke arkadaşlık günlerine geri dönsek.
tabi ki değişiyor.
hem sadece eşin değil sen de değişiyorsun... belki de sendeki değişiklik ona yansıyor
ama eski günler daha güzeldi tabi..
işin içine aileler girince farklı oluyor tabi, birbirine olan kaybetme korkusu azalıyor sanki tabi bu erkekte daha çok kendini gösteriyor...
kesinlikle katılıyorum bende 5 yıl çıktıkdan sonra 6 ay önce nişanlandık ama aileler araya girince herşey çok farklı oluyor
uzzuuuunca yillar olmasada sahane bir sevgililik yasayip, evlendik..
o dönemdeki gibi olmasada hala ask var , 8yil oldu evleneli, hala bana askim ,yavrum, kusum diye hitab eder, ask dolu bakar...bende aynen ona .. bence evlilik insani dahada olgunlastiriyor, sonucta flort ederken daha genc,ve birbirinize dahada heyecanla yaklasiyorsunuz, tanimaya calisiyorsunuz, ama evlenince gercekten taniyorsunuz...bu ise ya daha iyi oluyor,yada daha kotu....bizim icin mükemmel olmustu, Rabbime sukur hala asigiz, hala mükemmeliz ...
![]()
ben değişeceğine inanmıyorum aşkımın
5 yıldır birlikteyiz sanırım 1 2 yıl daha evlenemeyeceğiz![]()
Nekadar sevip sevilsekte, evlenince işin rengi değişiyor...tamam sevgi var muhakkak..
Ama bazı heyecanlar yerini alışkanlığa bırakıyor...
Aynı evde, aynı çatı altında yaşamanın, aynı yatakta yatmanın, beraber yiyip beraber içmenin sonucunda elbette flört dönemiyle bir farkınız olacak..
Netice evlisiniz..bir elmanın iki yarısı oldunuz...
Ve erkeği değiştiren en büyük şeyde bence
evlenince kaybetme korkusunun azalıyor olması
Adam bir rahatlıyor bir rahatlıyor sorma..artık benim diyor..avucumun içinde diyor...ee sende öyle diyosun tabi...
çıkarken telefonuna '' aşkım canım birtanem diye yazarken''
evlenince
yazdığın mesaj şu oluyor
akşam eve gelirken ekmek almayı unutma
yani elbette değişecek bazı şeyler..amann boşverin kızlar böylesi daha güzel..
Takmayalım öyle abudik gubidik şeyleri![]()
kesinlikle yorumlarına bayılıyorum sanırım haklıısn sadece onlar değişmiyor bizde değişiyoruz ...
Ben hatırlıyorumda buluşacağım gün bir gün önceden mide agrısı başlardı ...
Kuaförler saçlar makyajlar ne giysem ne yapsam ......
Ama şimidEşofmanlarımla karşılıyorum yada buluşmaya gidecegim zaman giyinip çıkıyorum :))))
sanırım herkes değişiyor önemli olan içizdeki sevgiyi saygıyı yitirmemek![]()
bız 3 sene çıktıktan sonra evlendik. evlenınce daha farklı oldu. daha çok üstüme düştü... paylaştıgımız vakıt ve şeyler çogaldı..
hamılelıgımın 7 ayındayım.. hava çok sıcak bunalıyorum.. ve sıcaktan aglıyorum.. o kadar zor geçti.. gece eşim bana sarılmış. bende itmişim onu uykumun arasında.. bana o uykunun arasında artık bana neden sarılmak istemıyorsun diye sordu.. sabah cevap verdım.. "hamıleyım bunalıyorum".. :)))
kafasına takılmış bu soru sabaha kadar :))