- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi Felix_Felicis
Beeeennn ! Hatta şu an 1 aylık bile olmamış oğlum var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu konuları gördükten sonra been yazmak istiyorum bende :) gerçekten ayrıldıktan sonra insanların mutluluk hikayelerini insan duymak istiyor neler yaşadığını duymak iyi geliyo çünkü.benimde 9ay oldu,sürekli insanların ne yaşadığını okudum ve daha iyi olacağına inandırmak istedim hep kendimi belkide daha zamanı var iyi şeyler için.inş bu yaşadıklarımız ağlama krizlerimiz son bulur güzel şeyler yaşarız.sizi çok iyi anlıyorum geçicek elbet belki yavaş yavaş olcak ama biticek.çevremdekilerin daha güzeli olacak sözleri banada masalmış gibi geliyor şu anda 26yaşındayım tüm evlilik hayallerimin yıkıldığı geçen 9ayımda anca kendime geldim.bu sürecin uzunluğu benim yapımdandı herkes öyle değil çünkü.
eski bir arkadaşımın 10 yıllık ilişkisi bitmişti. iyi bilmiyorum ama sanırım 1 yıl sonrada başka biriyle evlendi çocuğu oldu. yani kaç yıl olursa olsun hayat devam ediyor.....
Ben varım
Şu an böyle düşünmen ve hissetmen normal canım zamana bırak her şeyin ilacı zaman.
Karşına aşık olacağın insan elbet çıkar mutluluk buymuş dersin mutlaka..
Beeeennn ! Hatta şu an 1 aylık bile olmamış oğlum var![]()
3-4 yıl kadar olması lazım, artık cıvkı çıkmıştı tadı kaçmıştı ilişkinin. Alışkanlık olmuş, ayrıldığımızda ağlama krizlerine girmiştim bayağı parçalamıştım kendimi onsuz olmaz diye. 2-3 ay böyle takıldım, sonra eşimle tanıştım. Salak mıyım neyim ağlıyorum dedim eşimle sonra evlendikNasıldı sizin iliskiniz ne kadarliktı? Ayrıldığınızda seviyor muydunuz hala, ne kadar zamanda kendinize gelebildiniz asagi yukarı? Nasıl toparlandiniz?
3-4 yıl kadar olması lazım, artık cıvkı çıkmıştı tadı kaçmıştı ilişkinin. Alışkanlık olmuş, ayrıldığımızda ağlama krizlerine girmiştim bayağı parçalamıştım kendimi onsuz olmaz diye. 2-3 ay böyle takıldım, sonra eşimle tanıştım. Salak mıyım neyim ağlıyorum dedim eşimle sonra evlendik
Eşimle tanışınca eski sevgilime artık aşık olmadığımı gördüm. Olsam da uyuşamazdık mutsuz olurduk.
Şimdi bir de aşkımızın meyvesi var![]()
Eşimden önce 6 yıllık bir sevgilim vardı. Vakti zamanında onsuz yaşayamam, ölürüm, biterim triplerindeydim. Deli gibi aşıktık güya, evlenecektik, dünyayı turlayacaktık, çocuklar yapacaktık, isimleri bile hazırdı. Denizin ortasında yüzme bilmeyen, birbirini de bırakmayan iki insan gibiydik aynen, birbirimizi dibe çekiyorduk. Neyse bu benden ayrılmak istemedi, ben daha mantıklıydım neyse ki. Ayrıldık. Alışkanlıklar can yakıyor ama inkar edemem. Bir süre onla da olmuyor, onsuz da modundaydım. 6 yıl boyunca her haltı onunla yapmışım. Öyle olunca boşluğun ortasına düşüyorsun tabi. Acaba hata mı yaptım filan derken bir süre sonra eşimle tanıştım. Sonrası ayrı ve uzun başka bir hikaye. Ama hayatımda verdiğim en talihli kararmış o ayrılık. 8 yıldır birlikteyiz eşimle, 4 yıldır evliyiz. Şimdi bir de kızımız oldu. Eski sevgiliyi şu konuyu okuyunca hatırladım ancak.
O yaşadığın 9 yıllık ilişkinin iki yılı ilişki geri kalanı çocuklukmuş bence yaşın küçük düşünme fazla hayat yeni başladı senin için....![]()
Hepside geçip bitiyormuş.Merhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce 9 yıllık iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.
Peki aranızda boyle uzun yıllık iliskisi bitip de sonra cok mutlu olan tekrar aşık olanlar var mı? Ne kadar sonra kendinizi topladınız? Ne kadar sonra yeniden asık oldunuz? Daha mı cok sevdiniz sevildiniz? "Eski iliskimi hic özlemiyorum simdiki esimle/sevgilimle cok mutluyum aklima bile gelmiyor" diyebiliyor musunuz? Bana böyle olacagını söylüyorlar ama beni avutuyorlar mi yoksa gercekten de boyle oluyor mu merak ediyorum.
Suan bir iliski yasamak istemiyorum sadece cevrem bana bunları söylediginde bana inandırıcı gelmiyorlar ve korkuyorum gelecekten. Yeni bir iliskinin de derdinde değilim, kandırılıyor muyum diye merak ediyorum sadece.
Hepside geçip bitiyormuş.
Ben yaşamadim ama kardeşim evlilikten döndü.
Onlar da 7 senelik bir birliktelik yaşadilar.
Düğün davetiyeleri bile basilmişti... Ayrildilar kardeşim resmen deliler gibi Aşık oldu esine , şuan tam 4 aylik evliler...
Alişkanlik gibi düşün zamanla kayboluyor gözden irak olan gönülden de irak oluyormuş.
Daha evlenmeden bitirmişsin ya evlenip bosansaydin ... 3 bilemedin 5 ay ağlarsin bakmişsin karşina seni çok seven başka birisi çikar bu işler zaman işi... Sabir sabir sabir !. Sonrasi kocaman Mutluluk olur inşallah
O da çok kötüymüş.. ben de ceyiz alısverisine baslycaktım yavas yavas. Nasip olmadi işte.. hala seviyorum iste o cok can acıtıyor.. kardesiniz adına cok sevindim, o nasıl atlattı bu süreci ayrılmak isteyen taraf kimdi?
Merhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce 9 yıllık iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.
Peki aranızda boyle uzun yıllık iliskisi bitip de sonra cok mutlu olan tekrar aşık olanlar var mı? Ne kadar sonra kendinizi topladınız? Ne kadar sonra yeniden asık oldunuz? Daha mı cok sevdiniz sevildiniz? "Eski iliskimi hic özlemiyorum simdiki esimle/sevgilimle cok mutluyum aklima bile gelmiyor" diyebiliyor musunuz? Bana böyle olacagını söylüyorlar ama beni avutuyorlar mi yoksa gercekten de boyle oluyor mu merak ediyorum.
Suan bir iliski yasamak istemiyorum sadece cevrem bana bunları söylediginde bana inandırıcı gelmiyorlar ve korkuyorum gelecekten. Yeni bir iliskinin de derdinde değilim, kandırılıyor muyum diye merak ediyorum sadece.
12 yılın ardından ayrılma kararı aldık iyiki de almışız eşimle çok mutluyuz :) :) her işte bir hayır vardır keyfine bak
Karsi taraf oldu zaten son zamanlarda cokta iyi değildi aralari. Uzamasinin sebebi kardeşimin ağlamaları, ve yakarmalariydi.
Kisa sürede atlatti benim yanima geldi , sürekli kitap okurdu, Arkadaş çevresini denetim altinda daha da fazlalaştirdik.
Birlikte disari gezmeye giderdik. Yani evde çok birakmadim özellikle tek kalip düşünmesine hiç vakit ayirmadim.
Sonra da bir arkadaş vesilesi ile taniştilar ve evlendiler :)
Biz ayrılalı 2 ay oluyor. 1.5 yıldır sevgiliydik. Başta deli gibi üzüldüm, evet ara ara da aklıma geliyor. En pişman olduğum şey ayrılığın ilk şokuyla aşkta gurur olmaz diyerek onun bana dönmesi için çabalamak oldu.Keşke öyle yapıp totosunu kaldırmasaydım diyorum. Şu an çok daha mutluyum. Lütfen takma sen de kafana, derslerine odaklan...![]()
Cok benzer bi.konuyu bende acmistim yakin zamanda. 20 yasindayim 2 yillik iliskimi bitirdim 1 ay once. Ayni seyleri hissediyoruz. Cok.seven taraf da.bendim ustelik. Bu 1 ay en yavas gecen 1 aydi. Ama ayrıldığım gunden beri.bir hafiflik geldi. Umarim bizim de karsimiza deger bilecek.sevilmeyi gosterecek birileri cikar. Bu.mubarek gunde en hayirlisini en kisa zamanda yasatir insallah rabbim. Bolca dua et
2 yıl uzaktan sessiz sedasız Sevdiğim biri vardı. Sonra nasıl Olduğunu anlamadan Görüşmeye başladık. Aileler samimi aynı sokakta yaşıyorduk. 4 senede ilişkimiz sürdü etti 6 yıl.. Sonra bizimle bile alakası olmayan bi nedenden ayrıldık. İkimizde ağladık. Gözlerimi kapatsam elimdeki gözyaşlarını hissedebilirim şuan. Ama bu şuan senin sorduğun soruyla o günleri hatırlamamdan kaynaklanıyor. Bi süre ağladım eve kapandım vs sonra bigün hayat devam ediyor etmeli dedim bu da geçecek geçmeli dedim güçlü olcam dedim dik durmayı tercih ettim ve hiçbir aşk şarkısını dinlememekten tut aklına gelebilecek her önlemi aldım. Aynı sokakta birbiriyle samimi ailelerin içinde olmak daha da zorladı tabi. Onun düğün davetiyesi bile elime geçti. Ne kadar sonra hatırlamıyorum başka ilişkilerim oldu ama farkettim ki hep onu aramışım gerçekten sevdiğim için yaşamamıştım o ilişkileri. Sonra kapattım kendimi önce yaralarımı iyileştirdim sonra yıllar sonra bambaşka biriyle evlendim ve bugün dönüp baktığımda gerçekten bizim hayır bildiklerimizde şer varmış diyorum. Iyi ki o kişiyle evlenmemişim. Şuan canın acıyor belki bana da inanmayacaksın ama geçecek. Neler Geçmiyor ki? Insanlar annesini babasını kaybedip hayata devam ediyor düşün bi anne babadan Kıymetli mi aşık Olduğumuzu düşündüğümüz kişiler?
6ay oldu biteli, ama içimde bitiremedim halen. Sanki her geçen gün özlemi artarken aşkı da artıyor gibi...
Tüm yorumları azimle okudum.
Darısı başımıza diyorum...![]()
Hatırlamak istemiyorum ki. Ama birsey aniden hatırlatıyor onu. Insallah ben de ferah bir nefes alabilirim.
Masallah size
Iyi bir arkadas olarak basladık aslında. Hatta ben hic istemiyodum onu, o ikna etti o devam ettirdi bir müddet. Sonra ben aşık oldum. Ben artık aşık olmaktan deliye dönmüstüm ki onun sevgisi bitti.
Siz nasıl atlattınız peki 1 sene mi sürdü kim ayrılmıştı?
Yas 22 ilişki 9/yıllık maşallahmutlu olursun tabi neden olmasın çok gencsin ohoooooo hayat uzun tadını çıkar takılma boyle şeylere
![]()
Darısı sizin başınıza inşallah.Ben hep Kolpa grubunun yatağın soğuk tarafı şarkısında geçen şu söze inanırım: " Unutulur elbet her şehir ve her insan.Aldığımız hiçbir nefes bile içimizde kalmıyor inan." Sizde inanın unutacaksınız.