İşte tam da benim konum

Bu konuda en iyi örnek olabilecek insanlardan biriyim. 4 yıllık ilişkim vardı berbat giden bir şekilde hemde. Kavgalar, ayrıl barışlar, verdiğim çaba ve karşılığında göremediğim değer vs. belki alışkanlık veya verdiğim zamandan ötürü ayrılığa yeltenemedim. Neyse uzatmaları oynuyorduk zaten 31 aralık gecesi arkadaşlarımla yılbaşı eğlencesine gitmiştim. Malum kişi aradı ancak yeni yılı kutlamak için falan değil direkt laf sokma sözleriyle aşağılamaya kadar. Neymiş efendim gece dışarda olmam ağır gelmiş ki kendisinin haberi de vardı. Arkadaşlarımı da tanıyordu. Öyle bir laf ettiki bitiş noktasıydı o işte. Tamamen BİTTİ dedim artık. Tabii benim surat düştü ister istemez. Neysee Arkadaşlarla yeni yıldan beklentilerimizi konuşuyorduk. İlişki isteyenler, evlilik vs. isteyenler sıra bana geldiğinde ise tek beklentim KARİYER dedim. Kafamı dinlemek istiyorum amann ilişki falan uzak dursun dedim. Eee peki sonra ne mi oldu??? 1 ocakta yani bu cümleleri dedikten yaklaşık 12 saat sonra eşimle tanıştım

. Aslında tanıdığım biriydi ama zerre kadar düşündüğüm biri değildi. Arkadaşlarımın vermiş olduğu bir gazla tanıştık. Vee biliyomusun şu hayatta en büyük İYİKİMM. Hatta eskiye dair hiç içimde nefret, kızgınlık bile kalmadı. Belki kader böyle buluşturacaktı bizi o sadece bir vesileydi dedim kendi kendime. Aşkı da sevgiyi de eşimde buldum ve çoook şükür ki Allah'a mutluyuzz. O yüzden hiç olumsuz düşünme vardır bir hayır de. Hiç ummadığın bi zamanda doğru insanı buluyosun. Bulduğun gibi de 20 gün içinde evlenme teklifi alıp 1.5 ay içinde nişanlanıp, 8 ay içinde de evleniyorsun.