Uzun yıllık ilişkisi bitip sonra çok mutlu olan var mı?

Sizinki kadar uzun olmasa da 3,5 yıllık ilişkimi bitirdim. Şuan 10 aylık ve evlilik yönünde ilerleyen bir ilişkim var.
Biz önceki erkek arkadaş kişisiyle 15 yaşımdaydım sevgili olduğumda. 1 ay çok üzüldüm hele ilk 3 gün 4 kilo verdim. Sonra alışkanlık olduğunu fark ettim. Çocukluk aşkıydı dedim boşverdim. Boşluğunu doldurmak için kendimi kitaba ve dizilere verdim. Kullanmadığım sosyal medya hesplarını açtım ama hiçbir şekilde onu takip etmedim. Çünkü daha çok üzüleceğimi ve hırs yapacağımı biliyordum. Demek istediğim zaman geçtikce sende ilişkinizi çocukca bulacaksın sadece alışkanlıktı deyip geçeceksin. Ki yapman gereken de bu. :)

Insallah bunları hissedip ben de diyebilirim aynı seyleri..

Son bikac yıldır tam anlamıyla bir iliskiydi bizimki. Heleki son 2 yıldır. Hatta sey bile demisti bana gecen sene ile bu sene arasnda ne kadar büyük fark var, hayatımın kadını oldugundan adım kadar eminim diyordu. Arkadaslari bile hep sey diyodu, sen ne yaptın bu cocuga senden baska sey anlatmiyor bize.. Böyle bir adam beni sevmekten vazgecti biranda ve dolayisiyla ben ne yapacagımı bilemiyorum. Ilk ayrılığım bu benim.
Tatlım yaşınız itibariyle,her duyguyu dolu dolu yaşıyorsunuz.Hayatında kaç kadın görmüşte,senin onun hayatının kadını olduğunu anlamış.
Erken yaşlarda ciddi ilişkiler,sonrasında yanlış evliliklerle sonlanıyor.Genelleme böyle.
Daha dur,daha ne acılar var hayatta.Boşver oluruna bırak.

Bana da kendimi kandırmısım demekki son 2 aydır dedi.. sevmiyormus ama kendini sevdigine kandırmış.. bir gün pisman olup gelicem ve beni affetme olur mu dedi bunları haketmiyosun sen dedi.. beklemiyorum, kimler kimler boyle demiştir ve gelmemistir kim bilir..
Beni sevmedigini unutamam ben de sanırım, ancak yeniden ikna etmesi gerekir ki onun da o kadar büyük bir aşkı yok bana karşı eminim artık.
Insallah allah yardımcım olur insallah toparlarm biran önce.

o adamın sırf şu söylediklerini bile mantıklı kafayla değerlendirebilsen ne kadar değmez biri olduğunu anlarsın. hem sana umut verip hem de sevmediğini söyleyebilecek kadar basit biri aslında. üzüntün bitince sen de göreceksin bunları eminim

On yillik bir iliskinin sonucu terk edildim. Su an o insana minnettarim hayatimdan ciktigi icin. Cunku ben onunla hic bir zaman bu kadar mutlu olmamistim. Kisa bir sure sonra sizde bu sekilde hissedeceksiniz emin olun.

Tatlım yaşınız itibariyle,her duyguyu dolu dolu yaşıyorsunuz.Hayatında kaç kadın görmüşte,senin onun hayatının kadını olduğunu anlamış.
Erken yaşlarda ciddi ilişkiler,sonrasında yanlış evliliklerle sonlanıyor.Genelleme böyle.
Daha dur,daha ne acılar var hayatta.Boşver oluruna bırak.

İnşallah ugrasıyorum ben de oluruna bırakmak için. Belki de hayırlısı böyleymis..

o adamın sırf şu söylediklerini bile mantıklı kafayla değerlendirebilsen ne kadar değmez biri olduğunu anlarsın. hem sana umut verip hem de sevmediğini söyleyebilecek kadar basit biri aslında. üzüntün bitince sen de göreceksin bunları eminim

Hem beni bekleme diyor, hem de pisman olucam bir gün o zaman benj affetme diyor... Baya iyiydi aslında, hani biri sorsa hala cok iyi güvenmekten korkma diyebilirim.. belki üzüntüm geçince bunlar da geçer..

On yillik bir iliskinin sonucu terk edildim. Su an o insana minnettarim hayatimdan ciktigi icin. Cunku ben onunla hic bir zaman bu kadar mutlu olmamistim. Kisa bir sure sonra sizde bu sekilde hissedeceksiniz emin olun.

Insallah.. insallah hissedebilirim bu sekildr

Hem beni bekleme diyor, hem de pisman olucam bir gün o zaman benj affetme diyor... Baya iyiydi aslında, hani biri sorsa hala cok iyi güvenmekten korkma diyebilirim.. belki üzüntüm geçince bunlar da geçer..

insan karakterini en iyi ayrılırken belli edermiş. sana hem sevmiyorum diyip, hem geri döneceğim demesi iyi bişey değil.
zamanla geçecek, alışacaksın. şimdilik derslerine odaklan, onlar senin kurtuluşun olsun

insan karakterini en iyi ayrılırken belli edermiş. sana hem sevmiyorum diyip, hem geri döneceğim demesi iyi bişey değil.
zamanla geçecek, alışacaksın. şimdilik derslerine odaklan, onlar senin kurtuluşun olsun

Ya işte pisman olup gelicem ben affetme diyor. Sonra hemen arkasndan da bekleme beni cansu alıştırma kendini diyor.. hani diyorum ki o da bir bocamalama asamasina mı girdi ondan mı bu gitgelleri.. ama sanırım kendimi kandırmak sadece bu

Ya işte pisman olup gelicem ben affetme diyor. Sonra hemen arkasndan da bekleme beni cansu alıştırma kendini diyor.. hani diyorum ki o da bir bocamalama asamasina mı girdi ondan mı bu gitgelleri.. ama sanırım kendimi kandırmak sadece bu

bocalama aşamasında olabilir, ama bu sana yaptıklarını haklı çıkarmaz.
düşünme bir süre bu konuyu, gerçekten bak 9 yaş büyüğüm senden abla sözü dinle :p bikaç gün izin ver kendine en sevdiğin şeyleri yap, sonra da dersleri odaklan. şu dönem bi bitsn sağlıkla düşünmeye başlarsın o zman :KK39:

bocalama aşamasında olabilir, ama bu sana yaptıklarını haklı çıkarmaz.
düşünme bir süre bu konuyu, gerçekten bak 9 yaş büyüğüm senden abla sözü dinle :p bikaç gün izin ver kendine en sevdiğin şeyleri yap, sonra da dersleri odaklan. şu dönem bi bitsn sağlıkla düşünmeye başlarsın o zman :KK39:

Teşekkür ederim benimle ilgilendin, gerçekten ictenlikle yaklaştın ablacım. :) pek kendime zaman verebilecegim süreleri gectim ben, biran önce derslerime odaklanmam lazim yoksa onca emek hic olacak yine.. sınıfı gecsem hayirlisiyla insallah sonra oturup düşünürüm yaz tatilinde daha mantikli daha saglam kafayla :)

Teşekkür ederim benimle ilgilendin, gerçekten ictenlikle yaklaştın ablacım. :) pek kendime zaman verebilecegim süreleri gectim ben, biran önce derslerime odaklanmam lazim yoksa onca emek hic olacak yine.. sınıfı gecsem hayirlisiyla insallah sonra oturup düşünürüm yaz tatilinde daha mantikli daha saglam kafayla :)

sen yine de ablacım deme tabi, o kadar da yaşlı değilim :p
sen hemen düşnmeyi bırakıp derslerine odaklan o zaman. ihtiyaç duyarsan ben buralardayım yine. ama öncelik okul. şu dönemi kazasız bitir yazın ne yapmak istediğini daha iyi bulursun :KK39:

sen yine de ablacım deme tabi, o kadar da yaşlı değilim :p
sen hemen düşnmeyi bırakıp derslerine odaklan o zaman. ihtiyaç duyarsan ben buralardayım yine. ama öncelik okul. şu dönemi kazasız bitir yazın ne yapmak istediğini daha iyi bulursun :KK39:

Sen diye hitap etsem ayıp olacak diye ben de öyle deyiverdim ay çok özür dilerim :olamaz:

Çok teşekkür ederim muhakkak yazarım size :))

6 yıl sevgili kaldık, 7. yılımızda nişanlandık 8. yılımızda ayrıldık :D
Şuan 2 yıllık evliyim çok da mutluyum. İyi ki de ayrılmışım iyi ki eşimle evlenmişim :)
Zaman herşeyin ilacı.

6 yıl sevgili kaldık, 7. yılımızda nişanlandık 8. yılımızda ayrıldık :KK70:
Şuan 2 yıllık evliyim çok da mutluyum. İyi ki de ayrılmışım iyi ki eşimle evlenmişim :)
Zaman herşeyin ilacı.

Ya bir başkası girip girmemesini hic önemsemiyorum suanda. Yeterki su acı dinsin ben kendime geleyim.
Herkes bana "daha kimler kimler gelecek sen unutucaksn daha bile cok aşık olacaksn" diyor, sanki beni kandırıyorlarmıs gibi hissettim gercekten de öyle mi diye konu açtım. Ama sanırım öyleymis gercekten de.
Suan bir başkası olucak mi olmycak mi kaygısı yasamiyorum, hatta keske o olsa yeniden keske silse tüm kırgınliklarımı diyorum ama o da imkansız artık.. sevmiyor ki adam..

Allah mutlulugunuzu daim etsin :)

Merhaba hanımlar, 22 yaşındayım 1 hafta önce 9 yıllık iliskim bitti. Nasıl bitti vs bunlara girmiycem sonuc olarak bitti ve barışma gibi bir durumumuz yok. Bunu kabullendim ben. Ara ara aglama krizlerine girsem de sanırım benim de barışma gibi bir istegim yok bilemiyorum suan icimi.. sadece seven taraf bendim bu ayrılıktan sonra, atlatması zor oluyor.

Peki aranızda boyle uzun yıllık iliskisi bitip de sonra cok mutlu olan tekrar aşık olanlar var mı? Ne kadar sonra kendinizi topladınız? Ne kadar sonra yeniden asık oldunuz? Daha mı cok sevdiniz sevildiniz? "Eski iliskimi hic özlemiyorum simdiki esimle/sevgilimle cok mutluyum aklima bile gelmiyor" diyebiliyor musunuz? Bana böyle olacagını söylüyorlar ama beni avutuyorlar mi yoksa gercekten de boyle oluyor mu merak ediyorum.

Suan bir iliski yasamak istemiyorum sadece cevrem bana bunları söylediginde bana inandırıcı gelmiyorlar ve korkuyorum gelecekten. Yeni bir iliskinin de derdinde değilim, kandırılıyor muyum diye merak ediyorum sadece.
selam canım,
benim 4 yıllık bir ilişkim vardı ve ilk sevgilimdi sevgi yoğunluğu olarak ilişkiyi ilerletme götürme olarak hep bendeydi. ve bitti . sonra daha yoğun bir şekilde aşık oldum iyikide bitmiş diyorum şuan çok mutluyum hafta sonu nişanım var hatta :)

selam canım,
benim 4 yıllık bir ilişkim vardı ve ilk sevgilimdi sevgi yoğunluğu olarak ilişkiyi ilerletme götürme olarak hep bendeydi. ve bitti . sonra daha yoğun bir şekilde aşık oldum iyikide bitmiş diyorum şuan çok mutluyum hafta sonu nişanım var hatta :)

Allah mesut etsin.. :)

Biz ikimiz de götürüyorduk.. devam etseydik 1 sene sonra da bizim nisanımız olacaktı.. nasip işte keske sevebilseydi beni biraz daha

Bisey yok başka, çok seviyorum sadece.. evlilik meraklısı olmadm hicbir zaman ama simdi evlilik söz konularını görünce bile icim burkuluyor. Bilmiyorum ben cok sevdim onu..
Iste onu unutturacak cok kisi olur sana.Yasin genc vaktin cok
Ben napim.Yeni ayrildim sayilir.Yasim 38 .Skalam sinirli.Vakit bile yok.Bunlari bu yasta degil erken yasta yasamak icin neleeerrr vermezdim.30umda bosandim
Oydu buydu derken 38i buldum
Vakit yok.Evlilikten oldum.Senin cok vaktin var.skalan genis.

Back
X