• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun yola cikti ona ulasamiyorum :(

Umutlu1988

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
1.261
1.344
133
36
kizlar erkek arkadasim ailesi ile yurtdisinda türkiyeye yolculuga cikti. Cumartesi yola ciktiler, her an bana nerde oldugunu bildirdi. Dünde türkiyeye geldigini söyleyip resimler atti (sinir kapisi vs) Ondan beri haber yok kizlar babasinin nrsi da kapali kendisininde kardeslerin nrsi yok henüz tanismamistim. sosyal medya kullanmiyor napicam kizlar baslarina bisey geldi diye korkuyorum:( 24 saatdan cok oldu

Canım kötü bir şey olsa haberlere düşerdi tüm aileden bahsediyorsun çünkü. Bence içini ferah tut sen

türkiyeye giris yapmis. birsey olsaydi bir sekil duyardin. bekle biraz daha trafik filan belki sarj bitmistir. gümrükde bazen cok bekletiyorlar

kizlar erkek arkadasim ailesi ile yurtdisinda türkiyeye yolculuga cikti. Cumartesi yola ciktiler, her an bana nerde oldugunu bildirdi. Dünde türkiyeye geldigini söyleyip resimler atti (sinir kapisi vs) Ondan beri haber yok kizlar babasinin nrsi da kapali kendisininde kardeslerin nrsi yok henüz tanismamistim. sosyal medya kullanmiyor napicam kizlar baslarina bisey geldi diye korkuyorum:KK43: 24 saatdan cok oldu
Bende yurt disindayim. Kontürlü hat kullaniyorlarsa büyük ihtimal kontür bitmistir.disaridan telefon geldigindede yur disi oldugu icin roaming ücreti kesildiginden kontür olmadigi icin telefon acik oldugu halde ulasamazsin kapali gibi telesekretere baglanir

Bende yurt disindayim. Kontürlü hat kullaniyorlarsa büyük ihtimal kontür bitmistir.disaridan telefon geldigindede yur disi oldugu icin roaming ücreti kesildiginden kontür olmadigi icin telefon acik oldugu halde ulasamazsin kapali gibi telesekretere baglanir

Evet bu sagol canim

Back
X